Ahlari tutanlar varmi hic?

eşimle konştm akşam aslnda ayrıyız ama dün akşam aradı barışmak istedi çok yalan söyledi ve yarın arıcam ddi bnde inandım tabi bu günde aramadı bnde bu akşam annesini aradımm ve hepsi yalan ddi napim bn şmdi buna delircem sinirdenn(

Bu topice en kisa zamanda dönüp sizlere yazmak istiyorum.
Bedduaya karsiyimdir, fakat gönlü kirilan hic bi insanin gözyasinin yerde kalacagina inanmiyorum.
Allah büyüktür, sadece sabir...

Kesinlikle tutar ve mutlaka bir şekilde haberi bana gelir... Ama asla beddua etmem, sadece çok içten bir şekilde yaptığının bedelini ödemesini dilerim Allah'tan.

inşallah benimki de tutar, ben de beddau etmıyorum, ama canım cok yandı. söz verıp de yarıda bıraktıgı mutluluklar var.. bana borçlu. hakkım çok üstünde. 4 sene sonra anlasamıoruz dıye gıtmekte haklı mı bır ınsan sızce?? sımıdı de de yenı bırıyle daha 4 ay sonra.

bizim bi komşumuzun eşi kendisini aldatmıştı, internette tanıştığı bir bayanla evlenecekmiş komşu da çok beddua etmiş hatta şeytan şeyini kes diyor demiş diğer komşuya derken adam birkaç ay sonra prostat olmuş.

Bu zamana kadar kimseye ah ettiğimi hatırlamıyorum.Canım yandıysa bile sesimi çıkarmadım.İçime attım.Gün geldi Allah hepsini gösterdi bana...Yıllar önce ben daha 2,5-3 yaşlarındayım,annem çalışıyor diye halama bırakırmış beni bakması için.Halamda bunun karşılığında para almasına rağmen bana çok eziyet edermiş.Ne yedirir ne içirir.Tuvaletim bile gelse götürmezmiş..Bir de üstüne dayağını yermişim..Annemde Allah'a hep dua edermiş.Çocuğumla çalışabileceğim bir iş nasip et bana diye..Sonra amcam benim bu halimi görünce anneme kapıcılık işi buldu..Yıllar geçtikten sonra aynı durum halamın başına geldi ve bende buna şahit oldum.Kuzenim halasının yanına istanbula geldi okumaya,kızcağız bir yıl boyunca onların ev temizliğini yaptı..Halasından kuzenlerinden çekti ..Kız bir yılı bitiremeden memleketine geri döndü ve hayatına giren biri ile evlendi..Okuma hayalleri suya düştü...:26:

Şimdi ise canım başka bir yerden yanıyor..Birini sevdim aşıktım,onu her şeyi ile her hali ile kabul ettim..Askere gidecekti yolunu bekleyecektim..Belki ailesinden çevresinden bile çok sevdim onu..Askere gitmeden beni ailemden geldiler istediler.Babam verdi Allah'ın emri ile..Daha sonra babası (adama benim nişan attığımı söylememişler) daha öncesinde nişan attım ayrıldım diye,ertesi gün ''O kız benim çocuğuma layık değil' diye beni istemedi..Aileden yana maddi anlamda sıkıntılarımız borçlarımız var diye çocuğu da ikide bir bana ''Benim kapıma borçlu gelme'' deyip durdu..Tartıştık..Geçen hafta kıdem tazminatını alıp memleketine gezmeye gidecekti..Sonrada askere gidecekti..İşten çıktığı gün benim hakkımda yerli yersiz bir sürü şey konuşup öyle gitmiş, bana ben gidiyorum bile demedi..Sonrasında da zaten beni bir daha hiç aramadı.Telefonlarımı bile açmadı...Canım gerçekten çok yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…