- Konu Sahibi yildizkalp
-
Merhaba, Ettiklerini çekerler mi diye bir başlıkta tüm derdimi paylaşmıştım sizlerle.
Hayatımı allak bullak edip başkasıyla nişanlanan o çok sevdiğim adam nişandan dönmüş, çok büyük problemler yaşamış.
Beni hiç tanımadığı halde nişanda takılan tüm altınlarla sırf bana hava atmak için miraç kandili gibi mübarek bir gecede karşı komşuma gelip beni çağırtacak kadar hırslı olan nişanlısı olacak kızın da kadir gecesi nişanı bosuldu ve onun da canı benimkini yaktıgı kadar yandı sanırım.Ama burda sadece kız bana ettiğini çekti, oğlanın ki ve ailesinin ki daha geride inşallah. Belki inanmayacaksınız ama kadir gecesinin sabahı rüyamda görmüştüm onu ben nişanlımdan ayrıldım, olmadı yapamadım diyodu bana, herkesi benim gibi mi sandın dedim,sonra uyandım.zaten o aralar da atılmış nişan.Buna seviniyorum demekten utanıyorum Allah'ım beni affetsin, ama ben çok yandım, her an her dakika ılık ılık kanlar akıttılar yüreğimden. Okuyun konumu anlarsınız derdimi...
1 yıl peşimden koştu, hep çevremdeydi canımı çok sıkmıştı ve daha sonra aşık oldum o çocuğa... 2 yılda sevgili kaldık ve sonunda aldattı... ne kadar çok sevdiğimi bilemezsiniz... 2 yıl sonra da evlendi biriyle kızı hamile bıraktığı için ve çocuğu oldu! AH etmiştim benden daha iyisi çıkmasın karşına, sen de acı çek diyerekten.. (gerçi zaten benden daha iyisini bulamaz o) Şimdi çocuğu var ama karısı onu aldattı, ona buna çapkınlık yapıyor hala çocuk.. mutlu olamadı hatta bana gelmişti geri. evleneceğim seninle seni seviyorum diye ama kabul etmedim. Belkide ilk aldattığı zamanlar barışmak için yalvardığında kabul etseydim herşey farklı olabilirdi ama ihaneti kaldıramıyorum.. aradan 3 yıl geçti hala onu düşünüyorum, mutlu olamadım kimseyle... Yakında birini bulursam evlenip uzaklaşacağım buralardan :2:
benim deyim. bizim mi deyim.:))))
mezhep yüzünden amcam benim evlenmeme karşı çıktı. şimdi kızı evlendi. mahalleyi terketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?