Aile apartmanı!!!

Benim ailem onayliyor tasinmami malesef.

Olsa bile ben kabul etmem yemekler tek yerde yenir sade yatmaya gidilir olmaz yani ben dedim bunu onlarada

Ailenin onaylamasi birsey ifade etmiyor. Ki ilk defa bir kiz ailesi bunu onayladigini duydum, ilginc. Neticede mutsuz olan sensin. Restini cekip, ailene gitsen, ailen seni kapi önünemi birakacak? Sanmiyorum.

Ailen büyük ihtimal ile "aman evliliklerinde sorun cikmasin" diye seni gazlamiyorlar, durumu onayliyorlarmis gibi yapiyorlar. Sen onlara ciddi ciddi istemedigini anlatirsan, hatta bosanmayi göze alirsan, ailende senin ile beraber rest ceker.

Bu biraz yetiştiğiniz çevreye de bağlı. Kalabalık bi ailede büyümedim ben mesela böyle düğün bayramda herkes destek ayağına eve doluşur ya tansiyonlarım çıkar anında çekirdek aile dışında kimseyi kafam götürmüyor bi yerden sonra. Ama bi arkadaşım var mesela bahsettiğiniz tarz bi aile de büyümüş ve çok sever kalabalığı. Hayattan nasıl tat aldığınız bağlı tamamen ben sokakta kalsam yine kocamın ailesiyle aynı apartmanda yaşamam mesela kendi ailemle de yaşamam

Hayırlı akşamlar.
Başlıkta belirttim gibi aile apartmanı
Ramazan bayramından sonra tasincagm. Kayın babam müstakil evinin üzerine bi kat daha cıktı 2 katli ev toplamda 4 daire var. Alt katta kv karşısında eltim ust katta da ben ve eltim olucaz.
Çok tedirginliklerim var endişelerim var eltimgil kv de ile akrabalr aynı köyden ikisi ama.ben yabancıyım. Memleketm farklı hiç istemiyorum.tasinmak hiç de istemiyorum vesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama içime sinmiyor oraya gitmek.
Bazen dışlandığımi bile farkediyorum orada nasıl olacak tamamen yerleşirsem bilmiyrm 2 yıllık evliyim artik hayatımın geri kalanı o evde nasıl.gecer.nasil sürer bilmiyorum..aile apartmanında kalanlar yazabilirler mi...
Az cok tanımıssınızdır kayın ailenizi. Çat kapı gelirler mi giderler mi. Destek mi olurlar köstek mi mesela? Geleninize gideninize karısmazlarsa destek de olurlarsa Bi sıkıntı yok gbi görünüyor.

Valla arkadaşım kişiden kişiye illa ki değişir ama ben iki sokak ötedeyim o mesafeyi koruyana kadar 4 yıldır çıkmayan kavga kalmadı. Tek istediğim ben çağırmadan gelmeyin diyebilmekti. Aile yapısı çok önemli. Benim ailem de yılllarca aile apartmanında kaldı ama herkes seviyesini bilmiş. Maalesef ki eşimin ailesi çok gidio gelmeyi samimiyet sanıyorlar
Sonra her muhabbetten sonra da kuşağıma eleştirileri dedikoduları geliyordu. Şimdi ayda bi ancak çağırırsam gelirler. Ama dediğim gibi kötü kadın oldum aileyi bölen gelin oldum daha neler neler... insanlar kendi menfaatleri keyifleri doğrultularında iş ilerlemyince asacak kesecek çok şey buluyorlar.
Belli ki mecbursun seviyeli abartmadan resmî bi ilişki kurmaya bak
Çok çay gereksiz inme Çıkma yapma sürekli iş bul kendine
Allah yardımcın olsun

Yorumlara güldüm niyeyse :halay:
Ben aile apartmanında büyüdüm çokdam güzeldi :)
Evlendim aynı sokakta bile istemedim ama oldu eltim ve kayınvalidem aile apartmanında eltim hiç istemiyor kaçmanın yollarını arıyor desem yeridir.
Bir kere kayınvalidem alt kata girmek istermisin orayı alsak filan dediydi De yok dedim 🙄
Ben istemezdim ama mecbursamda elden bişey gelmiyorsa gider evime girer kapıyı kapatırım mesafemi koyarım.
Şayet ben gelene kadar herkez kul köleydi ben gelip tabuları yıktım.

