- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
Zor bı elti .Merhaba kızlar.Eşim ve ailesi ortak çalışıyorlar. Ben çalıştıkları şehirde yaşıyorum eltim ve kayinvalidem de buraya 1 saat uzaklikta olan şehirde yaşıyorlar. Oradaki ev kendimizin ama ben 2 senedir burada kiradayım. Onlar orada yaşadığı için eşim babası ve kardeşlerine akşam yemeklerini hep ben hazırlıyorum. Eşim buradan müstakil 3 veya 4 katlı ev alıp eltim ve kayinvalidemi getirerek herkesin düzenini kurmak istiyor tabi bende böyle istiyorum. Ama tek sıkıntı yaptığım şey aile apartmanı tarzında yasamak. Çünkü kayınvalidemin herşeye çok karışma gibi bir huyu var. Ben eşime müstakil değil de daire şeklinde (yine evler yakın olsun) ayrı ayrı ev alınsa diye söylüyorum ama gücümüz yetmez diyor. Tabiki ona da hak veriyorum ama bilmiyorum buradan falan da okuyorum bazen aile apartmanında yaşamanın sıkıntılarını. Eltim bide çok pasif biri yani nasil desem mesela buraya bana gelip kalırlardı kendi yatağını toplamanın dışında hayatta hicbir ise hiçbirşeye elini sürmezdi. Veya ben kayinvalidemler gittiğin zaman hayatta biseye yardımcı olmaz hep benden bekler. Kayınvalidemle bir arada yaşıyorlar şuan herseyi kayinvalidem yapıyor biraz da ona kıyamıyor yeni doğum yaptı 2 aylık oğlu var. Vallahi çok kafam karışık. Eşim iyi sen kirada otur onlara ev alırız istediğin gibi ama bize ne zaman sıra gelir bilemem diyor. Aile apartmanında yaşamak zor mu sıkıntılar yaşanıyor mu? Teşekkür ederimm
Kirada oturmak daha iyidir.. netMerhaba kızlar.Eşim ve ailesi ortak çalışıyorlar. Ben çalıştıkları şehirde yaşıyorum eltim ve kayinvalidem de buraya 1 saat uzaklikta olan şehirde yaşıyorlar. Oradaki ev kendimizin ama ben 2 senedir burada kiradayım. Onlar orada yaşadığı için eşim babası ve kardeşlerine akşam yemeklerini hep ben hazırlıyorum. Eşim buradan müstakil 3 veya 4 katlı ev alıp eltim ve kayinvalidemi getirerek herkesin düzenini kurmak istiyor tabi bende böyle istiyorum. Ama tek sıkıntı yaptığım şey aile apartmanı tarzında yasamak. Çünkü kayınvalidemin herşeye çok karışma gibi bir huyu var. Ben eşime müstakil değil de daire şeklinde (yine evler yakın olsun) ayrı ayrı ev alınsa diye söylüyorum ama gücümüz yetmez diyor. Tabiki ona da hak veriyorum ama bilmiyorum buradan falan da okuyorum bazen aile apartmanında yaşamanın sıkıntılarını. Eltim bide çok pasif biri yani nasil desem mesela buraya bana gelip kalırlardı kendi yatağını toplamanın dışında hayatta hicbir ise hiçbirşeye elini sürmezdi. Veya ben kayinvalidemler gittiğin zaman hayatta biseye yardımcı olmaz hep benden bekler. Kayınvalidemle bir arada yaşıyorlar şuan herseyi kayinvalidem yapıyor biraz da ona kıyamıyor yeni doğum yaptı 2 aylık oğlu var. Vallahi çok kafam karışık. Eşim iyi sen kirada otur onlara ev alırız istediğin gibi ama bize ne zaman sıra gelir bilemem diyor. Aile apartmanında yaşamak zor mu sıkıntılar yaşanıyor mu? Teşekkür ederimm
Yani isleti size yikmak kolayina geliyor sanirim.Hayır ayrı değiller. Is yerleri ayrı şehirlerde olduğu için kayınbaba burada. Çok uzak değil aslında yol 1 saat. Eşim babası ve kardeşleri bu şehirde çalıştığı için ayrı sehirlerdeyiz
Evet en iyisi öyle inşallah herşey gönlümüzce olur sağolun, Allah elinize de kolaylık versinYani isleti size yikmak kolayina geliyor sanirim.
Benim 3 eltim ve kayinvalidem ayni binadalar. 1 tane de bekar kaynim var.
