Ahm degeri

yagmur1291

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
8
0
16
23
Merhaba arkadaslar.
2 senedir evliyim 21 yasindayim yaklasik 7 8 aydir hamile kalmaya calisiyorum ama bir turlu kalamadim hastaneye gittim altan muayene oludum ama bır sikinti olmadigi soyledi AHM testi yaptirdim 3.20 cikti sizce nasil yani saglik acisindan bir sıkinti yokdur insallah benim gibi bu durumu yasayanlar varmi
Screenshot_20220916-134746_Chrome.webp

Değerin güzel başka bir rahatsızlığın da yokmuş çok şükür. Doğru zamanda gelir inşallah bebeğin birkaç ay daha deneyin olmazsa eşinle birlikte tekrar doktora gidersiniz ama olur inşallah hiç sıkma canını

Amh değeriniz gayet iyi fakat bir tek bununla bitmiyor malesef diğer hormonlarınıza ve eşinizin sperm testinede bakılması gerekir.

Insallah

Peki horman tesleri icindemi kadin doguma gitmem lazim yoksa aile hekimde yaptirsam olurmu aceba
Kadın doğuma gidin 1 yıldır korunmuyorum ama hamile kalamıyorum diyin yardımcı oluyorlar gerekli hormon testlerini ister doktor sonuçlarda bir problem yoksa ilaçlı rahim filmi çektirirsiniz rahim filmi hamile kalmayı kolaylaştırıyor birde d vitamininize mutlaka baktırın d vitamini düşükse hamile kalmayı etkiliyor bunları yaptıktan sonra yine olmazsa eşinizde ürolojiye gidip sperm testi verir eğer bir problem varsa takviye verir doktor. Uzun oldu ama ben bunları yaptım ve hamile kaldım sizede yardımcı olmak için yazdım. İnşallah tez vakitte güzel haberi alırsınız.

Kadın doğuma gidin 1 yıldır korunmuyorum ama hamile kalamıyorum diyin yardımcı oluyorlar gerekli hormon testlerini ister doktor sonuçlarda bir problem yoksa ilaçlı rahim filmi çektirirsiniz rahim filmi hamile kalmayı kolaylaştırıyor birde d vitamininize mutlaka baktırın d vitamini düşükse hamile kalmayı etkiliyor bunları yaptıktan sonra yine olmazsa eşinizde ürolojiye gidip sperm testi verir eğer bir problem varsa takviye verir doktor. Uzun oldu ama ben bunları yaptım ve hamile kaldım sizede yardımcı olmak için yazdım. İnşallah tez vakitte güzel haberi alırsınız.
Cok tesekkur ederim. Bakalim 1 sene doldurduğumda olmaza birdaha gidecegim.
Insallah en kisa zamanda sizin gibi anne olma duygusu tadarim

Back
X