- 15 Aralık 2009
- 8.891
- 21.071
- 873
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
ben polis edepsiz mi dedim?!
eğer iki genç öpüştü diye konu sahibi video çekerse ve bunu polise gösterirse polis buna güler..çocukları yakalayıp ailesine teslim etemez.
zaten videoyu çekmek suçundan arkadaşın başı belaya girer.
Valla o ciddiye alanların sorunu..ama gördüğün gibi ciddiye alındı söylediğin ,çocuk polisine vermeye kalktılar
Neresi ile telefonda konuşuyor ki bu oğlan?
vallaha mı
şaka mı yaptın gerçek mi anlamadım ama insanlar sokak ortasında sevişmemiş öpüşmüşler sadece bunu mu videoya çeksin ve polise göstersin? :)
polis buna gülmekten başka hiçbirşey yapmaz.tamam hoş bir durum değil ama bu kadar abartmayın artık.hayatta karşılaştığımız daha iğrneç ev terbiyesizce şeyler varken iki gencin yaptıkları sonucu neredeyse idam edilsin diyeceksiniz.
konu sahibi seni anlıyorum hoş bir şey değil.bizim evin önünede arada lisesli gençler geliyor böyle,eğer çok rahatsız olunuyorsa üst kattaki teyze balkona çıkıyor "buyrun çocuklar orda rahat edemezsiniz gelin bi çay demliyim" diyoronlarda utanıp kaçıyor zaten :)
ama gördüğün gibi ciddiye alındı söylediğin ,çocuk polisine vermeye kalktılar
vallaha mı
şaka mı yaptın gerçek mi anlamadım ama insanlar sokak ortasında sevişmemiş öpüşmüşler sadece bunu mu videoya çeksin ve polise göstersin? :)
polis buna gülmekten başka hiçbirşey yapmaz.tamam hoş bir durum değil ama bu kadar abartmayın artık.hayatta karşılaştığımız daha iğrneç ev terbiyesizce şeyler varken iki gencin yaptıkları sonucu neredeyse idam edilsin diyeceksiniz.
konu sahibi seni anlıyorum hoş bir şey değil.bizim evin önünede arada lisesli gençler geliyor böyle,eğer çok rahatsız olunuyorsa üst kattaki teyze balkona çıkıyor "buyrun çocuklar orda rahat edemezsiniz gelin bi çay demliyim" diyoronlarda utanıp kaçıyor zaten :)
Valla o ciddiye alanların sorunu..
niye geriliyosun ki sen şimdi ben direkt sana bişey mi söyledim öyle dedin falan mı yazdım da ben farkında değilim
herkes bu teyze gibi anlaşıylı olsa keşke.
ee napmayı düşünüyorsunuz?
bence videoya çekin, sonra takip edin ailelerine söyleyin, gösterin.
bakın çocuklarınız böyle yapıyor diye.
ya da siz en iyisi bakmayın olur mu.
sokakta bir erkek kadına yiyecekmiş gibi bakar, kimsenin umrunda olmaz.
iki genç öpüşünce kıyamet kopar.
Belki bu durum kanuni kurallara aykırı değildir yaptırımı yoktur ama demek ki insanlar artık ahlak kurallarından da bihaber olmuşlar..
Kızın saçlarını tek tek yolalım, oğlanı da kuma gömüp üstüne çimento dökelimiyi ki taksimde sallandıralım demedin yoksa halatları alıp taksime yürümeye başladılardı çoktan, bu arada videoyu da ciddiye almışlar
o erkeklere 551544 ülkenin polis teşkilatı gelse bile yetmez de o yüzden boşverdik artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?