aids testi

angel3105

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
29
0
1
44
Arkadaslar hepinize merhabalar buraya uye olmamin nedeni yaklasik 10 gun once bir beraberligim oldu.Partnerimle barda tanismistim alkolunde etkisiyle o aksam beraber olduk.Sonradan ogrendimki cok esli bir adammis.Korkmaya basladim.AIDS bulasmasindan korkuyorum gunlerdir arastiriyorum internette kafayi yemek uzereyim belirtilerine bakiyorum hepsi sanki bende var gibi.

Hiç tanımadığın etmediğin biriyle birlikte ol , alkole at günahı ... Umarım değilsindir ama her şerde vardır bir hayır, inşallah ders çıkartırsın bu şüphelerinden...
Ya da bu konu fake sende erkek olabilirsin...

Nesin sen yahu ne demek bu simdi sacmaliyorsun degerleri yargilaman icin degil yardimci olmaniz icin yazdim.Erkeklikle bunun ne alakasi vardir acaba onuda hic anlamis degilim.Cevap vermek zorunda degilsin fikir almaya geldim azar yemeye degil.

aids hemen belirti gösterir mi alalaaa... 10 gün içinde hemde...

ne belirtileri var sende???

Bu ciddi bir konu, kendi kendinize internetten teşhis koyamazsınız, biran önce doktora gidip test yaptırın. Aids'in bir çok emaresi başka hastalıkların belirtileriyle de karıştırılacak cinsten. Belki de hiçbir şeyiniz yoktur ve kendinizi boşuna üzüyorsunuzdur.

Ates bogazda sislik ve ishal var bende aids bulastiktan sonraki ilk gorulen belirtiler bunlarmis bu yuzden suphelerim artiyor.

aids kolay kolay belirti bermez diye biliyorum ben hemde 10 gun gibi kisa bi surede
ama bunu anlamanin tek yolu kan testi yaptirmak ..

pozitifse tedavini olursun bu psikolojiyle , paranoyayla yasanirmi
en azindan bundan sonra birlikte olacagin erkekler kurtulmus olur
bide bisey diycem korunmadinmi sen ? yani yarinda gelip hamilemiyim deme bize sonra

Dedim ya alkolluydum korunmamisiz.Hamileligin bir caresi var sonucunda.Test olmaya gidecegim ama cok korkuyorum bugun Mavilab diye bir laboratuvari aradim onlarla gorustum. AIDS icin en erken olunabilecek test hiv duo ultra diye bir testmis onun icinde 14 gun gecmesi gerekliymis.Ben daha onuncu gunumdeyim.Eliza testleri icin 3 ay beklemek gerekliymis o kadar bekleyemem ben soyledikleri testi olacagim.

kendini psikoloik olarakda o yone itiyorsun sen belirtileri okudukca bende de var diye kendini kandırıyoda olabilirsin yoksa bile bu belirti sen kendinde var ediyosundur git testini yaptır kendini korkutma bu kadar

Cok sagolun arkadaslar valla destek oluyorsunuz umarim dediginiz gibidir ister istemez korkuyor insan.Sonucunda cok zor bir hastalik insan nasil kalkar altindan.

İnşallah değilsindir
Bu da size bir uyari olsun bundan sonra tek gecelik.ilişkilerde daha dikkatli olursunuz

Bir daha mi tovbeee.Cevremdeki herkeside uyaracagim bu konuda.

Bir daha mi tovbeee.Cevremdeki herkeside uyaracagim bu konuda.
Evett birde HPV var bayanlar için özellikle çok önemli rahim ağzı kanserine neden oluyor. Kesinlikle araştır ve o testise yaptr bence çok eşli birinde ne olcağı hiç belli olmaz :110:

AIDS dusunurken birde hpv mi cikti uff bir suru hastalik var cinsellikle bulasan bunlarin hepsinin testini yaptirmam gerekli sanirim.

Kizlar dun mavilab da testimi oldum ve negatif cikti.Butun arkadaslara tesekkur ediyorum destekleri icin.Bilincli olmak lazim mutlaka aids testi yapilmali eger supheli bir durum yasadiysaniz.Ben de bilmiyordum ogrenmis oldum sizlerde bilgilenin.AIDS nasil bulasir bunu bilmek buna gore hareket etmek gerekli herkes dikkatli olsun.

Aids Nasıl Bulaşır ?:

Back
X