Eşinle yüksek sesle tartışamazsın. Çocuğun ağlasa neden ağladı diye sürekli hesap vermek zorunda kalırsın. Bir yere giderken mutlaka haberleri olur. Misafiri tek başına ağırlayamazsın. Sen teklif etmesen eşin annesine, abisine siz de gelin der. Onlara misafir gelse gidip hizmet etmek zorundasın. Ultra modern mesafeli bir aile değilse bunlar yaşayacağan şeylerden bir kaçı.

Eşinle yüksek sesle tartışamazsın. Çocuğun ağlasa neden ağladı diye sürekli hesap vermek zorunda kalırsın. Bir yere giderken mutlaka haberleri olur. Misafiri tek başına ağırlayamazsın. Sen teklif etmesen eşin annesine, abisine siz de gelin der. Onlara misafir gelse gidip hizmet etmek zorundasın. Ultra modern mesafeli bir aile değilse bunlar yaşayacağan şeylerden bir kaçı.

Tam ustüne bastiniz tamda byle bi aile
Ve ben demesem esim muhakkak teklf eder geln diye..
Misafr gelince gelip hzmet bnlar eltmlerden gordklerim olack syler

Valla arkadaşım kişiden kişiye illa ki değişir ama ben iki sokak ötedeyim o mesafeyi koruyana kadar 4 yıldır çıkmayan kavga kalmadı. Tek istediğim ben çağırmadan gelmeyin diyebilmekti. Aile yapısı çok önemli. Benim ailem de yılllarca aile apartmanında kaldı ama herkes seviyesini bilmiş. Maalesef ki eşimin ailesi çok gidio gelmeyi samimiyet sanıyorlar
Sonra her muhabbetten sonra da kuşağıma eleştirileri dedikoduları geliyordu. Şimdi ayda bi ancak çağırırsam gelirler. Ama dediğim gibi kötü kadın oldum aileyi bölen gelin oldum daha neler neler... insanlar kendi menfaatleri keyifleri doğrultularında iş ilerlemyince asacak kesecek çok şey buluyorlar.
Belli ki mecbursun seviyeli abartmadan resmî bi ilişki kurmaya bak
Çok çay gereksiz inme Çıkma yapma sürekli iş bul kendine
Allah yardımcın olsun

Aminnn aminnn

Ailenin onaylamasi birsey ifade etmiyor. Ki ilk defa bir kiz ailesi bunu onayladigini duydum, ilginc. Neticede mutsuz olan sensin. Restini cekip, ailene gitsen, ailen seni kapi önünemi birakacak? Sanmiyorum.

Ailen büyük ihtimal ile "aman evliliklerinde sorun cikmasin" diye seni gazlamiyorlar, durumu onayliyorlarmis gibi yapiyorlar. Sen onlara ciddi ciddi istemedigini anlatirsan, hatta bosanmayi göze alirsan, ailende senin ile beraber rest ceker.

Evet aralari kotu olmasin diye anne baba geregi nasihatler ediyorlar amma aklim kalbim mantigim almiyor gitmeyi,, daha gitmeden stresliyimm olacaklardn bi haber
Gidince hralde is isten gecmeden dönseydm o zmanlarrr derim herlde

Kira ödemek istemiyorsa orayı kiraya versin siz gene yerinizde oturun tabi Kabul ederse eşiniz Allah yardımcın olsun kardeşim

Aile apartmanini yabanciya gerek baska bi akrabaya vermzler ki kiraya. Rabbm yardmcim olsun olurda gelirsem akliniza dua edinn insaaallahh

kötü gelin olacaksın çare yok hicbir ise koşma duymamazlıktan gel laf sok insalah taşınmazsınız

