Ahlari tutanlar varmi hic?

Eski patronuma ah ettim çok fena
Hala durup durup ediyorum
Hakkım olan parayı vermedi
Üstüne kalp kırgınlığı...
Tutar mı tutmaz mı bilmem
Benim ahımm devam edecek son nefese kadar
İki yakası bi araya gelmez umarım
Ne yaşattıysa yaşasın
Nişanlısıyla beni çook üzdü çook
hakkımı asla helal etmiyorum ona
iyi niyetimi suistimal etti ş....fsiz

Bunun dışında bir kişiye daha ahh ettim yıllar önce
Annemi babamı çok üzdü çoook
İçim acımıştı ogün
Anneciğim babacığım üzüldü diye için hıçkıra hıçkıra ağlamıştım
Gözyaşı dökerken onların içini ne kadar yaktıysa o kadar yansın dedim
Yandı... hastalıkla imtihan oldu ama gözü okadar kördü kii başına gelenden hala ders almadı

artık beddua etmıyorum cunku kalbimden çıkarttım attım o kişileri umrumda bile değiller suan napıyorlar ileride napıcak hiçç ama hiççç umrum değil.. keşke daha cok sanslar verıp kendımı uzcegıme .. daha önce cıkartsaymısım cok sukur rabbıme çok rahatım kafa acısından rahatım huzurluyum ,kafam boş ,,,sureklı beynım tekrarlamıyor benı uzenlerin hakaretlerını çok sukurrr .. artık ben önemliyim benden daha kıymetlı insan yok.. herkes degerını karsılıgını aldı işte.

annem her zaman derki beddua döner dolaşır sahibini bulur birşey olduğunda Allah'a havale et. annem onca şey yaşadı hiç görmedim beddua ettiğini hep Allah'a havale ediyorum der ki emin ol şu an onla uğraşanların hiçbiri de öyle rahat bi yaşam sürmüyo

allaha havale et bence ama eger canın çok yandıysa allahın kahhar ismiyle allaha havale et bıçak gibi keskin bir ismi allahın geçekten canın yandıysa inan çok kısa sürede canını yakanların canı fazlasıyla yanıyor

ben de artık vazgeçtim beddua etmekten, ettiklerime de tövbe ediyorum, Allah'ın işine karışmak haddimize değil, Allah zaten nasıl biliyosa öyle yapar...

Tuttu.. Yazin biriyle takiliyordum adina recep diyelim. Hersey guzeldi, geziyorduk egleniyorduk. Hayat toz pembe gibiydi. Ama onun ailesi surekli dedikodumuzu yapiyor hic istemiyorlardi bizi. Ablalari surekli onu doldurusa getirmeye calisiyordu ki o kizlarla da aram iyiydi. Benimle gezip tozdugunu ilk kucuk ablasindan saklamak istedi (bunu bende istiyordum cunku onlar arkadasimdi ve bilinsin istemiyordum) cunku cok kiskanacagini soyledi. Buyuk ablasi nisanliydi ve benim yanimda nisanlisinin hoslanmayacagi sekilde diger erkeklerle cok samimi oluyordu bunu recepte goruyordu tabi. Bu dedikodular bizi cok yipratiyordu bende bi gun recebe demistim "neden benimle ugrasiyorlar anlamiyorum ki sende biliyotsun buyuk ablanin yedigi naneleri ben simdi gidip nisanlisina anlatsam nikahtan donucek bunu mu istiyor yani?" demistim. Neyse yaz bitti, bu dedikodular vs o kadar cok yipratmisti ki beni hem recebi hemde ablalarini hayatimdan tamamen cikarttim (recep bana yeterki sen yanimda ol ben onlarla iletisimimi keserim diyordu. sana asik oldum ben yapma bana bunu falan diyordu) gel zaman git zaman ustunden aylar gecti. Recep baska sehire gitti okulu icin tabi ablalarindan ayrildi. Kucuk ablasiyla tamamen konusmayi alakayi herseyi bitirmis. Faceten de silmis onu. Buyugunu nisanlisi terk etmis. Walla ne yalan soyleyim zerre uzulmedim. Hak ettiler oh olsun.

