Aile-akrabalık

Firdevs Yöreoğlu musun ablacım sen ,bu ne kibir?

Vallahi konununuz baştan ayağa leş. Üstelik öğretmenmişsiniz, yazık.

Arkadaşlar size güzelce yorum yapmışlar. Belki faydam olur diye ben de bir şey yazayım. TLC'de Çingene Düğünleri diye bir program var, açıp seyredin. "Bizlerin" onlardan neden "kız almadığı" değil, onların neden kendi içlerinde evlenmelerini ve kızlarını kimseye "vermediklerini" öğrenmiş olursunuz.

Ayrıca her fırsatta yazdığınız şu "kız verme, verildim" vb zaten sizin kendinizi ne denli "mal" olarak gördüğünüzü ifade ediyor.

Not: Malı hakaret olarak değil EMTİA manasında yazdım.

Bencede anlattığın insanlar ile denk değilsin onların seviyesine gelmen için daha çok yolun var

Esin ailesin geliri iyimis. Kizi hizlica vermek icin yeterli sebepmis demek ki arastirmadan hemen verdiklerini göre. Ne elit bir aileymis ama

İngiltere kraliyet ailesi denginiz olmasına rağmen gidip , Bağcılardan adamla evlenmişsiz. Gerçekten denginiz değil bu aile . Boşanın hemen , Avrupa ' da bekar prensler var , onlardan biriyle evlenin.

Aşiret mi puhahahahahahaha
Pardon abla ya gerçekten çok üst düzeymişsiniz.

Madem bu kadar süpersonik bir aileniz var. Neden sizi böyle sizden aşağı(!) aileden biriyle evlendirdiler, hem de görücü usulü

Konu sahibinin dengini yesinler daha tanımadığı adamla adamın annesi kendisini mal seçer gibi beğenmiş evlendirilmiş daha birey olarak varlığı yok söz hakkı yok ama kimseyi beğenmiyor haspam

Ben de mesela aşiret olarak yaşayanları (kültür, görgü, eğitim, nezaket, empati, adalet konularında) toplumun en yoz tabakası olarak görüyorum Şimdi siz çok üst mertebe olduğunuzu mu iddia ediyorsunuz?
Aşiret kızlarının gurur duyduğu kilolarca altin, diğer insanlara göre gorgusuzluktur. sizin hayran kalarak giydiginiz elbiseler benim midemi bulandırıyor.
Çingene dediğiniz insanlar da bir grup yani aşiret sonuçta niye gözünüze kötü gorunduler?

Konustukca batmissiniz. Ne okudum yahu? Kraliyet ailesi bile bu kadar dert etmiyordur.

Son düzenleme:
Bacım sen evlilik olayını çok farklı anlamışsın aileler sulaleler evlenmiyor iki kişi iyiyse esin ailene saygiliymis seni önemsiyor ki yapiyor yedi kat ele temizlik öğretemezsin herkes aynı şartlarda yetişmiyor ailene laf verme benim kayinvalidemde benim anneme denk değil ama annem gık demez eşimle arama nifak sokmamak için annemle aram pek iyi değil ama bu konuda hakkını yiyemem senin annenlerde fazla geniş ve rahatmış damat duysa bunları ailene soğur sonra o saygı da gider duymican gormicen cokfazla bir araya gelmicen bahane çok istersen sınırlarını koy eşinle yoluna bak

Oha yani affedersiniz. Sınıf farkı derken?

Ailenize layik olmayan aileyi ailenizle muhatap etmişsiniz
Bence ailenize denk bir evlat değilsiniz siz
Gelin kv denin toprağındandır denir, siz kv nize ve onun çevresine layik ve denksizniz aslında ama farkında değilsiniz

Evet aplam en kaliteli aşiret sizinki uveylerde kimlermis kendilerini aileden sayıyorlar iiiiiiiiyk sahi sizin meslek nedir bu havanız babanızın işyerinden mi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…