- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
-
Kafana takma canım.Ama guzel tatlı dılle bı yolunu bul.Kesinlikle haklisiniz. Ne kadar uzak o kadar iyi.
Kafana takma canım.Ama guzel tatlı dılle bı yolunu bul.
Bilemiyorum ya zor ama adam düşünmüş ev almışAnnesi gil de gelir Bn eminim gelirler
Siz yeni evli isimiz hafta da görüşüyorsanız çok iyiBaştan sınırlarını çiz rahat edersin ben de aile apartmanındayım komşu gibiyiz şükür haftada bir gördüğüm de oluyordu kişiden kişiye değişir ama başından nasıl alışırsa öyle gider canım
Ev eşimin üzerine zaten tapusu kndi üzerineEvi mutlaka eşinizin üzerine alın sonra bi bahane bulur oturmazsınız kiraya verirsiniz sayarsınız öyle bir yol bulunur öncelik evi üzerinize almak olmalı bence
calısıyor musunuzEv eşimin üzerine zaten tapusu kndi üzerine
Hadi sadece kayınvalide olsa bi derecede gorumcenin ne işi var o apartmanda anlamış degilm uyuz olurum oyle durumlaraMerhaba, nişanlıyım ve önümüzdeki yaz düğünüm olacak eşimin babası güzel lüks Bi binadan ev verdi bize ama ablasına da verdi ablası orda oturacak bizimde orda otırmmaızı istiyorlar kendilerinde gelecekler muhtemelen oraya Bn istemiyorum onlarla oturmayı çok iyi insanlar anlayışlılar görgülü insanlar ama o kadar yakın olmak istemiyorum Bn konuşuyorum nişanlım la babamı karşımıza almayalım adam en güzel yerden ev alıp verdi diyor ne yapmslıyımmm
2 buçuk yıl oldu evleneli bu size kalmış bir olay baştan komşu gibi alıştırın insaAllah anlayan insanlara denk gelmişsiniz dirSiz yeni evli isimiz hafta da görüşüyorsanız çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?