- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Arayıp ne diyeceksiniz polise, kamuya açık alanda öpüşen var yetişin mi?Yasak olduğunu zannetmiyorum yaptıklarının.
Arayıp ne diyeceksiniz polise, kamuya açık alanda öpüşen var yetişin mi?Yasak olduğunu zannetmiyorum yaptıklarının.
hadi onlar yapıyorlar birşeylerde sonra bizede günah aldırıyorlar ve görüp uyarmadığımız zaman bizde onlar kadar suçluyuz bence. bu kadar ucuz olmamalı.. çok yazık nereye gidiyoruz
İğrenç!!
Mide bulandırıcı!!
Bence çaktırmadan videoya çekin, tekrar yaptıklarında polisi arayın gerekirse videoyu gösterin. Rahatsız oluyrum diyin. Bu ne terbiyesizlik canım..
Kesinlikle öyle..
İğrenç!!
Mide bulandırıcı!!
Bence çaktırmadan videoya çekin, tekrar yaptıklarında polisi arayın gerekirse videoyu gösterin. Rahatsız oluyrum diyin. Bu ne terbiyesizlik canım..
vallaha mı
şaka mı yaptın gerçek mi anlamadım ama insanlar sokak ortasında sevişmemiş öpüşmüşler sadece bunu mu videoya çeksin ve polise göstersin? :)
polis buna gülmekten başka hiçbirşey yapmaz.tamam hoş bir durum değil ama bu kadar abartmayın artık.hayatta karşılaştığımız daha iğrneç ev terbiyesizce şeyler varken iki gencin yaptıkları sonucu neredeyse idam edilsin diyeceksiniz.
konu sahibi seni anlıyorum hoş bir şey değil.bizim evin önünede arada lisesli gençler geliyor böyle,eğer çok rahatsız olunuyorsa üst kattaki teyze balkona çıkıyor "buyrun çocuklar orda rahat edemezsiniz gelin bi çay demliyim" diyoronlarda utanıp kaçıyor zaten :)
valla bizim polisimiz edeplidir böyle bişeye gülmez alır götürürler ailelerine en azından daha sonra yapamazlar korkularından
İlahi çok güldüm teyzeye :) . Bunlar öpüşmenin ilerisindeler afedersin neredeyse kızı yatıracak .....
vallaha mı
şaka mı yaptın gerçek mi anlamadım ama insanlar sokak ortasında sevişmemiş öpüşmüşler sadece bunu mu videoya çeksin ve polise göstersin? :)
polis buna gülmekten başka hiçbirşey yapmaz.tamam hoş bir durum değil ama bu kadar abartmayın artık.hayatta karşılaştığımız daha iğrneç ev terbiyesizce şeyler varken iki gencin yaptıkları sonucu neredeyse idam edilsin diyeceksiniz.
konu sahibi seni anlıyorum hoş bir şey değil.bizim evin önünede arada lisesli gençler geliyor böyle,eğer çok rahatsız olunuyorsa üst kattaki teyze balkona çıkıyor "buyrun çocuklar orda rahat edemezsiniz gelin bi çay demliyim" diyoronlarda utanıp kaçıyor zaten :)
bizde edepsiz demedik ama ülkemizde bu kadar sorun varken polisin de kalkıp yolda öpüşen çifleri toplamaya uğraşacak vakitleri olduğunu düşünmüyorum
ne yazık ki hayatta daha önemli suçlar var halledilmesi gereken
Denebilecek çok şey var inanın bana...
valla bizim polisimiz edeplidir böyle bişeye gülmez alır götürürler ailelerine en azından daha sonra yapamazlar korkularından
İğrenç ve mide bulandırıcı kısmında ciddiyim ama diğeri şaka tabikiHani bazı kadınlar her olayda kanıtı, polisi falan karıştırırlar ya o yüzden öyle yazdım.
ben polis edepsiz mi dedim?!
eğer iki genç öpüştü diye konu sahibi video çekerse ve bunu polise gösterirse polis buna güler..çocukları yakalayıp ailesine teslim etemez.
zaten videoyu çekmek suçundan arkadaşın başı belaya girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?