- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Ya kızlar bir iki haftadır evimin arka tarafına bakan apartmanın önünde bir kız bir oğlan öpüşüüp koklaşıp duruyorlar ! Ailelerin olduğu düzgün bir semtteyiz. Bİrinde eşim dayanamadı söyledi , kaçıp gittiler az önce baktım aynı gençler gözümüzün önünde yaa!Penceremi açar açmaz kaçıp gittiler arkalarından söylendim. Güya apartmanın görünmeyen bir yeri zannettiler herhalde! Oğlan bildiğiniz telefonla birini arayayım numarasıyla birtaraflarını düzeltmeye kalkıyor arada !Resmen yer edindiler burayı.Ayıp ya ayıp!!
aynı olay bizim sokaktada oluyor üstelik gizli biyerde değil ay bi görseniz ne saçma sapan hareketler sanki klip çekiyolarbize bizim bi çift değil 3 çift ayrı zamanlarda geliyoo ben sadece bi çifti gördüm ötekileri göremedim ama artık komşular tanıyor yok bunlar sarışın olan çift yok diğerleri böle rezillik ben eşimle nişanlandık hala öpüşemiyordum utancımdan eşim zorla öpüncede senden ayrılcam dıye ağlıyordum
İğrenç!!
Mide bulandırıcı!!
Bence çaktırmadan videoya çekin, tekrar yaptıklarında polisi arayın gerekirse videoyu gösterin. Rahatsız oluyrum diyin. Bu ne terbiyesizlik canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?