Aile apartmanı

Zor bı elti .

Zaten dünya iyisi kaynanayla da yaşanmaz ben çekemem pek.

Yorumlari saskinlikla okudum.
Allah herkesin yardimcisi olsun, kimsenin aklini basindan almasin.
Ben her zaman birlikten yanayim. Bana ne kadar kotuluk yapilirsa yapilsin hep orta yolu bulmaya calismisimdir, bir adim atmisimdir.

Kirada oturmak daha iyidir.. net

Yani isleti size yikmak kolayina geliyor sanirim.
Benim 3 eltim ve kayinvalidem ayni binadalar. 1 tane de bekar kaynim var.
Kayinvalidem koye gidiyor keyfi kalmaya. Eltime yikiyor tum işlerini. Oradan arayip emirler yagdiriyor. Yemek yap, is kiyafetlerini ütüle..
Sanki kaynimi eltim doğurdu...
Bence basiniza dert aramiyorsaniz asla kabul etmeyin.
Türkiye'nin obur ucundayim rahatim :)
Eltimin sürekli soyledigi cümle 'senin en huzursuz oldugun anın bile bizden daha huzurludur'.

Evet en iyisi öyle inşallah herşey gönlümüzce olur sağolun, Allah elinize de kolaylık versin

O eltiye pasif değil zeki denir

Yemek yapmaya devam et sen bacım,boşver aile apartmanı

Yorumlari saskinlikla okudum.
Allah herkesin yardimcisi olsun, kimsenin aklini basindan almasin.
Ben her zaman birlikten yanayim. Bana ne kadar kotuluk yapilirsa yapilsin hep orta yolu bulmaya calismisimdir, bir adim atmisimdir.
İlerde madalya takarlar canım sana

Aile apartmanı mı tövbeler olsun..
Biz hala amcamgillerle oturuyoruz böyle bi sıkıntıyı çocuklarınız bile yaşayacak anlatamayacağım kadar çok eksileri var. Ve ben artık kendi paramı kazandığım için aileme rest çekiyorum ya benimle kiraya çıkın ya da ben gidecm diye

Zorrr tabiki bunu yaşayan biri olarak şimdiki aklım olsa tercih etmezdim. Hiç bir yönden de rahat olunmuyor.

Ay valla en güzelini diyorsunuz. Buradaki arkadaşlarında fikirleriyle düşününce cidden çok zor geldi bana da

Akşam yemeklerini bende yiyip işyerlerine gidiyorlar orada kalıyorlar
Niye bu lokantayla anlaşmamışlar bunca sene çekilecek dert mi bu? Hem sana eziyet hem de nerden baksan aynı masrafı evde de yapıyorsun, bir kârı yok ki bu işin. Ya da bı küçük tüp bı küçük buzdolabı koysalar işyerine çok zor değil bı menemen bı patates yapmak. Her gün yıllarca 5 kişiye bedava aşçılık yapıyorsanız maaş versinler sigorta yapsınlar bari....bu ne be...
Eşine de ki işyerine bı ahçı tutun, ev mev de istemem, ben kirada iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…