Ahlari tutanlar varmi hic?

evet benimde ahım tutmuştu bi kez.
günün birinde bembeyaz giyinmişim hava 1500 tabi erkek arkadaşımla şimdiki eşimle görüşecektim ve yağmur yağmış ve yerler baya suluydu.yanımdan bir araba geçer veee beyazlar simsiyah olur tabi ben hemen bedduayı bastım allah seni bildiği gibi yapsın araban bozulsun inşallah dedim ve inanırmısınız çok geçmeden araba bozuldu.tabi ben eve geri döndüm hemen

inşaallah benim ahımda tuttar düğünüme 3 ay kala beni kayınvalidemlere kötüleyen ve benim yatalak kalmam için elinden geleni yapan nişanımın atılmasına sebep olan en yakın arkadaşım ve alt komşuma canımın yandığı anlarda çok şeyler söyledim ama şimdi her namazımın arkasından allahım beni bu iftiralardan kurtar ve onun baı ona çevir ben sana havale ettim sen herkesin doğrulaı görmesini nasip et ve o kişinin benim adımı sayıklayıp kapıma gelmesini istiyorum biliyorum yanına kalmayacak ama inşşş rabbimde bana gösterir ve bir gram hakkımı helal etmiyorum ..

Ben hiçbir zaman beddua etmedim. Belki etmişimdir farkında olmadan sinirle ama hep Allah'ım sen biliyorsun derim. Biri canımı çok yakmışsa eğer mutlaka bana yaptığı da başına gelir. Zaten Allah herkese hakkını verir merak etmeyin.

Merhaba, Ettiklerini çekerler mi diye bir başlıkta tüm derdimi paylaşmıştım sizlerle.
Hayatımı allak bullak edip başkasıyla nişanlanan o çok sevdiğim adam nişandan dönmüş, çok büyük problemler yaşamış.
Beni hiç tanımadığı halde nişanda takılan tüm altınlarla sırf bana hava atmak için miraç kandili gibi mübarek bir gecede karşı komşuma gelip beni çağırtacak kadar hırslı olan nişanlısı olacak kızın da kadir gecesi nişanı bosuldu ve onun da canı benimkini yaktıgı kadar yandı sanırım.Ama burda sadece kız bana ettiğini çekti, oğlanın ki ve ailesinin ki daha geride inşallah. Belki inanmayacaksınız ama kadir gecesinin sabahı rüyamda görmüştüm onu ben nişanlımdan ayrıldım, olmadı yapamadım diyodu bana, herkesi benim gibi mi sandın dedim,sonra uyandım.zaten o aralar da atılmış nişan.Buna seviniyorum demekten utanıyorum Allah'ım beni affetsin, ama ben çok yandım, her an her dakika ılık ılık kanlar akıttılar yüreğimden. Okuyun konumu anlarsınız derdimi...

ay canım benim ben senin konunu çok iyi biliyorum ahlarımız çıkarmı diye dertleşiyorduk bak gördünmü ALLAHIN adaletini nasıl da çıkıyor can yakmak öyle kolay değildir nişanları bozulduğu için hiç üzülmem ettiklerini bulmuşlar hem de çok hızlı bir şekilde benimkinden hala haber yok ama iyimi kötümü onu bile bilmiyorum

1 yıl peşimden koştu, hep çevremdeydi canımı çok sıkmıştı ve daha sonra aşık oldum o çocuğa... 2 yılda sevgili kaldık ve sonunda aldattı... ne kadar çok sevdiğimi bilemezsiniz... 2 yıl sonra da evlendi biriyle kızı hamile bıraktığı için ve çocuğu oldu! AH etmiştim benden daha iyisi çıkmasın karşına, sen de acı çek diyerekten.. (gerçi zaten benden daha iyisini bulamaz o) Şimdi çocuğu var ama karısı onu aldattı, ona buna çapkınlık yapıyor hala çocuk.. mutlu olamadı hatta bana gelmişti geri. evleneceğim seninle seni seviyorum diye ama kabul etmedim. Belkide ilk aldattığı zamanlar barışmak için yalvardığında kabul etseydim herşey farklı olabilirdi ama ihaneti kaldıramıyorum.. aradan 3 yıl geçti hala onu düşünüyorum, mutlu olamadım kimseyle... Yakında birini bulursam evlenip uzaklaşacağım buralardan :2:

ne ekersen onu biçersin işte böyleleri de mutlu olmasın zaten ALLAHIM İNŞALLAH senin karşına öyle birini çıkarırki bugünlerini hatırlamazsın bile hep mutlu olursun İNŞALLAH

