ayyy valla öyleyimAllah’ın sevgili kulu seni
Adam bunu bahane edip tasasız içti s.çtı işte karışan eden de olmamıştır vay nişanlısından ayrıldı kafa dağıtsın oğlan demişlerdiradam birde üzüntüden kendini içkiye vurmuştu yersen
TAM OLARAK BU.Zorladıklarını düşünmüyorum o kızlar genelde '' sizinle eğlendi benimle evlendi'' kafasında oluyor.
Sonra aile apartmanında hepsi bir güzel eğleniyor hshshshshsZorladıklarını düşünmüyorum o kızlar genelde '' sizinle eğlendi benimle evlendi'' kafasında oluyor.
Kuzen evliliklerin ilerki yıllarda çok sorunu olur sizin de kulağınıza gelir , şaşırdık mı tipik kalitesiz bir erkek modeli kadınlar erkeğin söylediklerinin %50 İNANMALIkuzeniymiş..kusucam
3 haftada nişanlandı adamAdam hamile mi? Ne bu ısrarla evlenme acelesi,o olmazsa diğeri olsun ama hemen olsun. İlginç
bu cocugun ailesinden hiç kimseye hayır gelmezki zaten akraba olsun olmasınKuzen evliliklerin ilerki yıllarda çok sorunu olur sizin de kulağınıza gelir , şaşırdık mı tipik kalitesiz bir erkek modeli kadınlar erkeğin söylediklerinin %50 İNANMALI
3 haftada nişanlandı adam
Sonra aile apartmanında hepsi bir güzel eğleniyor hshshshshs
Cidden 25 yaşında buna mi inanıyordunuz?Her zaman dünyada her şeyi gördüm sanırdım, yanılmışım
Allah tan kurtulmuşsunuz ömür boyu o apartmanda kalırdımız ne kıymetiniz ne saygıları olur dubu cocugun ailesinden hiç kimseye hayır gelmezki zaten akraba olsun olmasın
ne halleri varsa görsünler APARTMANCA
Zaten sizden önce o kızın adı geçmiştir, oğlan çocuğunun hayatında seçebildiği tek şey olacaktınız, kısmet.ne halleri varsa görsünler APARTMANCA
Çeken bir güzel özet geçmişhiç üzülmeyin böyle kabus gibi aileyle senelerce hergün beraber yaşayacaktınız akşam yemekleri bayramlar tatillerr kahvaltılar beraber olacaktı bunlardan kurtulduınuız
lokma dağıtma kararı aldımKadir gecesi doğmamış olman imkansızKurban kes bence anca o alır götürür öyle bir ailenin kirini, pasını
lokma dağıtma kararı aldımelimi kana bulamayım tertemiz lokma dağıtayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?