Siz bu boş beleş çöp adamı nereden bulup başınızı yaktınız? Hamile karısını korumayı bırak, git kendin hallet diyor. Baba yadigarı evmiş çıkamazmış, şuna beleş ev var kira ödemiyorum, bedelini evlendiğim kadın babaanneme bakarak ödüyor mis demiyor da. Sizin durumda olanların ne tesadüf hepsinin babası kalp hastası oluyor. Ben demiyorum, açın başka konuları okuyun.
Babaanne ölünce diye planlar yapılıyor şaka gibi. Felç, yatalak, bunama, evde düşüp orasını burasını kırma ihtimali yok direk ölecek herkes kurtulacak. Kim bakacak bu kadına, kim altını alacak temizleyecek çocuk gibi yedirip içirecek? Adamda kuruş akıl yok bari siz kendinizi kurtarın. Yeni doğum yapmış kadınlara bir sorun bakalım en çok istedikleri şey ne diye. Sessiz, huzurlu sakin ortamda bebeğini emzirip uyutmak yerine bastonuyla demirlere vuran 6-7 defa zile basan yaşlı babaanne olacak elinizde. Tuz yedirecekmiş tuza basacakmış, taş gibi kundaklayıp kolunu bacağını sakatlar çocuğun.
Siz bu pısırık adamdan fazla bir şey beklemeyin. Kendinizi yakmışsınız bari çocuğunuza sahip çıkın. Benim kızım yeni doğduğunda yüksek sesle hapşırmaya bile korkar ağlardı, kadın demirlere vurup uyandıracak. Sadece kayınvalide değil anneniz de zalim. Hatta elin kadını sizi kollamak zorunda değil ama anneniz? Gelir başımıza kalır huzurumuz kaçar mı diyor? Kızımı millete bakıcı olsun diye evlendirmedim, kocası hakkını savunup korumuyorsa ezdiriyorsa isterse 10 çocuğu olsun çeker alırım diyeceğine sus ve kocana itaat et diyor. Bunun bir üst versiyonu geleceksen çocuğu bırak gel diyor.