Kayinvalidem koye gidiyor keyfi kalmaya. Eltime yikiyor tum işlerini. Oradan arayip emirler yagdiriyor. Yemek yap, is kiyafetlerini ütüle..
Sanki kaynimi eltim doğurdu...
Bence basiniza dert aramiyorsaniz asla kabul etmeyin.
Türkiye'nin obur ucundayim rahatim :)
Eltimin sürekli soyledigi cümle 'senin en huzursuz oldugun anın bile bizden daha huzurludur'.
O eltiye pasif değil zeki denirMerhaba kızlar.Eşim ve ailesi ortak çalışıyorlar. Ben çalıştıkları şehirde yaşıyorum eltim ve kayinvalidem de buraya 1 saat uzaklikta olan şehirde yaşıyorlar. Oradaki ev kendimizin ama ben 2 senedir burada kiradayım. Onlar orada yaşadığı için eşim babası ve kardeşlerine akşam yemeklerini hep ben hazırlıyorum. Eşim buradan müstakil 3 veya 4 katlı ev alıp eltim ve kayinvalidemi getirerek herkesin düzenini kurmak istiyor tabi bende böyle istiyorum. Ama tek sıkıntı yaptığım şey aile apartmanı tarzında yasamak. Çünkü kayınvalidemin herşeye çok karışma gibi bir huyu var. Ben eşime müstakil değil de daire şeklinde (yine evler yakın olsun) ayrı ayrı ev alınsa diye söylüyorum ama gücümüz yetmez diyor. Tabiki ona da hak veriyorum ama bilmiyorum buradan falan da okuyorum bazen aile apartmanında yaşamanın sıkıntılarını. Eltim bide çok pasif biri yani nasil desem mesela buraya bana gelip kalırlardı kendi yatağını toplamanın dışında hayatta hicbir ise hiçbirşeye elini sürmezdi. Veya ben kayinvalidemler gittiğin zaman hayatta biseye yardımcı olmaz hep benden bekler. Kayınvalidemle bir arada yaşıyorlar şuan herseyi kayinvalidem yapıyor biraz da ona kıyamıyor yeni doğum yaptı 2 aylık oğlu var. Vallahi çok kafam karışık. Eşim iyi sen kirada otur onlara ev alırız istediğin gibi ama bize ne zaman sıra gelir bilemem diyor. Aile apartmanında yaşamak zor mu sıkıntılar yaşanıyor mu? Teşekkür ederimm
Zeki olana daha çok değer biçiliyor öyle de bisey var yani çabalayan hiç görünmezO eltiye pasif değil zeki denir
Sormaa kizz ah bu kaynanalarZeki olana daha çok değer biçiliyor öyle de bisey var yani çabalayan hiç görünmez
Yemek yapmaya devam et sen bacım,boşver aile apartmanıMerhaba kızlar.Eşim ve ailesi ortak çalışıyorlar. Ben çalıştıkları şehirde yaşıyorum eltim ve kayinvalidem de buraya 1 saat uzaklikta olan şehirde yaşıyorlar. Oradaki ev kendimizin ama ben 2 senedir burada kiradayım. Onlar orada yaşadığı için eşim babası ve kardeşlerine akşam yemeklerini hep ben hazırlıyorum. Eşim buradan müstakil 3 veya 4 katlı ev alıp eltim ve kayinvalidemi getirerek herkesin düzenini kurmak istiyor tabi bende böyle istiyorum. Ama tek sıkıntı yaptığım şey aile apartmanı tarzında yasamak. Çünkü kayınvalidemin herşeye çok karışma gibi bir huyu var. Ben eşime müstakil değil de daire şeklinde (yine evler yakın olsun) ayrı ayrı ev alınsa diye söylüyorum ama gücümüz yetmez diyor. Tabiki ona da hak veriyorum ama bilmiyorum buradan falan da okuyorum bazen aile apartmanında yaşamanın sıkıntılarını. Eltim bide çok pasif biri yani nasil desem mesela buraya bana gelip kalırlardı kendi yatağını toplamanın dışında hayatta hicbir ise hiçbirşeye elini sürmezdi. Veya ben kayinvalidemler gittiğin zaman hayatta biseye yardımcı olmaz hep benden bekler. Kayınvalidemle bir arada yaşıyorlar şuan herseyi kayinvalidem yapıyor biraz da ona kıyamıyor yeni doğum yaptı 2 aylık oğlu var. Vallahi çok kafam karışık. Eşim iyi sen kirada otur onlara ev alırız istediğin gibi ama bize ne zaman sıra gelir bilemem diyor. Aile apartmanında yaşamak zor mu sıkıntılar yaşanıyor mu? Teşekkür ederimm
Ay valla bana da mantıklı geliyor gece gündüz kafam ağrıyacağına diyorum akşam azcik fazla yemek yapayım fazla bulaşık yıkayımYemek yapmaya devam et sen bacım,boşver aile apartmanı
İlerde madalya takarlar canım sanaYorumlari saskinlikla okudum.
