Ahlaksızlık diz boyu !

Canım bazıları böyle şeyleri izlemekten acayip bi zevk alır bizim eski evimizin altında da içkili bir lokanta vardı ve pek namuslu komşu kadınları akşam oldumu ışığı kapatıp perdenin arkasından hangi kadın geldi hangi kadın gitti ona bakarlardı.Sonra da birbirlerine anlatırlardı şu saatte sarışın geldi mini eteğini gördün mü bu saatte esmer 2 adamla gitti göğüs dekoltesini gördün mü sonra da güya kapatılmasını isterlerdi orasının ahlaksızlık yuvası çocuklarımıza kötü örnek oluyor diye.İşte herkesin tatminini farklı yollardan karşılıyor.

Eğer ciddiyse polis böyle saçma bir şey için kılını kıpırdatmaz.
Geçenlerde erkek arkadaşıma yolda bi deli saldırmış, bu da haber verecekti polise ki kadın falan geçer sonu kötü olur diye. polis azarlamış ve kapatmış.
Şakaysa da bu durumda teyzeler, ablalar değil amcalar olaya müdahil olmalı bence. Gören, bilen 3-5 apartman sakini kelli felli adam gidip uyarabilir.

öpüşmeyle ahlaksız mı olunuyor?? ilginç..o zaman herkes ahlaksız..

Herhalde konu sahibi masumane bir öpücükten bahsetmiyor..
Sevişmek de ayıp değil o halde parkta gençler özgürce sevişsin..

Mesele insanları rahatsız edecek şekilde ulu orta yerde yapılması..

Kesinlikle katılıyorum ..
Konu sahibi de haklı rahatsız olmustur sürekli onları görmekten ..

canım zaten böylelerinden korkmak gerek. Kınamyın, kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmezsiniz buyurmuş peygamber efendimiz..

bakın sevişmeyle/öpüşmek arasında bariz farlılıklar mevcut.. Ben yaptıklarını tasvip etmiyorum ama böyle basitçe bir konuyu memleket meselesi haline getirmek saçma. Konu sahibi, sadece öpüştüklerini belirtmiş..ya öpüşmek gibi güzel bi duygu var mı şu dunyada. bu bir "sevgi" alışverişidir..

bakın sevişmeyle/öpüşmek arasında bariz farlılıklar mevcut.. Ben yaptıklarını tasvip etmiyorum ama böyle basitçe bir konuyu memleket meselesi haline getirmek saçma. Konu sahibi, sadece öpüştüklerini belirtmiş..ya öpüşmek gibi güzel bi duygu var mı şu dunyada. bu bir "sevgi" alışverişidir..

Yaşanan bu olayı onaylayanlar, sizene milletin hayatından diyenlerin çoğu gençlerden oluşuyordur muhakkak. Herkesin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez belki ama bunu kendi çocuklarınızın yaptığını düşünün. Yapmayın arkadaşlar o zaman sokaklara yatak serelim bekar gençler için.

Ne güzel bir gençlik ne güzel bir dünyanın içindeyiz.

valla genç değilim çocuğum da yok gerçi ama keşke olaydı da birini sevseydi öpseydi,ben isterdim vallahi.Bomboş ,ruhsuz,bastırılmış,mutsuz bir genç ve yaşı ilerleyince tahammülsüz ve sorunlu olacağına gençken birini sevsin ve dünya umurunda olmadan onu öpsün.

kesinlikle katılıyorum bende aynı konuyu hatırlatıcaktım çoluk çocuk etkileniyor eskiden edep diye bi kelime vardı şimdi söyleyince gülüyorlar

Elbette öyle ama gençlerin bunu ulu orta yapması hoş değil elbette..Allah kısmet eder de kız evladım olursa, sokak aralarında erkek arkadaşıyla öpüşmesini, ya da oğlumun kız arkadaşı olsa ve bir kızı sokak ortasında öperek kendini tatmin etmesini istemezdim şahsen ve duyduğum zaman da buna hoşgörüyle bakamazdım herhalde...
Tabii bu demek değildir ki gizli saklı işler çevirsinler ama keşke aileler çocuklarına, özellikle kızlarına bu ahlakı verebilseler...

bende diyorum ki öpüşmenin nesi ahlaksızlık? bir öpücükten bir şey olmaz, yeter ki hududunu bilsinler..sokak ortasında yaptıkları elbette hoş değil ama ne yapsınlar ortam bulamamışlar gizlenmişler ama malesef gizlendikleri yerde gözetleyen biri varmış..onların da şansına artık..

Sahsen cocugum olursa onu helal ve haramlarin bilincinde olan biri olarak yetistirmek
isterim ve pesinen herkesin kendi yaptiklarindan sorumlu oldugunu,
baskalarinin hayatlarina burnunu sokmamasi gerektigini ögütlerim.
Buna ragmen gizli gizli öpüsürse bu onun sorunu.
Yasaklarla, kinayarak, baski olusturarak kimse kimseyi haramdan, zinadan vs. koruyamaz.
Dilinin döndügünce anlatirsin, anlamazsada her koyun kendi bacagindan asilir.

bunun doğru olduğunu savunan arkadaşlar peygamberimizin kıyametin alametleri hakkındaki hadislerini bir okusunlar bence insanların hayvanlar gibi sokakta sevişmeleri kıyamet alametidir deniliyor buna ne dersiniz

Sen o kızın annesi olsaydın ve o çocuk kızını teşhir eder gibi milletin gözü önünde öpüşerek tatmin olsaydı hala ahlaksızlık değil der miydin?

Son düzenleme:

katılıyorum
onu yapma evladım bu ayıp, şu yasak, öyle yapılmaz denile denile bastırılmış bir toplum olduk.

anneye evde boyun eğiyor ama başkalarına neler yapıyorlar

halbuki o ayıp bu günah diyeceğine, doğru yolla anlatsaydı bu şekilde olmazdı.

insanlara yasak dersen mıknatıs gibi çekilirler yasağa doğru
ama güzel bir dille, sakıncalarını anlatırsan, oturur düşünür.
bu yüzden kaybettik, bu yüzden gençlerimiz bastırıldı
şimdi de bu yüzden bu haldeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…