rabbimden kalbimi kıranların kalbimin kırıldığı kadar kalplerinin kırılmasını ağladığım kadar ağlamalarını diliyorum ki ne hissettiğimi anlasınlar

patronum bana agıza alınmıcak laflar söylemişti.. okadar ileri gitmiştiki, senin ne tuttugun oruç nede kıldıgın namaz kabul olur dedi. sebebi ise iş yerinden ayrılacaktım. birkaç gün daha çalış dedi yanında çalıştıgım abla ii eleman bulun çıkıcam dedim tamam dedi ama eleman aranıyor yazıssını kaldırmış patronada sebg çıkmayacak işten demiş ben bunları duyunca demekki iyilik yaramıyor diyip çıktım. söyledikleri okadar zoruma gittiki aglaya aglaya bir hal olmuştum sonuçmu patronum dükkanı kapanmışşş eee Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...

hak edene edilen ah da beduada gerçekten tutar tutuyoda eskiden hiç öyle huyum yoktu ağlar geçerdim sadece ama artık ahda ediyorum beduada çünki ben ağlarken onların gülmesi ağrıma gidiyo biliyorum rabim er geç o gözyaşlarının hesabını soruyo gerçekten yanlarına kalmıyo tabi haksız yere edersek döner dolaşır bizi bulur o bedua oda var onun için ederken gerçekten hak etiğine inanmadığınıza etmeyin yaniolan bitende sizinde payınız varsa etmemelisiniz

tuttu tabi...gözümde gördü,kulağımda duydu

tutmasını istediğim bi kaç kişi daha var...

gördüğüm en güzel ilahi adalet örneği hülya avşar -tanju çolağın yasak aşk hikayesidir.

bilen bilir 80lerin sonlarına doğru bayağı flaş bir aşk yaşadılar..tanjuda evli o zamanlar..

hülyayla tanju plajda orda burda çekinmeden elele dolaşmaktadırlar..hatta tanjunun karısı için hülya' sahip çıksaydı kocasına' minvalinde laflarmı ne etmişti..

evet allahın adaleti şaşmıyor ya.yıllar sonra kendi kocasından gördü fazla fazla..kocacığı kaya beyin ünlü mankenlerle skandalları patladı.hatta rus kızlarla mı ne birlikte oldu...

hülya hanım erkek bu olur böyle koçamaklar evliliğin tadı tuzdur deyip kadınlara üç maymunu oynayın diye akıllar veriyordu.

fakat kaya bey günün birinde başka bir kadına aşık olup o kadından çocuk yapacak kadar ileri gidince verdiği öğütleri çiğnemeden yutmak zorunda kalmış olacak ki boşandı..

ondan sonra düzenli bir ilişkisi olmadı.sadettin saran beni kapıya koydu diye gülerek röportaj bile yaptı..

yine yollar sonra tanjunun karısından yaptığım hayvanlıktı deyip özür diledi..

hülya avşar şu anda başarısız, sadece magazinin ekmeğini yiyen, kurnaz geçinen bir kaybedendir..

