ahşap sepet beşik kullanan yada alan anneler acill yardımmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi hs21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben en baştan beri doğduğu ilk günden bu yana odasında yatırmayı düşünüyordum ama annemler öyle bir kanıma girdi ki anlatamam ilk zamanlar çok ağrın olur sık uyanır perişan olursun diye aklıma yattı baby tech saraylı serisinin beyaz olanından aldım görüntü dizayn 10 numara ama 5-6 aydan sonra kullanım çok zor çnk tehlike olayı çok artıyor Eylül gibi odasında yatırmayı düşünüyorum o zamana kadar yanımda

bak canım bizim beşiğimizde bunun bembeyaz olanı;

(biz alalı epey oldu ama henüz gelmedi şubat ortası gibi gelecek o yüzden nette bulduğum bu modeli koydum fikir olması açısından)

ben kızıma oda yapmadım henüz.bu beşik 5 yaşa kadar kulanabileceği şekilde ve sallanıyor.
6 aydan sonra beşikle beraber kızımı misafir odasına yerleştireceğim.
şuan tayin durumumuz vs hiç belli değil.o yüzden oda işine hiç girmek istemedim ben.
sen zaten oda yapmışsın o yüzden ilk 6 ay yanında tutabileceğin bir beşik kurtarıcın olur senin,hem Allah nasip ederse diğer çocukların içinde kullanırsın
eklentilerden ilkini gördüm ben.diğeri açılmıyor.
ama bana sorarsan ahşap beşikler görsel olarak çok daha güzel: )
işlev olarak bu son eklediklerinin bir fazlası yok sanırsam?
senin beğendiğin çok daha güzel

tşkler canım evet o durumlar varsa sende haklısın hayırlısıyla doğup büyüsünlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…