Ahlaksızlık değil de ne?

Yaşadım canım uzun süreli bir ilişkiydi ben bittiğinden haberdar değildim onu aradığımda beraber olduğu bir kız açtı.Öyle öğrendim yoksa öğrenemeyecektim.Sanırım beni elde tutmaya çalıştı.Ben de kötü giden çok şeyin olduğunun farkındaydım ama ilişkiyi bitirdikten sonra bu haltları yese umrumda olmazdı.Sonra bir de utanmadan itiraf etti pislik,benleyken o kızla beraber olmuş ilişkiye başlamışlar.ama beni çok seviyormuş ve hala da seviyormuş.
Erkek milleti işte ellerinin altında kaç kız olursa o kadar iyi onlar için.Ucuz yaratıklar.Sevmiyorlar arkadaş sevseler o saplarını düşüneceklerine bizi düşünürlerdi.

Anlatıp anlatmamaya gelince onun en yakın kız arkadaşı şok oldu.Ne diyeceğini bilemedi.Anlattım olayı.Zaten uzun süreli ilişki olduğu için genelde soruyorlardı neden bitti diye.Ben de yakın olduklarımıza anlatıyordm ne mal olduğunu.Niye utanayım? O aldatırken utanmıyor da ben yediği haltı anlatırken neden utanayım? Herkes şok oldu.Anlat ne mal olduğunu bilsinler.

bu hafta içi yengesi ile denk gelicem inş. ne mal oldugunu anlatıcam ona tepki göstersinler ya da benı savunsunlar diye değil. ONUN nasıl bir şerefsiz oldugunu bilsinler diye anlatıcam.

bu hafta içi yengesi ile denk gelicem inş. ne mal oldugunu anlatıcam ona tepki göstersinler ya da benı savunsunlar diye değil. ONUN nasıl bir şerefsiz oldugunu bilsinler diye anlatıcam.

kesinlikle öyle yap.Bizim desteklenmeye zaten ihtiyacımız yok biz kendimizi biliyoruz.Bu arada arkadaş yazmış geri döner diye hakikaten de geri dönüyor yüzsüzler ama o zevk anlatılmaz yaşanır.İnşallah o günleri görürsün canım ama tabi asla kabul etme :)

kesinlikle öyle yap.Bizim desteklenmeye zaten ihtiyacımız yok biz kendimizi biliyoruz.Bu arada arkadaş yazmış geri döner diye hakikaten de geri dönüyor yüzsüzler ama o zevk anlatılmaz yaşanır.İnşallah o günleri görürsün canım ama tabi asla kabul etme :)

onun nesini kabul edicem kalıbsız! ki anneme bile anlattım artık ben sevgimden gebersem onla karsı çıkar ki.. bence artık yüzü yok asla çıkmaz karsıma! yüzünü görmek istemıyorum artık senın dedim çıkmıcaksın bundan sonra karsıma dedim..birdaha yüzsüzlük yapamaz ki helede dayılarının haberi olduktan sonra.

Allahın sevgili kuluymuşsun tez zamanda gerçek yüzünü görmüşsün,
hiiiç üzülme keyfine bak, hatta çoluk çoçuğa şeker dağıt,verilmiş sadakan olsun:)

ayyy kanım dondu resmen en çokta o k.ltağın yaptığına
çünkü evli bi bayan ne pislik insanlar var yaaa Allah uzak etsin bölelerini bizlerden

Rabbim kurtarmış seni canım gerçekten o adam en nihayetinde erkek şehvet vs. (gerçi erkek olması böyle şerefsizliği gerektirmez bu resmen hayvanlık) ama o kadından daha aşağılık kim vardır hemde evli olduğu halde git ne halt işliyosan kocanla işle bu ne demek yani Allah onun kocasınada yakalatsın bu iğrençlikleri inşAllah

Bak işte tam kararsız oldugun anda Allah karşına karar vermeni kolaylastıracak bi şey cıkarmış...Şükret :)

cidden mesajların içerigi mıgde bulandırıcı turden .

yıne ıyı soguk kanlıgını korumussun ,ben o kadar sakin kalamazdım .

okurken bıle soka ugradım ,boyle bırseye şahit oldugumu dusunemıyorum.

o kız da tam bır yolluymus hee .hadı erkek mılletı igrenc varlıklar oluyorda

bu kızların bu kadar ıgrencılıgı benı cok sasırtıyor

ay inanmıyorum bir de evli kadınlar
şanslıymışsın saate bakacağın tutmuş telefondakileri görmüşsün, millet böyle tiplerle evleniyor da evlendikten sonra ortaya çıkıyor eski sapkınlıkları
bence uğraşma, bırak gitsin naparsa yapsın ben olsam adını anmam

koca bir O H A demek istiyorum müsadenle.oysaki ben önceki konunda madem çok seviyorlar keşke ayrılmasalar diye geçirmiştim içimden:(

Back
X