Ahlaksızlık diz boyu !

Video olayını ciddiye almadınız değil mi?

böyle seylere ben de hos bakmıyorum ama büyük konusmakta ıstemıyorum e bizden büyük Allah var degıl mi?

gercekten rahatsızsanız guzel bır sekılde uyarın onları. bence daha yapmazlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Neresi ile telefonda konuşuyor ki bu oğlan?

.................

Teyzenin taktiğine bayıldım, bizim apartmanın çevresi hep işyeri bu yüzden akşamları sote oluyor, bizim buralara da konuşlanıyorlar, bende akşam çayına davet edeyim teyze gibi

Son düzenleme:
Uyuşturucu kullanan birini görsek aman aman kaçarız değil polis bilmem ne, öpüşeni affetmiyoruz yalnız.

Konu sahibi bence üzerlerine bir kova su da dökebilir.

Ama en güzeli utandırmak bana kalırsa. Çık cama sen de o teyze gibi, lazımsa anahtarı vereyim gençler kaçtır burdasınız? de. Bak nasıl uçuyorlar.

ama gördüğün gibi ciddiye alındı söylediğin ,çocuk polisine vermeye kalktılar

yazılanları düzgün okursanız anlarsınız ne demek istediğimi. çocuk olduklarını vurguladım onların henüz. ayrıca öyle bi durum olursa zaten çocuk polisi bakacak yani bunda extra bi durum yok

herkes bu teyze gibi anlaşıylı olsa keşke.

ee napmayı düşünüyorsunuz?
bence videoya çekin, sonra takip edin ailelerine söyleyin, gösterin.
bakın çocuklarınız böyle yapıyor diye.

ya da siz en iyisi bakmayın olur mu.

sokakta bir erkek kadına yiyecekmiş gibi bakar, kimsenin umrunda olmaz.
iki genç öpüşünce kıyamet kopar.

Kusura bakmayın ama lütfen namus bekçisi olmayın, tamam yaptıkları doğru değil ama sizin de bakmanız doğru değil, oturup onları mı gözetliyorsunuz?? gençleri uyarmışsınız tamam eyvallah ama polisimizi böyle ufak bir şeyden dolayı da rahatsız etmeyelim..herkes haddini bilmeli. Kişi yaptığından sorumludur, cezalarını kendileri çekerler zaten.. siz de genç oldunuz, anlayışlı olun biraz :) öpüşmekten kimseye zarar gelmez..

niye geriliyosun ki sen şimdi ben direkt sana bişey mi söyledim öyle dedin falan mı yazdım da ben farkında değilim

canım gerilmiyorum..polis güler diyen kim,benim..

istersen msjnı tekrar oku..

neyse,bana göre de çocukların o hareketi doğru değil ama genç onlar..kanları deli akıyor derler ya aynen öyle :)

polislik bi durum yok,bizim teyzenin taktiğini deneyin bence :)

Belki bu durum kanuni kurallara aykırı değildir yaptırımı yoktur ama demek ki insanlar artık ahlak kurallarından da bihaber olmuşlar..

o erkeklere 551544 ülkenin polis teşkilatı gelse bile yetmez de o yüzden boşverdik artık

Belki bu durum kanuni kurallara aykırı değildir yaptırımı yoktur ama demek ki insanlar artık ahlak kurallarından da bihaber olmuşlar..

öpüşmeyle ahlaksız mı olunuyor?? ilginç..o zaman herkes ahlaksız..

Son düzenleme:
iyi ki taksimde sallandıralım demedin yoksa halatları alıp taksime yürümeye başladılardı çoktan, bu arada videoyu da ciddiye almışlar
Kızın saçlarını tek tek yolalım, oğlanı da kuma gömüp üstüne çimento dökelim

Birazdan ben bile ciddiye alcam kendi yazdığımı

Son düzenleme:
Daha önce gördüğümüzde bekledik ki gitsinler diye. Sonra baktık mesken edindiler ki gayet halka açık bir yer , Eşim kilim silkeleme bahanesiyle utanıp gitmelerini sağlamaya çalıştı , hala gitmediler en sonunda uyarınca eşim kaçtılar.. Ve uyarmamıza rağmen hala geliyorlar. Bugün enson durdum durdum en son dayanamadım uyardım o da gidişatları bildiğiniz neredeyse yatakodası idi. Yine kaçtılar utanma duygularını da mı yitirmiş bu insanlar anlamıyorum ki !

başka bir konuda da 7 yaşındaki iki çocuğun öpüştüğü sorunu vardı
böyle şeyler uluorta olursa gören çocuklarında erken yaşta cinsel güdüleri başlar
hürlük hak hukuk meselesi değil bu toplumsal kurallar vardır
o zaman yol ortasında park bahçede birlikte olsunlar
bizde özgürlük diye geçip gidelim..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…