ben hiç duymadım ama öğünler arasını uzun tutmak leptin hormonunun salgılanması gerekliymiş zaten o yüzden bu mantıklı geldi.
yemekten önce meyvenin mantığı neymiş bu arada?
merhaba arkadaşlar gerçek tıp isimli kitabı aldım.. Bu hocanın sağlıklı beslenmeyle ve açlıkla bir çok hastayı tedavi ettiğini duydum.. Ancak alışkanlıklarımla ters Düşüyor.. Mesela yemekten yarım saat önce meyve.. Bende tam tersi.. Bide 2 öğün diyor.. yemekten sonra 5-6 saat hiçbirşey yenmiyor. Su konusu öylesine bayaa Karışık.. Hazır gıdalardan uzak durmamızı söylüyor.. Buna kesinlikle Katılıyorum... Ama yemeden olmuyor.. Ya çubuk kraker ya çikolata ya Bisküvi 3 gün dayansam sonrası kopuyor..
Bu diyeti yapan yada yapanı duyan var mı? Birde açlıklar yapanlar var ama ben emziriyorum oyüzden uygulayamam...
söyledigi her seyi uygulamis biri olarak söylüyorum, dogru söyluyor. ozellikle meyve konusunda ve ögün saatleri konusunda cok hakli, ben kendisinin degil de ayni bu tarz beslenmeyi savunan birinin kitabiyla yapmistim o dönem 3 ayda 15 kilo verdim ki herseyden yiyordum ama yeterince ve iki ögün. aclik konusuna gelince kilo vermek icin yapacaksaniz sakin derim yapmayin, yillar önce 2 kere 10 gün yapmis ve 7 ser kilo vermistim bu sürecte, 1 ay icinde geriye aliyorsunuz. ama yok ben saglik icin 2 günl+k yapicam derseniz yapin, vucut temizleniyor. paketli gidaya gelince, almazsaniz yememis olursunuz, cikolata yemezsem sinirlenen halsizlesen ben simdi 10 günde 15 günde bir ariyorum
ben sana başka birşey söylemek istiyorum canım emziriyorum demişsin bence şu anda düşünmen gereken şey bebeğinin sağlığı tabi ki düşünüyorsundur ama emzirirken çok su içersen üstüne bir de günde yarım saat yürüyüş yapabilirsen çok güzel kilo verirsin tabi süt yapsın diye tatlılara saldırma çünkü en güzel süt yapan besin SUDUR.sen bebişini düşün annesi kilolar nasıl olsa verilir sadece biraz dikkat et yeter
yok onlari yapmadim cesaret edemedim acikcasi, verdiklerimi geri aldim ama 2 sene icinde :) yani 12 kilosunu aldim. simdi yeniden yavas yavas vermeye calisiyorumMerhaba canım ne güzel kilo vermişsin.. Ben aslında 1 senede yavaş yavaş 18 kilo verdim.. Amacım kilo vermek değil Haşimato troidi rahatsızlığım var.. İyileşenleri okudum internette o amaçla niyet ettim... Ama emzirdiğim için açlık yapmak istemiyorum.. Merak ettiğim bu Bağırsak temizleme, Karaciğer temizleme felan var yaptın mı faydası oldu mu?
Hımm ben Kalıcı zayıfladım diye okumuştum demek öyle değilmiş... öğrenmiş oldum sağolasın...yok onlari yapmadim cesaret edemedim acikcasi, verdiklerimi geri aldim ama 2 sene icinde :) yani 12 kilosunu aldim. simdi yeniden yavas yavas vermeye calisiyorum
2 ögün yemeye devam ederseniz almiyorsunuz kiloyu :) ben abur cubur yiyip uyumaktan kilo aldimHımm ben Kalıcı zayıfladım diye okumuştum demek öyle değilmiş... öğrenmiş oldum sağolasın...
Bende cesaret edemiyorum okadar katı yöntemlere.. Umarım Kalıcı olarak veririz kilolarımızı:)))
2 ögün yemeye devam ederseniz almiyorsunuz kiloyu :) ben abur cubur yiyip uyumaktan kilo aldim
Selam aidin hocanın kitabı bende de var açlık yaptım 3 gün şuan da da karaciğer temizliğine başladım ve ben bu kitabı okuduktan sonra yaklaşık 1 aydır şampuan diş macunu parfüm sıvı Sabun kullanmıyorum evdeki bütün bakım ürünlerini saç bakım kremlerini güneş kremlerini şampuanlatı diş macunları aklına ne gelirse hiç tereddüt etmeden çöpe attım bazısına için acıdı ama olsun bu sayede saç dökülmem durdu kabızlık ortadan kalktı
Canım sırası ile saç kremi badem yağıHarika yaa.. Bende de Kabızlık fena.. Benim birde Haşimato rahatsızlığım var malesef.. aslında açlık yapmayı çok istiyorum ama bebek emZiriyorum erteliyorum..
Ben geniş açılımlı bir bilgilendirme alabilirmiyim sizden? Yani şampuan, deterjanlar vb yerine ne kullanıyorsunuz?
Sizi yormazsam eğer teker teker öğrenebilirmiyim:
Şampuan:
Saç kremi:
Bulaşık deterjanı:
Bulaşık Makine deterjanı;
Çamaşır deterjanı;
Parfüm;
YüZey temizleyici:
Çamaşır suyu:
Diş fırçası: misvak tabii
Macun;?
Yani bunlar gidince yerine ne koyucam diye Tereddüt ediyorum..
Birde hazır gıdaları tamamen hayatınızdan çıkarabildiniz mi?
Aklıma bu kadar geliyo canım merak ettiğin başka şey olursa cevaplamaya hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?