- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi Kurkmantolu
Yaşadım canım uzun süreli bir ilişkiydi ben bittiğinden haberdar değildim onu aradığımda beraber olduğu bir kız açtı.Öyle öğrendim yoksa öğrenemeyecektim.Sanırım beni elde tutmaya çalıştı.Ben de kötü giden çok şeyin olduğunun farkındaydım ama ilişkiyi bitirdikten sonra bu haltları yese umrumda olmazdı.Sonra bir de utanmadan itiraf etti pislik,benleyken o kızla beraber olmuş ilişkiye başlamışlar.ama beni çok seviyormuş ve hala da seviyormuş.
Erkek milleti işte ellerinin altında kaç kız olursa o kadar iyi onlar için.Ucuz yaratıklar.Sevmiyorlar arkadaş sevseler o saplarını düşüneceklerine bizi düşünürlerdi.
Anlatıp anlatmamaya gelince onun en yakın kız arkadaşı şok oldu.Ne diyeceğini bilemedi.Anlattım olayı.Zaten uzun süreli ilişki olduğu için genelde soruyorlardı neden bitti diye.Ben de yakın olduklarımıza anlatıyordm ne mal olduğunu.Niye utanayım? O aldatırken utanmıyor da ben yediği haltı anlatırken neden utanayım? Herkes şok oldu.Anlat ne mal olduğunu bilsinler.
bu hafta içi yengesi ile denk gelicem inş. ne mal oldugunu anlatıcam ona tepki göstersinler ya da benı savunsunlar diye değil. ONUN nasıl bir şerefsiz oldugunu bilsinler diye anlatıcam.