- 15 Ağustos 2017
- 105
- -53
- 28
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
-
Babası tavrını değiştirirmiş ailesiyle aramız kötü olsun istemiyor bnde istemem ama..Okey kiraya çıkın ve dilediğiniz yerde oturun madem
Ya çok iyiler aslında ama ozamn herşeyin değişeceginin farkındayımSimdiden bol sabir dilerim
Ay bilmiyorum ya bu kötü ekonomide kirada oturmak zorunda olmamak büyük nimet ciddenBabası tavrını değiştirirmiş ailesiyle aramız kötü olsun istemiyor bnde istemem ama..
O evi kiraya verıp çokkk uzak bır eve yerleşin.Merhaba, nişanlıyım ve önümüzdeki yaz düğünüm olacak eşimin babası güzel lüks Bi binadan ev verdi bize ama ablasına da verdi ablası orda oturacak bizimde orda otırmmaızı istiyorlar kendilerinde gelecekler muhtemelen oraya Bn istemiyorum onlarla oturmayı çok iyi insanlar anlayışlılar görgülü insanlar ama o kadar yakın olmak istemiyorum Bn konuşuyorum nişanlım la babamı karşımıza almayalım adam en güzel yerden ev alıp verdi diyor ne yapmslıyımmm
Mesafeni başta korursun, bişi olmaz. Yüz göz olmazsın.
Fazlada korkma büyütme gözünde.. Pozitif düşün
[/QUOTE içimi ferahlattınız inşallah iyi olur
Ya çok iyiler aslında ama ozamn herşeyin değişeceginin farkındayım
Annesi gil de gelir Bn eminim gelirlerAnne babası normalde uzak mı yaşayacak ?
Kendi eviniz olacak lüks vs en azından birkaç sene deneyin belki de çok mutlu olacaksınız.
İyiyken kötü olmanın mantıgı yok
Bnde yapamam ama çözüm bulamıyorumUzaktan herkes iyidir. Ben yapamazdim ama su var herkes ayni degildir. Belki siz yapabilirsiniz.
İyiyken kötü olmanın mantıgı yok
Aman uzak durun hele de görümce ise...Merhaba, nişanlıyım ve önümüzdeki yaz düğünüm olacak eşimin babası güzel lüks Bi binadan ev verdi bize ama ablasına da verdi ablası orda oturacak bizimde orda otırmmaızı istiyorlar kendilerinde gelecekler muhtemelen oraya Bn istemiyorum onlarla oturmayı çok iyi insanlar anlayışlılar görgülü insanlar ama o kadar yakın olmak istemiyorum Bn konuşuyorum nişanlım la babamı karşımıza almayalım adam en güzel yerden ev alıp verdi diyor ne yapmslıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?