Ahlaksızlık değil de ne?

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
163
37
Ben bi konu açmıştım biri ile tanıştım babası yok annesi ile oturmak istiyor kendi evleri felan diye sizde şiddetle siz hayır demiştiniz bende sizi dinledim kabul etmedim sonra telde aglaya aglaya ikimizde yapaıcam ben diyip ayrıldık. (buraya kadar normal)

velhasıl kelam ayrıldıktan sonra yine konu açtım işte sevıyoruz ikimizde bir annesi var vicdan azabı duydum vs. die aramızda bir anne si var zaten çalışacaksın sende anne olacaksın felan diyenler oldu ki kendımde barışmak istediğim için benım adım atmama kalmadan o görüşmek istedi orta yolu bulalım dedi haftasonu buluşalım dedi yanı bugün. (yıne herşey normal)

bende normalde hiç tel karıştıran hayatını didikleyen bir tip değilim. buluştuk sarıldı öptü yapamıyorum sensiz dedi özledim dedi vs. kahvaltı yapalım dedik biraz konuştuk anlaştık bir arkadası geldi yakın arkadası oda bizimle kahvaltı yapıyor felan ben sevgilimin telini alıcam elime vermek istedi işkillendim bende karıştıracagımdan değil he tel cebimdeydi kolsaatide kullanmam telinden saate bakıcaktım. öyle bi çektiki telefonunu anladım bişey vardı istedim zorladım verdi buda lavaboya gitti mjlara bi baktım!!!!!!!!

bi kız! (buluşacagımızın gunun gecesı bikaç saat önce yani gece 1 den sabah 5 e kadar)utanıyorum yazmaya bile midem almıyor.. kızla resmen sevişmişler. yan dön yandan s.k.yim, alttan yal.cam,kızda ayy oyyyy diye cevap vermiş. bu şerefsiz yine çapraz s.k.şelim vs. yazmış beynim döndü kusacaktım hemen karsımda oturan arkadasına gösterdim.şok oldu algılayamadı.

geldi yanımıza soguk kanlı davrandım arkadasına dedim 5 dk bizi yanlız bırakırmısın tabiki dedi. indik arabanın oraya yaktım sigara bitirene kadar konuşmadık. bin dedim arabaya bindik.(tel hala bende ki anladı herşeyi) senden ayrılıyorum dedim senın kadar adi bir insan görmedim hayatta senden tiskiniyorum dedim.midem almıyor senı,karaktersizsin diye bagardım. agzını açıp hiç bişey demedi.

bide bu herifin dayısı aracımız oldu da tanıştık. hakkını helal et dedi kul hakkı var vs. hakkımı helal etmıyorum adam değilsin sen dedim kalıbına tüküreyim sana dedim indim arabadan!

Ş.refsiz köpek! kurtuldum elhamdülillah.

kurtulmuşsun..

o kendine evde hizmetçi annesine de bakacak birini arıyormuş seni seçmiş..

ama Allah büyük bak,neleri çıkardı karşına..

sevin sadece,hiç üzülme.

pislik böyle bir pislikten kurtulmakla ne iyi etmişsinz kimin duasını aldıysanız artık yardm etmiş bu zor anınızda. hatta bol bol şükredin. nasıl bir karaktersizliktir bu anlamadm gtti.

öncelikle gerçekten ucuz kurtulmuşsun arkadaşım. böyle adamdan kimseye hayır gelmez.zaten sen ağzının payını vermişsin ahlaksıza. sanal sex bile yapıyo insanlar artık ya şaştım kaldım hemde mesajla. Allahından bulsunlar ne diyeyim

Son düzenleme:
Kaderin oyunu:) senin açından çok iyi olmuş gerçek yüzünü gürüp kurtulmuşsun. Nasıl seviyorsa yaptığı şeylere bak sevmek böyle basitlikler yaptırmaz insana

aaaa ve bu kızda evli!!!!!!!!!

feve gelince buldum faceden kızı agzıma ne geliyorsa küfrettim. sonra ikisinide engelledim. sonra şer.fsizin yazdıgına bakın:

yazdın ne oldu için rahatladımı. sana saygı duydum evıne kadar bıraktım(arabada giderken kavga ettik)kotu söz söylemedim eyvallah çektim ama benden de karaktersizsin halbuki masumsun sandım benden betermişsin.

ne cevap vereyim şimdi ben buna?

feve gelince buldum faceden kızı agzıma ne geliyorsa küfrettim. sonra ikisinide engelledim. sonra şer.fsizin yazdıgına bakın:

yazdın ne oldu için rahatladımı. sana saygı duydum evıne kadar bıraktım(arabada giderken kavga ettik)kotu söz söylemedim eyvallah çektim ama benden de karaktersizsin halbuki masumsun sandım benden betermişsin.

ondan beter olman imkansız:57::57::57::57:

kızın kocasını da bul herşeyi anlat görsün karısının ne mal olduğunu.

Ayy.. Ahlaksız

Bir de özür diliyor utanmaz . Böyleleri de erkeğim diye dolaşıyor...
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun canım . 1-2 kuruş para ver birine başının gözünün sadakası olsun .

bişey yazma hatta telefonundan da engelle.
çok geçmiş olsun. allahın sevdiği kuluymuşsun valla.

aynen ben de bunu geçirdim içimden. beterlik neymiş görsün o zaman!! ikisi de midemi bulandırdı, iğrenç varlıklar.

artı o telefonu karıştırma imkanın aslında ne kadar azmış ama Allah karşına çıkaracakmış işte bu pislikleri, sevgili kuluymuşsun, ucuz kurtulmuşsun.

ne cevap vereceğine gelirsek de ben o ahlaksızlar için bir cevap bulamadım, lügatımda yok galiba onlara ithaf edecek kelimeler.
kızın kocasını da bul herşeyi anlat görsün karısının ne mal olduğunu.

Son düzenleme:
kızın adresi fake zaten nette tanışmışlar hiç yüzyüze gelmemişler o yüzden bulamam kocasını al bi bulsammmmmmmmmmmmmmm

cvp vermiyim mi ben şimdi buna

sana koymaz üzülme elbet yeni s.kecek birini bulursun yazasım var!

bnce daha birşey yazma salla gtsn ama mtlaka bulursn kızın gerçek face iini de. ara. illaki fake olandan bşka da vrdr.

bence yazma birsey sen yazarsan oda yazar..

aslinda insanda ister saymak ama bosver...

birde yaptiklari sey cok komik,kadinda yalandan ahh ohh demistir
igrencler

vay be adam zeytinyağı gibi üste çıkıyor

allah korumuş seni. geçmiş olsun böyle bir insandan kurtulmuşsun

Ne yazacaksın ya, ona verilen her cevap, onu önemsediğini gösterir, boşver yazma hiçbir şey.
Nefsine hakim olamayana ne yazsan boş!
Sen bence şükret, o mesajlar eline geçmeyedebilirdi..
Allah korumuş.

Nasıl mîdem bulandı anlatamam.
Kesinlikle kurtulmuşsunuz, laf yarışına girip daha fazla ne moralinizi ne de seviyenizi bozmayın.
Her ahlaksızlığın bir cezası olur muhakkak. Siz kurtuldunuz ya çok şükür

Back
X