- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Ben 1800lerden bugüne ışınlanmış gibi hissediyorum bazen
Senin yine 90larmış
Modern sanat, kıyafetler, müzik, ahlak değerleri çirkin geliyor bana
Mesela Victorian kıyafet bulayım hiç kaçırmam, çekinmeden de giyiyorum
Medieval dönem müzikleri falan çok severim
nerede buluyorsun o kıyafetleri?
Sever misin?
Ben küçüklüğümdür bayılırım ya büstiyer, pelerin, biraz gotik, barok, victorian falan dönemlerini
Genelde çok ünlü bi site var a ile başlıyor alışveriş sitesi
Oradan alıyorum, çok ucuza geliyor
Böyle biraz kenarda köşede kalmış ikinci el satan gibi dükkanlar var onlarda olabiliyor şanslıysanız
Ben ben varim.90 larda cocuktm hangi ara buyudum ne ara coluk cocuga karistm sanki o kisim kopuk.bide memleket disina gelin gttim.suan ne bulundugum sehire ait hissediom nede kendi memleketime ait hissediorum.ozellikle sehir olarak aidiyet hissi hic yok .bazen psikolojik bi sorunmu bu acaba diyorum ne dersinizRuhunun bu döneme ait olmadığını düşünen var mı? Varsa yalnız olmadığımı bilmek beni bir nebze rahatlatır mı bilmiyorum ama bende aidiyet hissi hiç yok. Ne bu döneme ne de bu topraklara...
Garip bir durumdayım. Sanki 90'lardan alınıp da direkt 2019'a ışınlanmış, aradaki dönemleri yaşamamışçasına sersemlemiş gibiyim.
Geçmişe özlemim çığ gibi. Ailemdeki bireylerin daha genç hallerini, çocukluğumu, gençliğimi, kaybettiğim yakınlarımı, eskinin insani ilişkilerini, değerlerini, her şeyini özlüyorum. Yaş aldıkça, yeni bir yıl daha gördükçe mutsuzluğum katlanıyor gibi.
Eski bir şarkı duysam bir kötü oluyorum. Mesela, Nilüfer'in şu şarkısını dinledikçe paramparça oluyorum.
Bir de bu topraklara yabancılığım var ki apayrı bir boyut bu.
Offf, çok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?