Aile apartmanı??

Bunun iyilikle alakası yok, aynı bina iç içe bir yaşam demektir. Her an kapınız çalabilir, gidip gelişleriniz problem olabilir.

Ailesi verdikleri evde oturmak istemdiniz diye size tavır alacaksa düşündüğünüz kadar iyi değillerdir zaten.

Ekonomik olarak aileye bağlı olmayacaksanız düğün aşaması ve sonrasında, net bir şekilde istemediğinizi söyleyin nisanlınıza.

Eğer o apartmanda yasanak zorunda kalırsan yapacağın şey sadece sınırlarını çizmek olacak.... Bunu yapabilirsen bir nebze rahat edersin, imkan olsa da hiccc bu işe girmesen ama nasip artık imkansız gibi

valla cevremdeki herkes böyle öncelijle kendi babamlarda kendi apartmanında teyzemler dayımlar aile apartmanı bir felaket ben cevremde memnun olan görmedin sen ne kadar mesefa koycam dersen de bu sefer kocan dicek hani ablama inelim bi cay icelim kaynana köyden gelcek farzedelim 6 ay orda 6 ay yapılan apartmana gelicek orda aksam yemekleri ayy sen bulasıkcı olcan falan felaket ben komsuyla bile samimiyet kurmuyorum bizim millet sınırdan anlamıyo cunku 2 gülümse hemen der aksam gec geldiniz nerdeyd,niz yada daha abzürdü gece banyo yaptınız kızzz diye kimseyle komsuluk yapmıyorum aile apartmanınana karsıyım bak cocuk sana sinyeli vermis tamam babası ev verdi aa bunu 50 sene duyucan düsün ona göre evlen

Baştan sınırlarını çiz rahat edersin ben de aile apartmanındayım komşu gibiyiz şükür haftada bir gördüğüm de oluyordu kişiden kişiye değişir ama başından nasıl alışırsa öyle gider canım

Boyle kendi totosunun dibinden ev alip (kesin tapusunu vermemistir bile) cocuklarini oturtanlarin derdi parayla cocuklarin hayatini yönetmektir, bize ev verdiler minnetiyle yaşatmaktir net. Eşin de desteklerini çekerler korkusundan simdiden karşi gelmeye korkuyor.

Benim ailem de bana ev aldi orada hic oturmadik, satmak istesem satarim kimsede karişmaz, küsmez.

Evi mutlaka eşinizin üzerine alın sonra bi bahane bulur oturmazsınız kiraya verirsiniz sayarsınız öyle bir yol bulunur öncelik evi üzerinize almak olmalı bence

Keske bize de ev verselerdi.Ne sanslisiniz.Oturuverirdim, cocuuda kucaklarina atar gezerdim kocamla :) Hasretim su aile aptmanlarina, koca istanbulda bi kac basimizayiz.Bazen olumsuz dusundugunuz ,istemediginiz olanaklar sayesinde rahat ediceksiniz.Evinizin icine karistirmazsaniz eş kisisi ile neden oturulmasin.

Ev eşimin üzerine zaten tapusu kndi üzerine
calısıyor musunuz
ev guzel yerdenmıs
bır ıs cıkısı bır haftasonunuz var
anlasamazsanız ev esınızın ustuneymıs kıraya verırsınız ya da satarsınız

su ekonomıde ev alınıp verılmıs elımın tersıyle ıterken benım elım tıtrerdı sanırım

Birşey olmaz çocuğunu onlara bırakırsın kocanla gezmeye gidersin bol bol sadece mesafeni koy ev düzenin konusunda kaynananı karıştırma ve kendi evine kendi akrabalarından arkadaşlarından bolca misafir çağır ki Doğum günleri Altın günleri vs yap ki senin mekanın olduğu izlenimi versin

Ben memnun olmayan gelinde gördüm. Ama memnun olmayan kayınvalide ler de gördüm. Kayınvalideler hep torunlarının onlara bırakılmasından sikayetciydi mesela. Normalde tercih etmeyeceğim bir durum. Aile yapısına da cok bağlı.

Merhaba, nişanlıyım ve önümüzdeki yaz düğünüm olacak eşimin babası güzel lüks Bi binadan ev verdi bize ama ablasına da verdi ablası orda oturacak bizimde orda otırmmaızı istiyorlar kendilerinde gelecekler muhtemelen oraya Bn istemiyorum onlarla oturmayı çok iyi insanlar anlayışlılar görgülü insanlar ama o kadar yakın olmak istemiyorum Bn konuşuyorum nişanlım la babamı karşımıza almayalım adam en güzel yerden ev alıp verdi diyor ne yapmslıyımmm
Hadi sadece kayınvalide olsa bi derecede gorumcenin ne işi var o apartmanda anlamış degilm uyuz olurum oyle durumlara

Back
X