- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
-
Bence bi şekilde halledin bu durumu çünkü dünyanın en iyi insanıda olsalar dünyanın en iyi insanıda olsan olmuyor yakın bir arada olmuyor hiç bulaşmayın derimMerhaba, nişanlıyım ve önümüzdeki yaz düğünüm olacak eşimin babası güzel lüks Bi binadan ev verdi bize ama ablasına da verdi ablası orda oturacak bizimde orda otırmmaızı istiyorlar kendilerinde gelecekler muhtemelen oraya Bn istemiyorum onlarla oturmayı çok iyi insanlar anlayışlılar görgülü insanlar ama o kadar yakın olmak istemiyorum Bn konuşuyorum nişanlım la babamı karşımıza almayalım adam en güzel yerden ev alıp verdi diyor ne yapmslıyımmm
Önceden alınmış ev yeni diyilBen ev alırken hiç fikir sorulmadan aynı binadan ev alınmasını hoş bulmadım bir kere o evi çocuklarına alıyorsan onlarında fikrini almak gerekmez mi ? Benim fikrimi de belirtmem gerekirse erkekler ailelerini kırmaktan korktukları için bazı şeyleri bize empoze ediyorlar ama sonradan yaşayarak onlarda bunun pişmanlığını yaşıyorlar. Sanırım ben yapamazdım istediğin kadar sınır çiz bu sefer bir noktadan sonra sen kötü olabilirsin..
Ayy çok kötü ya Bn naparım bilmiyorumBen kayınvalidemle aynı apartmandayım. O yüzden tavsiye etmem. Attığın her adımdan haberleri oluyor en kötüsü. Arabayı takip ediyor benimki mesela
Ben iki durumu da yaşadığım için sahipsizlik daha iyi.O derece sahipsiziz demekki :)) degerini bilmek lazim
Haklisin bende uzaktayim hepsinden ve maddi manevi biz kazandik birikim yaptik uzerimizde soz haklari yok hatta biz ebeveyn gibiyizn70 yasinda insanlara bize danisirlar 8 eltiyiz onlarla normal konusurlar cogu akraba zaten benle canim kizim diye cunki ben onlara yuk degilim aksine katkim var.Uzaktan uzaga pek bi mutluyuz :) ama yakinimda olduklari da oldu birsey itiraf edeyim ayni ev icinde yasadik 1 sene yine mutluyduk ben cizgimi cekmistim odam benim mabedimdi ozelimdi.Yaslilar haliyle bana muhtac kalirlarsa basimla beraber bakarim onlar benim cocuklarimin atası.Birgun bende kaynana olacagim :) Saygi ve sevgi = Mutlu eş mutlu cocuklar.Ama yakin olmak cok sorun getirir bazen cocuklar tek elde yetismeliBen iki durumu da yaşadığım için sahipsizlik daha iyi.
Eğer hala orda olsaydım çocuklarım beni anne bilmeyecekti. Eltimden biliyorum.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama eşimin annesi her şeyi kontrol etmek isteyen biriydi. Eşimle birlikte olup olmadığımı kontrol ederdi rahatsız kadın. Ben de çizgimi çekmiştim ama çok yüzsüzdü. Yoktan asla anlamaz.Haklisin bende uzaktayim hepsinden ve maddi manevi biz kazandik birikim yaptik uzerimizde soz haklari yok hatta biz ebeveyn gibiyizn70 yasinda insanlara bize danisirlar 8 eltiyiz onlarla normal konusurlar cogu akraba zaten benle canim kizim diye cunki ben onlara yuk degilim aksine katkim var.Uzaktan uzaga pek bi mutluyuz :) ama yakinimda olduklari da oldu birsey itiraf edeyim ayni ev icinde yasadik 1 sene yine mutluyduk ben cizgimi cekmistim odam benim mabedimdi ozelimdi.Yaslilar haliyle bana muhtac kalirlarsa basimla beraber bakarim onlar benim cocuklarimin atası.Birgun bende kaynana olacagim :) Saygi ve sevgi = Mutlu eş mutlu cocuklar.Ama yakin olmak cok sorun getirir bazen cocuklar tek elde yetismeli
Ve ozellikle belirtecegim biz iki.farkli kulturun cocuklariyiz tek dil olduk birlestik.
Ben de evlenmeden oturdum konustum dedim kiBen ne kizimla, ne oglumla ayni apartmanda oturmak istemem. Su an kizimla ayni sokaktayiz ama balkonlardan birbirimizi gormuyoruz. Oglum 25 km uzakta. Oldu ya, gun geldi ayni apartmanda oturmak zorunda kaldik. Iliskimiz yakin bir komsu iliskisinden oteye gecmez, izin vermem. Belki kayin aileniz de benim gibi dusunen birileridir?
Riske atmak istemiyorsanuz da, net bir sekilde soyleyin. Yillar once daha gelinimi bile tanimazken, ogluma acik acik soylemistim. Nasil yani, oglunla komsu olmak istemiyor musun diye cok sasirmisti. Gerekcelerimi anlatinca, haklisin demisti. Siz de acik olun...
Cok yakin oturmak benim mahremiyet anlayisima ters, esim de boyle dusunuyor. Oglum ve gelinim, ailemden gelen miras hakkiyla aldigimiz evde oturuyorlar. Halen borcunu oduyorum. Onlar da kira odemeyerek birikim yapiyorlar. Oturmak istedikleri kadar otururlar.Ben de evlenmeden oturdum konustum dedim ki
Kac yil omrumuz var bilinmez belki 25 30 sene yuz yuze bakicaz endiselerim var hep iyi olmak isterim ama buyuklerim fazla muhabbet tez ayrilik getirir derler. Dedim haklisin dediler kp ben de herkes gipta etsin istiyorum nasil mutlular diye dedi ama olmafi iliskiler tek tarafli korunamiyor malesef :/
Takdir ettim harikasınız
Canim gencse sıkıntı yasli olunca bi gardlari dusuyor ,benimkilerde de vardi o huy :) gece uyaniklardi hep neyseki beraber degiliz artik onlarla..Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama eşimin annesi her şeyi kontrol etmek isteyen biriydi. Eşimle birlikte olup olmadığımı kontrol ederdi rahatsız kadın. Ben de çizgimi çekmiştim ama çok yüzsüzdü. Yoktan asla anlamaz.
Yaşı da genç bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?