Aile apartmanı??

Canim gencse sıkıntı yasli olunca bi gardlari dusuyor ,benimkilerde de vardi o huy :) gece uyaniklardi hep neyseki beraber degiliz artik onlarla..
Sevindim yaaa. Ana baba baş tacı ama bizim de kendi ayaklarımız üzerinde durmamız lazım.

Annesi gil de gelir Bn eminim gelirler
Bunun iyi örneği görülmedi malesef. Akşam yemekleri, çay vakitleri, kaynanaya gelen misafir zamanları hep beraber olursunuz ben size deyim. Size misafir gelse kaynananız hemen damlar. Bu işler böyle. Sonra evliliğin daha ilk aylarından boşanma konusu gündeme gelir

Bn en baştan kv yakınlığı sevmediğimi söylemiştim uygun Bi dille oğluna her gün diyorum olacak sıkıntılardan Bn sorumlu diyilim dedim çünkü kv kndi çıkmasa sürekli bni görmek ister yanında, ama görüşmek istemediğimi anladogı zamanda hiç üstüme gelmez şuanda böyle

Bnm görümcem in çoçuklarıda sürekli anane anane annelerinden çok seviyorlar görümcem de çalışıyor çoöujkara kv de ay Allahım yardım et..
Gorumcen çalışıyormuş da o yüzden. Bizimkisi eltim çalışmaya başlamadan önce de öyleydi. Annesinin çocuğuyla ilgilenmesine mecal vermezdi. Kayinbiraderim gelince kapıda o karşılardı. Yemeği, kahvaltısıyla hep o ilgilenirdi. Eltimi de dürterdi " oğlumu gece ihmal etme " yazarsam banlanirim ama elinden gelse.....
Eltim de madem öyle dedi ise girdi. Iki çocuk daha yaptı onları da babanneye bıraktı. Evin işini de.
Şimdi kaynana " öldüm bittim yoruldum, anneleri hiç ilgilenmiyor, gelinim oğlumla ilgilenmiyor " diye her önüne gelene şikayet ediyor.

Eger oturmak zorunda kalirsaniz zorluklarina degil, kolayliklarina odaklanin. Onyargili degil, ongorulu yaklasin. Saygili ve net bir durusunuz olsun, zikzak cizmeyin. Hepiniz icin hayirlisini dilerim.

Nişanlınız size o kadar açık bir ipucu vermişki, babamı karşımıza almayalım lafı sizin her ağzınızı açıp şikayet ettiğinizde size değişik versiyonlarda söylenecek, kıymet bilmediğinizi hatta nankör bile olduğunuzu duyabilirsiniz.

Evi mutlaka eşinizin üzerine alın sonra bi bahane bulur oturmazsınız kiraya verirsiniz sayarsınız öyle bir yol bulunur öncelik evi üzerinize almak olmalı bence
aile apartmanı diyo hayatta baba vermez ayrı daire olsa belki derim de aile apartmanlarında oturan tüm kisilerin evleri babalarına aittir yüzde 99 malesef

annemlerin dayımların teyzemlerin amcamların hatta trakyalı olarak cogunluk akrabamın evi böyle ayakkabıları giriste cıkarıyorz orda dolap var oraya koyuyoruz yerdede durmıcak ananem deliriyo hemen 1 tane kiracı var cogunlugunda ondada hep kurallar evde sigara icmeyen sürekli cam acsın ev havalansın karı koca calısmasın kadın evde dursun ulan sizene diyorum valla bazen beyenmiyolar ev 1 sene bos duruyo kendi ailemden yola cıkarak uzak durcan valla aile apartmanından

İsterse eşinin ailesi günahsız melek olsun aile apartmanı olmaz.
O kv kp nikah kıyılıp siz o eve evli girince oğlunu bir ay görmese özlemeyen ailesi birden oğluşum da oğluşum demeye başlayacak. Hoş oğulları da seneler sonra annesini bulmuş gibi anam da anam moduna giriyorlar evlenince.
Gelin biz de yiyin, gelin çay içelim, nereye gidiyorsunuz, neden gidiyorsunuz, biz de gelelim, ben temizlik yaptım neden yardım etmiyorsun, ben yaşlıyım yardım et, misafirim geldi hizmet ve yardım et...
Çocuk olunca çocuğu bana getir, onu öyle yapma çocuğa, özledim diye çat kapı gelmeler bu liste böyle uzar gider.

Ben bu forumda da çevremde de erkek ailesi ile yakın oturup mutlu olan görmedim.

+1

Ne kadar mantikli ve hanimefendi birisiniz.
Keske her k.v sizin gibi olsa. Hayran kaldim dusuncenize anlayisiniza. Sizin gibilerin sayisinin daha da artmasi dilegiyle.

Bacım kaç !!! Evinden çıkmazlar gelme kalma diyemezsin ne özel hayat olur ne bişi burda çok okuduk!!! Kafanı kullan boşver lüks yeri !! Ufak olsun senin olsun

Onu sadece gelin kaynana değil, komşular da yapıyor :)

Bildiğin gözümün önünde olsunlar her anlarını göreyim mantığı. İllaki sorun yaşanacaktır bence gözünüzü karartıp kiraya gidin başka yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…