Allah herkesin yardimcisi olsun, kimsenin aklini basindan almasin.
Ben her zaman birlikten yanayim. Bana ne kadar kotuluk yapilirsa yapilsin hep orta yolu bulmaya calismisimdir, bir adim atmisimdir.
Zorrr tabiki bunu yaşayan biri olarak şimdiki aklım olsa tercih etmezdim. Hiç bir yönden de rahat olunmuyor.Merhaba kızlar.Eşim ve ailesi ortak çalışıyorlar. Ben çalıştıkları şehirde yaşıyorum eltim ve kayinvalidem de buraya 1 saat uzaklikta olan şehirde yaşıyorlar. Oradaki ev kendimizin ama ben 2 senedir burada kiradayım. Onlar orada yaşadığı için eşim babası ve kardeşlerine akşam yemeklerini hep ben hazırlıyorum. Eşim buradan müstakil 3 veya 4 katlı ev alıp eltim ve kayinvalidemi getirerek herkesin düzenini kurmak istiyor tabi bende böyle istiyorum. Ama tek sıkıntı yaptığım şey aile apartmanı tarzında yasamak. Çünkü kayınvalidemin herşeye çok karışma gibi bir huyu var. Ben eşime müstakil değil de daire şeklinde (yine evler yakın olsun) ayrı ayrı ev alınsa diye söylüyorum ama gücümüz yetmez diyor. Tabiki ona da hak veriyorum ama bilmiyorum buradan falan da okuyorum bazen aile apartmanında yaşamanın sıkıntılarını. Eltim bide çok pasif biri yani nasil desem mesela buraya bana gelip kalırlardı kendi yatağını toplamanın dışında hayatta hicbir ise hiçbirşeye elini sürmezdi. Veya ben kayinvalidemler gittiğin zaman hayatta biseye yardımcı olmaz hep benden bekler. Kayınvalidemle bir arada yaşıyorlar şuan herseyi kayinvalidem yapıyor biraz da ona kıyamıyor yeni doğum yaptı 2 aylık oğlu var. Vallahi çok kafam karışık. Eşim iyi sen kirada otur onlara ev alırız istediğin gibi ama bize ne zaman sıra gelir bilemem diyor. Aile apartmanında yaşamak zor mu sıkıntılar yaşanıyor mu? Teşekkür ederimm
Değil mi kapını çekip otursan bile illa biseyler oluyor yaniZorrr tabiki bunu yaşayan biri olarak şimdiki aklım olsa tercih etmezdim. Hiç bir yönden de rahat olunmuyor.
Ay valla en güzelini diyorsunuz. Buradaki arkadaşlarında fikirleriyle düşününce cidden çok zor geldi bana daAile apartmanı mı tövbeler olsun..
Biz hala amcamgillerle oturuyoruz böyle bi sıkıntıyı çocuklarınız bile yaşayacak anlatamayacağım kadar çok eksileri var. Ve ben artık kendi paramı kazandığım için aileme rest çekiyorum ya benimle kiraya çıkın ya da ben gidecm diye
Ya o kadar çok örneğim varkı inan hiç iyi olmuyor. Kirada otur aynı binada oturma oturacağınız daireyi verin kiraya kirasını alırsın en azından. Ama sakın diyim.Değil mi kapını çekip otursan bile illa biseyler oluyor yani
Ben kötü bir şey demedim ya sankiAllahim iyice korkmaya basliiyorum yorumlardan sonra
yani buaraya yazsam sakıncalarını sayfalar dolar.Ay valla en güzelini diyorsunuz. Buradaki arkadaşlarında fikirleriyle düşününce cidden çok zor geldi bana da
Niye bu lokantayla anlaşmamışlar bunca sene çekilecek dert mi bu? Hem sana eziyet hem de nerden baksan aynı masrafı evde de yapıyorsun, bir kârı yok ki bu işin. Ya da bı küçük tüp bı küçük buzdolabı koysalar işyerine çok zor değil bı menemen bı patates yapmak. Her gün yıllarca 5 kişiye bedava aşçılık yapıyorsanız maaş versinler sigorta yapsınlar bari....bu ne be...Akşam yemeklerini bende yiyip işyerlerine gidiyorlar orada kalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?