Aile-akrabalık

Ay bide öğretmenmişsiniz önce kendinizi eğitseydiniz...
Ne içtiniz siz yafff çok merak ettim bu kafaya gelmek zor olsa gerek

Ya konu sahibi kaçmış ne güzel okucaktim sayfa sayfa fersah fersah:) . Gitmeyeydi iyiydi.
Konu sahibi hesabı sildigjn halde okursun diye düşünüyorum. Hani siz aşiret kızları kendi aranızda kendi kendinizi çok büyütüyorsunuz ya heh işte biz dışardan bakınca ona şaşırıp gülüyoruz. Zira alt tarafı gıllo aşiretine mensup bir kaç kız. Neyin havası olabilir ki bu ?
Aileleriniz mi böyle eğitiyor acaba. Çok değişik.
Bundan sonra çocuğunuz ve kendiniz için daha alçak gönüllü olmaya çalışın. Üveylerin gelini yanınızda çalışanlardan olabilir ne var bunda. Dizilerde çocuklarim hizmetçinin oğlu ile oynayamaz diyodu kadınlar.sizde öyle düşünmeyin. Bir anne ve inanmıyorum ama öğretmen olarak daha kaliteli bir karakter gerekiyor. Bundan sonra ki hayatınız daha aklı başında geçer umarım sağlıkla kalın

Sınıf farkına bu kadar önem veriyosan 3 ayda, görücü usulü, yangından mal kaçırır gibi evlenmeyecektin bebişim gözlemleyecektin. İnsan insandır. Dili, dini, ırkı, mesleği vs. farketmez. Ama senin bunu anlayabilmen için şeytana ait olan özelliklerinden kurtulman gerekiyo. Denklikmiş yerim denkliğini.

Denklik denklik dedikçe üniversite geldi aklıma kime göre neye göre denk arkadaş. Konu nereden tutsan elinde kalıyor.. Asla bu kafada olamadım özgüven tavan. Hani tevazudur, alçakgönüllülüktür bu tarz çok güzel erdemlerimiz var bizim konu sahibi . Birilerini ailene ve kendine yakıştırmaya çalışacağına kişisel olarak geliştirsen hem kendin için hem bebeğin için daha iyi olur gibi geliyor bana..

Piremsesler için devlet denklik sınavı tertip etmeli.

Ay çok sinir bozucu bir içerik, kraliyet ailesi meghanı bu kadar eziklemedi yahu

Denklik,denk,denk,denk.....3 ayda evlenmeseydiniz.pesinizden atlı mi kovalıyordu?

Lisans eğitimi görmüş, öğretmen olan birinin bu cümleleri yazması,bu tür düşüncelere sahip olması imkansız..Belli ki arkadaş dalga geçmiş bizimle.Bir de 'aşiret' olayı hala var mı gerçekten? Benim çin sadece ATV dizilerinde var olan bir şey gibiler İnsanın aklı almıyor böyle şeyleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…