Babamla annem 25 yıl sonunda boşanmaya kalkıştı, mahkemede babam amcamı annem teyzemi şahit göstermiş. amcam bunca yıldan sonra böyle işe kalkıştıkları için sinirlenmiş, nafaka isteyen anneme ''senin baban zengin, o baksın sana'' demiş. Annem ile teyzem çok üzülmüşlerdi o zaman.. Geçenlerde konusu oldu. Amcamın oğlu ve damadı kendi yanında çalışıyor, kendi yanında kalıyorlar. Varlıklı ve işi gücü yerinde ama 3 evin yüküde üstünde, o gün ahh eden oldu mu bilmem ama Allah çıkarıyor bi şekilde

bu arada bayramda bana bol bol gizli numaralardan çağrılar geliyordu bir keresinde uzun çaldı açtım alo alo dedim ses yok sadece sesimi dinliyordu ben de kapattım teli. O mu değil mi bilmiyorum

ben o kişiye çok ah ediyorum
ama allaha havale etmiyorum
allah kötü şey vermez ki, iyi şeyler verir
kör şeytandan bulsun diyorum
ahım tutmuş mudur bilmiyorum ama
fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla, o zengin, defileler düzenleyen, mankenlerle içli dışlı adam, yırtık ayakkabılarıylaydı

Son düzenleme:
ben buna çok inanırım.
zamanında canımı çok yakan birine elimde olmadan (beddua etmek yanlış bişey biliyorum ama elimde değildi) ah ettim. ve o insanın başına gelmeyen kalmamıştı. ama sonra salak gibi üzülmüştüm acaba benim ahımdan mı oldu diye. sonra beddua etmemeye karar verdim. ama hamileliğim sırasında yine bikaç kişiye beddua ettim...

sadece ALLAHIM SANA BIRAKIYORUM SEN EN İYİSİNİ BİLİRSİN DERİM
yüce RABBİMİN beni üzenleri cezasız bırakmayacağını hakedene hakettiğini bi şekilde göstereceğine o kadar inanıyorum ki RABBİM ÇOKKK AMA ÇOKKK BÜYÜK

benim deyim. bizim mi deyim.:))))

mezhep yüzünden amcam benim evlenmeme karşı çıktı. şimdi kızı evlendi. mahalleyi terketti

benim deyim. bizim mi deyim.:))))

mezhep yüzünden amcam benim evlenmeme karşı çıktı. şimdi kızı evlendi. mahalleyi terketti

Benim erkek arkadasımın babası da beni saçma sapan nedenlerden dolayı istememişti. Neymiş ben kiloluymuşum falan fistan, benden önce de bir kızı istememiş alevi diye. Şimdi nişanlandı oğlan gelinleri hem alevi hem de tombul bana saçını boyatamazsın diyodu saçı boyalıyı aldı, ikimiz de sigara içmeyen ve nefret eden biriyken günde 1 paket sigara içen kızı aldı... Bana yetişme tarzından bahsediyolardı şimdi uğraşsınlar gelinleriyle. Valla nedenini tam olarak bilmiyorum ama haziranda nişanlandılar, agustosta nişanı attılar, gecen hafta geri barısmıslar. Allah'ım zerresine kadar çektirsin bana yaptıklarını onlara...herkes bana iyi niyetini kullanmıslar, çok safsın derdi, son derece şeytan ve gösteriş manyagı bir gelin buldular, çok yapmacık hareketler etrafa şirin ve çok iyi kalpli kız numaraları bu ahmaklarda inanıyolar kıza ona yanıyorum, ama eminim ki o kız çok planlı hareket ediyo, inşallah hayatı zindan eder bunlara...

Son düzenleme:
Ortaokulda 3 yıl bana okulu zindan eden bir çocuk vardı.
Sınıf arkadaşım.Hiç beddua etmedim ama çok üzülmüştüm yapmadığı kalmamıştı bana
Duydum ki liseye başladıktan birkaç sene sonra bir karne gününde motor kazası yapıp vefat etmiş.
Hiç bir zaman ah etmemişti ama böyle olsun da istemezdim .
Takdiri ilahi ...

Bunun dışın da çok şahit olduğum olaylar oldu,kuyumu kazıp da aynı duruma lend,leri düşenler, büyük laf edip de beş bin beter hallere düşenler,ettiğini çekenleri de gördüm, ve Alllahımdan isteğim bir an önce onların da ettiklerini çekmesi. Benim bir arkadasım da çocugun birine beddua etmişti, inşallah kaza yaparsın da parça parça olursun diye, çok geçmedi çocuk feci bir trafik kazasında çok ağır yaralandı ve öldü, anlattıklarına göre mezara indirirlerken bile kanaması varmış, parçalammış bir yerleri herhalde...Ya çıkıyo bir şekilde ya ne biliyim...ama ben ölmesini istemem kimsenin...

henüz kimseye ah etmedim, bana ah edilmesini de istemem

"Bil ki yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın. Ve unutma; ne yaşattıysan, elbet birgün onu yaşarsın..." Bir yerde okudum çok hoşuma gitti paylaşmak istedim ve konuya da hitap ediyor zaten.

Polise askere saldırı düzenleyen Van- erciş... Allah büyük...Askere ve türk milletine muhtaçsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…