• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aiesec yapmış erkek

ortada bensibelim2 diye bir kadın ve bir adet kız kardeş olduğundan bile şüpheliyim..
Bu troll oldugunu dusundugum sahsin yorumlarini coktandir ortalarda olmayan birine benzetiyorum.
3 ayri uyeligi mi ne varmis. Elena-cikolatakiz digerini hatırlamıyorum. Eski uyeler daha iyi bilir.

Bu troll oldugunu dusundugum sahsin yorumlarini coktandir ortalarda olmayan birine benzetiyorum.
3 ayri uyeligi mi ne varmis. Elena-cikolatakiz digerini hatırlamıyorum. Eski uyeler daha iyi bilir.
çikolatakız benimde aklıma geliyor ne kızmış be şayet kızsa...

İcahilligimi bagislayin aisec ne nasil bi yeer ki k.bakmayin hepsini okuyamadim yorumlarin alintilarsaniz sevinirim

Yine cahilligime verin troll ne :-/
İnternet ortaminda forumlara vb. yerlere girip, hayali bir kimlikle ortalıgi karistirmak, provokasyon, eglenmek amacli seyler yazanlara troll denir.
Aiesec de bir staj degisim programi, Erasmus gibi. Ama -bence- ortami Erasmus'tan daha nezih.

Koruma ayağına kardeşini deli gibi kıskanan bir abla örneği. Düşman başına böylesi. Ne o? Yurtdışında eğitim almış, ufkunu genişletmiş bir adamın kardeşinize ilgi duyması zorunuza mı gitti?
Kardeşini düşünen abla "dur bakalım neymiş ne değilmiş" filan der önce. Sizin gibi olmadık iftiralarla tanımadığı adamı damgalamaz. Kardeşini koruyormuşmuş. Yersen.:KK14:

İnternet ortaminda forumlara vb. yerlere girip, hayali bir kimlikle ortalıgi karistirmak, provokasyon, eglenmek amacli seyler yazanlara troll denir.
Aiesec de bir ogrenci degisim programi, erasmus gibi. Ama -bence- ortami Erasmus'tan daha nezih.
Teskkurler aisec kotu bisi degikse kardesini nedn doldururki konu sahibi kiskanclik baska aciklamasi yok

ebis'in Türkiye ayağı.. ya da Türkiyeye gelmiş hali bilemedim şimdi..

senin konularını her okuduğumda allah kolaylık versin çevrene diyorum konu sahibi üye kişisi.. umarım dalga geçiyorsundur bizimle, zira senin gibi birinin gerçek olmasına yeğlerim kafaya alınmayı..

Konuyu geyiğe çevirmeyelim.
Konu sahibesi rica ediyorum söylediklerinize dikkat edin lütfen, daha destur bismillah banınız açılıyor selamün aleyküm aleyküm selam hooopp yine ban olmasın.

Yorumcular sizde dikkat edin lütfen, "değdi değmedi" ebelemece mi oynuyorsunuz:KK14:

Yine cahilligime verin troll ne :-/

Balıkçılar daha fazla balık tutabilmek için dibe troll ağı salarlar. Internette de ortaya laf atarak tartışma çıkartıp ilgi çekebilmek için debelenenlere troll denilegelir. Bir troll ne kadar kaos yaratabiliyorsa o kadar başarılı olur, ileri görüşlü atalarımız zaten cahil ile etme sohbet küstürür demişler de, atalarımız her duruma laf söylediğinden çark edip karınca gibi tarafımız belli olsun en azından diyoruz:KK36:

O değil de, B bensibelim2 kardeşiniz kısmetli bir gençmiş hali hazırda, şimdiye kadar karşısına çıkanları da mı böyle böyle egale mi ettiniz? Siz evlenirken o da arada kaynayıverseydi keşke. Üzüntünüzü, sevincinizi beraber yaşar, başkasının mutluluğuna köstek olmama yolunda adım atardınız. En kötü ihtimalle abla bu konuda çok haklısın lafını duyarsınız arada bir.

Ben mutsuz olacağına yalnız kal diyen kardeşime, git yanımdan o zaman derim. 28 yaşında oldum, karadenizliyim, kadınım, kardeşim var, demek ki kardeşiniz de diyecek, hazırlıklı olun. Bu da sizin mantığınızı kullanma biçimine örnek olsun, yalnız geleceğinizde başarılar.

Ya problemlerin var ya da trollsün.Ben ikincisi olmanı tercih ederim yoksa kalbim bu kadar cahilliği kaldırmaz..

Ay gerçekten baydınız yaa büyük ihtimal konularınız kafadan atma önce komşu geldi birini önerdi kardeşime çocuk 30 küsür yaşında neden evlenmemiş dr filan dediniz istemem kardeşime deyip tepki alınca uyuşturucu bağımlısıymış dediniz haklı çıkmak için şimdi görücü değil kendisi tanışmış yine biir kulp rahat bırakın küçük değil kardeşiniz evlenme ihtimalinden neden korkıyorsunuz erkek düşmanlığınızla çevrenizdekileri etkilemeyin yeter yani

adam kariyeri icin ordan oraya kosmus, dusunulene bak
her yurtdisina cikani elinde icki sisesiyle barda clupta hayal ediyorsunuz galiba

Arkadaş Türkiye sınırları dışını genelev zannediyor herhalde diyeceğim
adam kariyeri icin ordan oraya kosmus, dusunulene bak
her yurtdisina cikani elinde icki sisesiyle barda clupta hayal ediyorsunuz galiba
Hayır arkadaş Türkiye sınırları dışında kalan her yeri genelev zannediyor bence. Gümrükten geçer geçmez hoop başlıyor eğlenceler alemler :KK70:

Back
X