• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aiesec yapmış erkek

Aiesec'in ne olduğunu biliyorum merak etmeyin çalıştığım yerde de oradan gelen yabancı stajyerler var ancak benim bahsettiğim bir türk erkeğinden bahsediyoruz oraya kadar gidip de hele parti ortamı ev ortamı rahat durmuşmudur?

hiç sanmıyorum.

insanda biter diyenler burada kocanız aldatınca üzülmeyin o zaman :)

merhaba arkadaşlar,

Daha önce burda bi konu açmıştım kardeşimi istemeye gelen bir erkekle ilgili sonradan o iş olmadı ve bitti. şimdi kardeşim yaklaşık bi haftadır biriyle konuşuyor anlattığına göre çocuk yüksek lisans okuyor ve daha önce aiesec isimli bir kurumda staja gitmiş yurtdışına ben de buna takıldım çünkü bu kurum pek hayra alamet değil hele yurtdışında hani alkol ortam eğlence falan bolca şimdi bu çocuğun ilişkileri de olmuştur neden kendi gibi ilişkileri olmuş kızla birliktelik kurmuyor ki?

kardeşime söyledim abla abartıyosun diyor ama ben kardeşimi düşünüyorum..

haksızmıyım ama?
Geçmişe mazi derler . . .

Demi, millet yurt dışına gitmek için bu programlara katılmak için bir sürü mülakata girsin, kendini ispat etmeye çalışsın ama neymiş efendim hayra alamet değilmişte, kızlarla takılmışta bilmem neymişte. Yok artık ya bunu da okudum ya burda.

Konu sahibi düşünce yapını değiştir, durumun çok vahim.

oraya kadar gidip de rahat duran bir Türk erkeği olamaz mümkün değil aşırı çirkin falan olması lazım anca.

Mealini vereyim; biz öyle süper bir aileyiz, öyle muhteşem iki kardeşiz ki aiesec yapmış adam bile bize vasat geliyor. Çok süpereğitimli, görmülş geçirmiş adamlar gelse de bizim kriterlerimize erişemiyorlar.

Konu sahibinin hayal dünyasının çok geniş olduğunu düşünüyorum.

yok yahuu düpe düz kıskançlığından

Daha tanışma aşamasında her ikisi de..
Sizde oluşan bu ön yargı gerçekten anlamsız geliyor bana..
Çalıştığı ortam hangi koşullarda olursa olsun,staj için orda olduğunu söylüyorsunuz..
Şimdi orada stajını tamamladı diye , kızlarla yatıp kalkmıştır kafasına göre takılmıştır gibi bir düşüncede bulunmak, ön yargıdır..

Ayrıca, o staj zamanında kardeşiniz bu adamla birlikte miydi ? Değildi sanırım..
Karşı tarafın geçmişte yaşadıkları, kendisinindir..
Zararını da faydasını da kendine sağlar..
Ha ama gelecekte yaşayacaklarını etkilemediği sürece, yaşadıklarının hesabını kendinden başkasına vermek zorunda değildir..

Hiç kimse kardeşinin duygusal veya her anlamda zarar görmesini istemez.
Yanında bir süreye kadar olursunuz..

Kendi yaşayacağı hayatını biraz olsun kendisinin analiz etmesine izin vermelisiniz..
Kardeşinin bir önceki kısmetine de aracı kişi adamı çok övdü diye şiddetle karşı çıkmıştı. Hayır kız da 27 yaşında ama kendi aklı kendine yetmiyor galiba. Bu abladan çekeceği var zavallının.

Aiesec'in ne olduğunu biliyorum merak etmeyin çalıştığım yerde de oradan gelen yabancı stajyerler var ancak benim bahsettiğim bir türk erkeğinden bahsediyoruz oraya kadar gidip de hele parti ortamı ev ortamı rahat durmuşmudur?

hiç sanmıyorum.

insanda biter diyenler burada kocanız aldatınca üzülmeyin o zaman :)

Senin yazdıklarınla kocanız aldatırsa lafı arasında zerre bağlantı yok. Sen kurumu ve kurumda yer alan öğrencilerin tamamını aynı kefeye koyuyorsun. Yurt dışına staja gitti diye adamı tek gecelik ilişkilerin kralı yaptın iki dakikada. Nerden biliyorsun, ya yaşamadıysa?

Belki de sevgilisi olmuştur orada, uzun süre birlikte olmuşlardır. Bunun neresi sorun? Seni de kardeşini de ilgilendirmez. Eğer kadınlara değer veriyorsa, geri kafalı değilse, kibar, nazik ve düşünceliyse, ilişkilerin ciddi olması gerektiğine inanıyorsa, kardeşinden öncesi sizi ilgilendirmez. Ha daldan dala konan bir tipse, görüşmez olur biter. Bunu anlamak içinde 1hafta yetmez. Staja gitmiş olması da bunu anlamak için kriter değildir.

Kardeşinin bir önceki kısmetine de aracı kişi adamı çok övdü diye şiddetle karşı çıkmıştı. Hayır kız da 27 yaşında ama kendi aklı kendine yetmiyor galiba. Bu abladan çekeceği var zavallının.

sonradan uyuşturucudan sabıkası olduğunu öğrendik o çok övülen şahsın.

Aldatır ya da aldatmaz nereden bilelim biz ya?
Kardeşiniz güvenip,bir ilişkiye başladığına göre sorun yoktur.Hele sizlik hiç bir sorun yoktur.

Bundan sonra hiçbir erkek ve kadın yurt dışına staja gitmesin çok tehlikeli bunlar:KK53::KK53:Konu sahibi Allah aşkına siz ne yazdığınızın farkındamısınız insanlar oralara eğitim almak için gidiyor kendilerini geliştirmek için gidiyorlar kardeşiniz 27 yaşında 17 yaşında
Küçücük bir çocuk değil,rahat bırakın artık kardeşinizi.

Senin yazdıklarınla kocanız aldatırsa lafı arasında zerre bağlantı yok. Sen kurumu ve kurumda yer alan öğrencilerin tamamını aynı kefeye koyuyorsun. Yurt dışına staja gitti diye adamı tek gecelik ilişkilerin kralı yaptın iki dakikada. Nerden biliyorsun, ya yaşamadıysa?

Belki de sevgilisi olmuştur orada, uzun süre birlikte olmuşlardır. Bunun neresi sorun? Seni de kardeşini de ilgilendirmez. Eğer kadınlara değer veriyorsa, geri kafalı değilse, kibar, nazik ve düşünceliyse, ilişkilerin ciddi olması gerektiğine inanıyorsa, kardeşinden öncesi sizi ilgilendirmez. Ha daldan dala konan bir tipse, görüşmez olur biter. Bunu anlamak içinde hafta yetmez. Staja gitmiş olması da bunu anlamak için kriter değildir.

eğer avrupalı bir erkek olsaydı belki derdim ama bu kadar cinsel açlığın olduğu ülkeden o ortama giren bir erkek rahat duramaz yüzde yüz eminim.

Back
X