- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Kusura bakmayın ama lütfen namus bekçisi olmayın, tamam yaptıkları doğru değil ama sizin de bakmanız doğru değil, oturup onları mı gözetliyorsunuz?? gençleri uyarmışsınız tamam eyvallah ama polisimizi böyle ufak bir şeyden dolayı da rahatsız etmeyelim..herkes haddini bilmeli. Kişi yaptığından sorumludur, cezalarını kendileri çekerler zaten.. siz de genç oldunuz, anlayışlı olun biraz :) öpüşmekten kimseye zarar gelmez..
öpüşmeyle ahlaksız mı olunuyor?? ilginç..o zaman herkes ahlaksız..
kimsenin ahlakını veya inancını sorgulamak bize düşmez.bence kimse kimseyi yargılamasın sonuçta bizimde çocuklarımız olacak büyük konuşmaktan kaçınalım...
öpüştüler diye dinden çıkarmayacağız sanırım... herkesin özgür iradesi..
Canım bazıları böyle şeyleri izlemekten acayip bi zevk alır bizim eski evimizin altında da içkili bir lokanta vardı ve pek namuslu komşu kadınları akşam oldumu ışığı kapatıp perdenin arkasından hangi kadın geldi hangi kadın gitti ona bakarlardı.Sonra da birbirlerine anlatırlardı şu saatte sarışın geldi mini eteğini gördün mü bu saatte esmer 2 adamla gitti göğüs dekoltesini gördün mü sonra da güya kapatılmasını isterlerdi orasının ahlaksızlık yuvası çocuklarımıza kötü örnek oluyor diye.İşte herkesin tatminini farklı yollardan karşılıyor.
Herhalde konu sahibi masumane bir öpücükten bahsetmiyor..
Sevişmek de ayıp değil o halde parkta gençler özgürce sevişsin..
Mesele insanları rahatsız edecek şekilde ulu orta yerde yapılması..
Yaşanan bu olayı onaylayanlar, sizene milletin hayatından diyenlerin çoğu gençlerden oluşuyordur muhakkak. Herkesin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez belki ama bunu kendi çocuklarınızın yaptığını düşünün. Yapmayın arkadaşlar o zaman sokaklara yatak serelim bekar gençler için.
Ne güzel bir gençlik ne güzel bir dünyanın içindeyiz.
başka bir konuda da 7 yaşındaki iki çocuğun öpüştüğü sorunu vardı
böyle şeyler uluorta olursa gören çocuklarında erken yaşta cinsel güdüleri başlar
hürlük hak hukuk meselesi değil bu toplumsal kurallar vardır
o zaman yol ortasında park bahçede birlikte olsunlar
bizde özgürlük diye geçip gidelim..........
bakın sevişmeyle/öpüşmek arasında bariz farlılıklar mevcut.. Ben yaptıklarını tasvip etmiyorum ama böyle basitçe bir konuyu memleket meselesi haline getirmek saçma. Konu sahibi, sadece öpüştüklerini belirtmiş..ya öpüşmek gibi güzel bi duygu var mı şu dunyada. bu bir "sevgi" alışverişidir..
Elbette öyle ama gençlerin bunu ulu orta yapması hoş değil elbette..Allah kısmet eder de kız evladım olursa, sokak aralarında erkek arkadaşıyla öpüşmesini, ya da oğlumun kız arkadaşı olsa ve bir kızı sokak ortasında öperek kendini tatmin etmesini istemezdim şahsen ve duyduğum zaman da buna hoşgörüyle bakamazdım herhalde...
Tabii bu demek değildir ki gizli saklı işler çevirsinler ama keşke aileler çocuklarına, özellikle kızlarına bu ahlakı verebilseler...
Yaşanan bu olayı onaylayanlar, sizene milletin hayatından diyenlerin çoğu gençlerden oluşuyordur muhakkak. Herkesin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez belki ama bunu kendi çocuklarınızın yaptığını düşünün. Yapmayın arkadaşlar o zaman sokaklara yatak serelim bekar gençler için.
Ne güzel bir gençlik ne güzel bir dünyanın içindeyiz.
bende diyorum ki öpüşmenin nesi ahlaksızlık? bir öpücükten bir şey olmaz, yeter ki hududunu bilsinler..sokak ortasında yaptıkları elbette hoş değil ama ne yapsınlar ortam bulamamışlar gizlenmişler ama malesef gizlendikleri yerde gözetleyen biri varmış..onların da şansına artık..
valla genç değilim çocuğum da yok gerçi ama keşke olaydı da birini sevseydi öpseydi,ben isterdim vallahi.Bomboş ,ruhsuz,bastırılmış,mutsuz bir genç ve yaşı ilerleyince tahammülsüz ve sorunlu olacağına gençken birini sevsin ve dünya umurunda olmadan onu öpsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?