Aile apartmanı problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste bunların hakkından ancak bir imansız gelir bence denemeye değer...

Ailesi size bir şey yapmak zorunda değil !!!!!!! Yaparsa teşekkür edersin yapamazsa da bunun zorunluluğu mu var . İkiniz gencecik insanlaraanız çalışın , didinin yapın …. Ne münasebet yani niye kötü düşünüyorsunuz kötülük düşünseler o evde oturmanız istenmezdi . Ayrıca kim oğluna ya da kızına bir şey yapmak istemez .
o zaman oturmasaydı , kabul etmeseydi . Allah Allah zorla mı tutup getirmiş . Ya alışacaksın ya da o diyardan gideceksin maalesef Türk insanlarımız böyle . Ben doğruyu söyleyince neden kötü oldum anlamadım .

Kiz senin kocanın derdi bedava yaşamak o kimse kırılır derdinde değil, ahhh çok safsın çok, esin ailesi ile anlaşmalı zaten , anlaşmayı bozarsa ev elden gider diye korkuyor...

Evet bana birşey yapmak zorunda değiller ama çöpe atılacak eşyaları da en azından getirip bana hiç vermeselerdi. Ben gül gibi çeyizimle geldim onlar sararmış eşyaları verdiler. Ben kapıya gelen dilenciye bile giymediğim yada kullanmadığım eşyalardan seçip veren insanım müstehak mı yapılan? Kimse onlardan bana şunu şunu yapın diye istemedi annem gücünğz neye yetiyorsa dedi kapattı konuyu ama onların gücü beni çöplere layık görmek miş.

Hanımefendi doğruları konuşmuyorsunuz ve yaşamadığınız için bencilce yaklaşıyorsunuz. Bende evlenmeden önce atarım keserim yapıyordum ama evlenince öyle olmuyor. Ben geleceği görerek evlenmedim. Evlenmeden önce babanneyle yatıp kalkmadım da geceleri gülyabani gibi gezdiğini bilmiyordun anlıyor musunuz?

Canım benim tabiki de müstahak değil . Ama bak senin değerini sen kendin belirlersin onlar değil. Onlar öyle yapmışsa takılma bunlara . Hep üzülürsün . Titiz vs değiller sanırım . Kocanı seviyorsan o seni mutlu ediyorsa gerektiğinde korkuyorsa unut bunları . Gez , dolaş . Babaanne de gelince açma kapıyı ben uyuyorum de. Zaten bir gelir iki gelir daha gelmez . Tirip atarsa da atsın aşağı inmediğinde eşinle ineceksen in . Onu da yanında götür . Fazla muhatap olma . Bir trip atar üç trip atar artık senin düzenine mecburi alışır .

Iste bunların hakkından ancak bir imansız gelir bence denemeye değer...
Birde imansız olmayı deneyeceğim bakayım nasıl tepki görüceğimi bende bilmiyorum ama evin düzenini baştan sona değiştireceğim gerekirse o dışkapının kilidini değişip geceleri kilitleyip yatıcam ki çıkamasın biryere ruh hastası

Evet haklısınız maalesef ki. Öyle şeyler yaşadım ki öncesinde artım huzura ermek için uzatmadım benimde yuvam olsun dedim 1 sene içerisinde evlendim keşke daha iyi tanısaydım

O bagirdi gotunu yirtinca hemen pıstın mi ? Sen de çıkıp bagiracaksin o gider gitmez de saksılar hemen dışarıya çıkacak. Yasin itibariyle korkuyor olabilirsin ama korkma.
Sen ailenden korkuyorsun gibi geliyor bana? Olay çıkartırsan ailen kızacak sanki ?

Öyle deme şansı yok ev eşimin ve sürekli ben burada ölmek istiyorum beni çıkarmayın diyor. Anneme mesaj attım bu saatte hemen anladı zaten problemi yarın sabah dananın kuyruğu kopacak
Ev eşinin değil. Evi ailesi ona babaanneye bakma karşılığı hediye etmiş kendi parasıyla almamış.

heryer sanki onun muş sanki oğluna evi vermemiş gibi sahip çıkıyor
Eşinin onlara bağımlı olması, kayınbabanın evinizde istediğini yapması o evin esasen kendilerine ait olmasından kaynaklanıyor.
Benim babam da bana ev verdi ama kirasını da o alır her şeyine de o karar verir. Tapunun kimde olduğu bu durumlarda geçersizdir. Eşin evi kendi parasıyla alsaydı böyle pısırık olmazdı.

Ailemin yanına geldim şuan

Ev eşinin değil. Evi ailesi ona babaanneye bakma karşılığı hediye etmiş kendi parasıyla almamış.
Annemin yanına geldim babanne 4 te uyandırdı 6 ya kadar uyumayıp 6 dan sonra 1 saat uyudum ve tekrar kapı sesine kalktım kocamda sabah konuşup çözücem dediği şeyi çözmeyip bana bağırdığı için evde cinnet geçirdim ve şuan annemin yanındayım

Kocanızda mı size bağırdı

O mal kocanın aklı başına gelene kadar dönme. Ne salak insan bunlar ben sinirlendim

Kocanızda mı size bağırdı
Evet insanlar senin keyfine göre mi yaşayacak dedi bağırdı karnımda bebekle cinnet geçirdim ellerimde kaldı saçlarım zor kendime geldim şuan hastaneye gidicem annemle bebeğe baktırmaya heryerim ağırıyor stresten

O mal kocanın aklı başına gelene kadar dönme. Ne salak insan bunlar ben sinirlendim
Kapıyı sessiz açıyor muş ben abartıyor muşum. Bir insan uykudan uyanabiliyorsa sese demekki sessiz değildir haksız mıyım? Gece yabani hayvan gibi geziyor kapıları vuruyor son ses televizyon izliyor geceleri hangi bir şeye tahammül edeyim. Saçım başım kalmadı yolmaktan kafamı duvarlara vura vura ağladım seyretti rezil ettin bizi aleme dedi

Madem normal kendi annesi neden gelmemiş , bakmamış, kaynanasıyla yakın yaşamamış mesela?
Siz o baksın dediğinizde de öyle şey mi olur diyorlar. El kızının kocanın babannesine baktığı nerde görülmüş?
Ya bir de bu evde yaşayacağınız belliymiş nasıl kabul ettiniz, aileniz hiç mi olmaz demedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…