• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aiesec yapmış erkek

Aiesec'in ne olduğunu biliyorum merak etmeyin çalıştığım yerde de oradan gelen yabancı stajyerler var ancak benim bahsettiğim bir türk erkeğinden bahsediyoruz oraya kadar gidip de hele parti ortamı ev ortamı rahat durmuşmudur?

hiç sanmıyorum.

insanda biter diyenler burada kocanız aldatınca üzülmeyin o zaman :)

Neden rahat dursun ya? Sevgilisi, eşi mi var ki rahat dursun?

Yoksa siz de mi daha önceden ilişki yaşadıysa şu an kardeşinizi aldatmış olacağını düşünüyorsunuz?

Kocanın aldatmasıyla alakası ne? Bu alakasız çıkarımları yapabilmek için özel bir eğitim mi var?

Ay konuyu okuyunca "bu çocuğun da karısını öldürenlerden ne farkı var ki sonuçta onlar da normal insanlara benziyordu" diyesim geldi :D

Bence çok sakıncalı bir durum. Kardeşinizin iyiliğini istiyorsanız onu gün yüzü görmemiş biriyle evlendirmelisiniz. Sokağa çıkan erkeği bir düşünsenize ne tehlikeli ortamlar. Kafelerde yanyana masalarda hatta aynı masada oturan kızlar-erkekler.. Allah muhafazaa.. size düşen kardeşinizin yakasına yapışıp bu çocuktan kurtarmak bir an önce..

Kiz ben kocama guveniyorum da sibel'e guvenmiyorum. Iz surer, dadanir kapima:KK70: Yok zaten sibel kendisi mesaj atmayacakmis, eskort arkadasi varmis, o atacakmis. Nasil bir arkadas cevresi varsa artik.:KK53:

Eskort arkadas mi? Aiesec yapan erkegi kardesine yakistirmayan kadin eskortla mi arkadaslik ediyomus? Arkadaslarini secerken cv istedigini dusunmustum hep :KK70:

Kardesin evlenme niyetindeyse akli basında bir insandir bırakta kendi evlenecegi insanı kendi seçsin...Eşini size göre seçecek degil.... Lütfen ablalıği zorda oldugu ,yardima ihtiyac duydugu zamanlar da yapin hayatına müdahale etmeyin....Siz esinizle evlenirken kardesinize mi sordunuz.... Bune ya kardeşinizin sizden çektigi....
Aiesec yapmis o mülaketları gecmis başarili bir bireyi seks düskunü yapmaniz entrasan...Sizinkafa yapınizı kardesinize kız oglan kız diye derken bile belli ediyorsunuz... Daha bir haftadır konuşdugu biri icin fazla evhamlisiniz.... Bu kimseyi kardesinize layik görmeme durumu altin da birsey aramaya başladım ... Kıskaniyormusunuz yoksa kardesinizin bulunmaz hint kumaşı mı? Kardesiniz kendi başına bir birey bırak kendi hayatina kendi yön versin...Ben eminim ki kardesiniz yanlıs bir evlilik yapsa ben demisdim diye başına kalkarsınız....
kız ne evhamı kendi kocayı elde tutamamış boşanmış mı boşanıyo mu ne ben evdeysem kardeşimde evlenemez kurusun hasbam modunda geziyor aylardır..:KK35::KK30:

Neden rahat dursun ya? Sevgilisi, eşi mi var ki rahat dursun?

Yoksa siz de mi daha önceden ilişki yaşadıysa şu an kardeşinizi aldatmış olacağını düşünüyorsunuz?

Kocanın aldatmasıyla alakası ne? Bu alakasız çıkarımları yapabilmek için özel bir eğitim mi var?

Mantıksızlığı yayma kürsüsü dar örneklemi genele mal etme başkanlığı veriyor eğitimi, kötü güçlerin oyunu, bilenler bilir.:KK62: Ayık olalım.

Ayy senin gibi ablasi varsa kiz evde kalicak...yahu biraz rahat ol...tovbee..
vallahi ben tesadüf geçen konusunu okumuştum işte kardeşini görücü üsülu tanışmasını istemişler 35 yaşında(sanırım) hala daha kendine kız bulamamış milleti araya sokuyor diye
bu defa
aiesec yapmış yurt dışlarında okumuş adamada allah bilir nasıl ortamlarda takılmıştır diye takılmış
kız kardeşinin evlenmesini uygun gördüğü kişiyi nerden bulmasını istiyor bende onu merak ettim

Sen git aiseclerde takıl m... Sanki adam pavyonda çalışmış ggibi bu ne biçim bir tepki allah aşkına. Kardeşinize yorduğunuz o beyni karaladığınız kuruma yorun. Bende yurt dışında eğitim gördüm ama ne benimle takılan oldu ne alkolik oldum.

Back
X