inş hayırlı sağlıklı günlerde kullansın bebişlerimiz canım biz oda aldık boş odam var büyüyen beşik olan takımlardan da ona geçene kadar yanımızda olması için bunu aldık da bide bunun şu modelleri var ya
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/baby-tech-120-sarayli-ahsap-bebek-besigi-naturel-101100876
onu mu alsaydık dedim iç genişliği aynı sadece bunun yanlarında tahta yok bez olduğu için acaba ömrü kısa mı olur bilemedim bunların sallanması kısıtlı ama bizim aldğımz baya ileri geri gidiyo sabitlenedebiliyo inş sorun olmaz :)
güle güle kullansın bebeşin canım.
ben bu ahşap beşiklere bayılıyorum
ama kime sorsam(satıcılarıda dahil) 6 aydan sonra kullanamıyor bebek diyor.
benim içimde kala kala almaktan vazgeçmiştim.
beyaz ahşap 5 yaşa kadar kullanabileceği sade bir beşik aldım ben.
eğer bebeğinin bebek odası olacaksa ya da bunun haricinde ilerde beşik alacaksan gayet kullanışlı olur.
benim evim eşya yönünden çok kalabalık olduğu için.
ben ne bebek odası ne de 2 tane beşik(biri küçük diğeri büyük) düşünmediğim için almadım.
ama evim geniş olsaydı alırdım.
yani bu biraz senin koşullarınla alakalı.
ama bana kalırsa ideal bir ürün.
ilk 6 ay zaten senle aynı odada kalır ve bunu kullanırsınız,odasını ayırıncada diğerine geçer.
bende çingene beşiği dedikleri hamaktan aldım mesela.
o da ilk 6 ay için ideal sadece ama yinede aldım.
memelekete giderken götürmesi kolay olur vs diye.
yani eğer beğendiysen içinde kalmasın
Eki Görüntüle 948101 Eki Görüntüle 948102
canım annemler bu beşikten alacaklar.sence nasıl? umarım birkaç yıl idare eder bizi :44:
güle güle kullansın bebeğin canım,gayet güzel.
bizim beşiğin modeline benziyor.
sadece ben çok renkli sevmediğimden bembeyaz sipariş verdim ona göre gelecek.
canım annemler bu beşikten alacaklar.sence nasıl? umarım birkaç yıl idare eder bizi :44:
ben de bembeyaz istoyrdum ama ellerinde bu var.ve fiyatı komple 250,00 tl sizin ne kadardı cnm.
güle güle kullansın bebeğin canım,gayet güzel.
bizim beşiğin modeline benziyor.
sadece ben çok renkli sevmediğimden bembeyaz sipariş verdim ona göre gelecek.
bayağı ucuzmuş canım,kaç yaşa kadar peki sizinki?
benimkinide annem aldı.
bizimki 5 yaşa kadar kullanabileceği şekilde,sallanan model.bizimkinde de herşey dahil 480 tl.
sen bayağı uygun almışsın.
canım bana orda çalışan kız 5 yasa kadar dedi ama forumda kızlara sorduğumda zannetmiyoruz dediler ben de sana sorayım dedim.ölçülerini de sormadım ama 60x110 veya 60x120 olmalı.sence yine de iyi mi fiyatı falan ? tamamı ahşap sadece yandaki uzun uzun çubuklar var ya onlar plastik
canım koyabilirsen aldığın beşiğin modelini görmek isterim diğeri mobilya olduğundan bunu küçük bişey istedim zaten ama iki model arasında kaldımodası varsa bunu almakla iyi yapmışsınız zaten 6 aydan sonra dönmesi riskli oluyor.
ki o sıralarda odasına geçer.
bu gösterdiğin modelde harika gerçekten fakat tahta olmaması ve sallanmasının kısıtlı olması kötü.
o yüzden senin aldığın daha iyi.
ilk başta ne kadar idealist olunsada(çocuğumu sallamaya alıştırmayacağım vs...) çocuk gazlı bir bebekse mecbur sallayacaksın başka yolu yok.o yüzden sallanan bişey olması iyi olmuş.
ben beşiğimizi sallanan model aldım.ilk başta sabitleyeceğim.durmadığı bir dönem olursa o zaman sallanır pozisyona getiririm.
sırf bunun için hamak bile aldım.
komşumun 2 bebeği art arda oldu.
o sallanmayan beşik almış ilkine.baktı çocuk durmuyor bi beşik daha almak zorund kalmış.riske girmeye gerek yok.
o yüzden iyi yapmışsın
ama odasındaki yatağı sallanır bi model değilse,bu beşiğide çok sallamamaya çalış ki odasına geçtiğinde zorlanmasın.
bizimde odasındaki yatağı bu tarz işte bunun büyüyeni öyle olduğu için ebatı daha geniş sallanmıyo o öyle olduğu için sepet alıcam ben işte baya uzun süre kullanıcak diğerini zaten inş. ben bide şunu beğendim
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/babylife-lux-sallanir-sepet-bebek-besigi-2014-103023703
ahşap beşikle aynı işlemi görecek sonuçta diğeri sadece görsellik mi bilemedim karar da veremedik :)
bu iyi midir ya ben hala kararsızım.sallanıyor da ama ne bileyim.yanlarıındaki uzun şeritlerin plastik olması ...:44:
senin beşikten mi bahsediyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?