Aklin varsa ne yap et gitme. Benim eşim kendi yaptigi evi, ne sikintilarla ödediğimiz evi sirf kv kp dolayisiyla onlara hibe edip, 2 cocukla kiraya ciktik. Cok pisman evi yaptigi icin neden mi ev babasinin üzerine hic bir hak talep edemiyor. Zaten onlarda vermiyor. Simdi emekleri olmayan evimizi kiraya verdiler ve bizde kirada oturuyoruz düşün sirf beni seçtiği icin bosanmadigi için. Biz bu duruma bir kerede gelmedik 3 sene de bizi delirttiler. Yapmadiklarini bırakmadılar. Sakin sakin büyük yani mi HAYIR

kimsenin yaptığı ayrımcılığa takılma
onlar iyi anlaşıyor diye kendini gaza getirme
anlaşmak istiyorsanız gönlünüz geçinmekten yana ise
mesafeli olun
her çağrıldığınızda gitmeyin
her söylenen sözü evirip çevirip düşünmeyin
bu devirde para kazanmak yetirmek zor
adam haklı maddi yönden rahatlayacaksanız

Ya sorun olmaz ne guzel yardımlasma bıle olabılır bence, eger sız ve dıgerlerının nıyetı uslu uslu gecınmekse eger.
Aıle apartmanında oturuyorum

Aile apartmanini yabanciya gerek baska bi akrabaya vermzler ki kiraya. Rabbm yardmcim olsun olurda gelirsem akliniza dua edinn insaaallahh
Şöyle diyeyim kayinvalidem de kendi kendi kardeşleriyle aynı apartmanda yaşıyor Aile apartmanı ne kadar dışarıda sorun olmasa gozuksede damatlarin yarısı birbiri ile konuşmuyor 2 kardeşte birbirine küs. Yani insan kendi ailesi ile.düşman olabiliyor ve oturup sabahtan akşama kadar birleşip apartmanda dedikodu yapıyorlar midem bulanıyor hepsindende

Hayırlı akşamlar.
Ramazan bayramından sonra tasincagm. Kayın babam müstakil evinin üzerine bi kat daha cıktı 2 katli ev toplamda 4 daire var. Alt katta kv karşısında eltim ust katta da ben ve eltim olucaz.
Çok tedirginliklerim var endişelerim var eltimgil kv de ile akrabalr aynı köyden ikisi ama.ben yabancıyım. Memleketm farklı hiç istemiyorum.tasinmak hiç de istemiyorum vesvese mi yapıyorum bilmiyorum ama içime sinmiyor oraya gitmek.
Bazen dışlandığımi bile farkediyorum orada nasıl olacak tamamen yerleşirsem bilmiyrm 2 yıllık evliyim artik hayatımın geri kalanı o evde nasıl.gecer.nasil sürer bilmiyorum..aile apartmanında kalanlar yazabilirler mi...

Allahım yardım etsın sımdıden de gecmıs olsun inşaAllah taşınmazsınız...Facia çünkü.

Aile apartmaninda yasayan cok tanidigim var. Hic problem yasamiyorlar,hatta avantajli bile geliyor onlara. Ben zaten bir tek bu bdvde okudum aile apartmani problemlerini. O yuzden bilemeyecegim

Kirada otuyoruz kaynbabmda bütün oğullarını yanına alıyor ben hiç ıstemiyroum çok tartıştık eşimle ama kabul ettiremedim ev varken neden ödeyim kira diyor. Benim huzurumun mutluluğumn paradan daha önemli olduğunu anlatamdim bir türlü..zerre kadar istegimm yok taşınmaya...

Mevcut duruma bakıldığında kaçarınız yok gibi. Taşındığınızda dengeleri korumaya özen gösterin. Sürekli get gitlerle içli dışı olmayın, evinize müdahale ettirmeyin. ilk başlarda bu tarz şeylerin önünü alırsanız daha az sorun yaşarsınız.

Hayırlı akşamlar.
Aile apartmanında oturan ve mutlu olan kimse görmedim daha ben

Back
X