Merhaba herkese,

yenı uye oldum, afyondan... ben de çok kötü zamanlar geçiriyorum. tam 4 senelik herşeyimizi paylaştığımız erkek arkadaşım, beni 4 ay önce bıraktı. ayrı şehirlerdeydik son 2 sene , sebebi ise" anlaşamıyoruz" oldu! 4 sene sonra anladı bunu yani. bana bu sebeple geldi. o kadar iyi anlaşırken yanyana. biz yanyana hep iyiydik. son 2 sene maddi manevı aılecek cok fazla sıkıntı cektıler ve herseyımle onu yanında oldum. bunu hıssetmesın dıye herseyımle destek oldum ona ben. tüm kötü gunlerınde yanında ben vardım. niye mi? elbet benı ısteyerek uzmuyor i bırleseınce artık tamamen yanyana olunca hepsı gecer kotu gunlerınde bırakamam ne kdr benı uzse de, dedım ve beni bu sıkıntılarının verdiği streslerden dolayı üzmelerıne ragmen sevgımden destegımden bırakmadım onu. sözümün arkasında durdum. son aylar çok fazla tartısıyorduk cok fazla. cunku malum uzaktan zor olur ılıskı, ama dile kolay 4 sene her sıkıntıını beraber paylaşmıs ınsansın. beni sözlerıyle streslerıyle ne kdr yıpratsa da bırakmadım. ben beni üzüyr dye yas dokerken, hep sabır dedi bana hepsı gecıcek hepsı bıtıcek sana söz dedi.. son aylarda ben de bukdr uzen ınsanı tabıkı ustune gıtmedım deıl hersey 2 taraflı ama tartısma sebebımız tamamen onun sıkıntılarından stresınden kaynaklanıodu.. sonra birgün olmuo anlaşamıoruz dıye ayrılmak ıstedı. 2 ay süründüm yapma etme dıye, biz bu degılız diye.. psikolojın kotu pişman olursun bak uzme benı de dedım. nuh dedı peygamber demedı. güya "seviorum" ama olmuo dedi. evlenirsek olmazmış yapamazmısız cok tartsısrmısız ayrılırmısmışızız... neler dedi bana. 4 sene sonra aklına geldi. halbukı ben onu hep sıkıntıları gecıcek mutlu olucaz sonunda beraber olucaz dıye bekledım hep yanında oldum tüm sıkntılarında. çok üzdü beni. sonra ayrıldık, ayrılırken de cok kırıcı laflar etti çok gucume gıttı... bıraktı.. tüm ailem bılıodu onu. bizde söz sözdür. guvendım ona.. okdr çok emek değer verdım kı sıze anlatamam bu ılsıkıde onun ıcın ıkımız ııcn,ne kdr tartıssak bıle. şimdi de gördüm ki, ben hala acısını unutmaya calsırken baskasını bulmus face koymus bu kdr uzun ılskıden snra bu kdr kısa surede baskasını bıde foto koymus.. çok daha acı cekıyorum suan..
ah ettım gittiği gnden berı o kadar emegıme ahımı aldı. allah bıldıgı gııb yapsın dıyorum, ona havale ettım. bu kdr emegıme sevgıme yapılcak sey mıydı sızce? haketmemeıstım bunu.

kızlar ya akşam ne oldu biliyormusunuız ? bilirsiniz yazdığım konulardan en yakın arkadaşım beni kayınvalidemlere kötüleyip nişanımın atılmasını sağlamıştı neyse sonra bu apartmandan birkaç kişide kendine çevirdi o kişiler bize slm dahi vermezler o kadar oldu neyse akşm köyden geldik yorgunuz 11:30 gibi yattık biz tel çaldı kardeşim açtı işte bu numaradan aranmışız falan filan diyorum ki olamaz biz evde yoktuk neyse sonraa xxxx senmisin ben üst komşu dedi neyse konuştuk falan dediği şey anneme ay bizde yeni açılan avm de giyim mağazısında işe başladık anca geldim telefonda numarauyı gördüm kim idye aradım ay bak bu gümn konuşmakta nasipmiş falan dedi neyse kapattık annem sinir oldu ben normalde iş bulamamıştım baya ama lşimdi 1 aydır bir şirkette muhasebe finansta çalışıyorum sabah çıkıp akşam geliorum nerede çalıştığımı bilmedikleri için eee başka türlü nasıl haber verecekler bize annemde dedi akşam akşam sinir ettiler beni diye aman anne dedim bizle uğraşanı Allah bizden beter etsin benle uğraşana bir dert versin ki kendi derdinden benimle uğraşiacak hali kalmasın açtım ellerimi yatakta Allahım bana yapılanuı da yapanlarıda ben sana havale ediyorum sen bildiğin gibi yap dedim ama bilmem anlarlar mı annesi ile sürekli kavgalı abisi ceza evine girip girip çıkıyo bunlar karı koca abinin borçları ödüyo bilmem ne hala benle uğraşıyo Alah büyük anneme dedim bizim kızda bir şirkette muhasebe deseydin ya diye bunu yapan 38 yaşında bir bayan işte akıl yaşta değil baştadır diye boşuna demiyorlar :)

Allahım benmm ahlarımada kabul eder inşallah ilk defa birine ah ediyorumm...beni yarı yolda bırakan eski sevgilime allahım bendeki mutluluğu kimsede bulamasın benm yükümü ömür boyu taşısın beni rencide etti insanların içinde köpek gibi sürünsün peşimden ama benm içimde gram sevgi kalmasın die ahh ediyorum...inşallah tutacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…