Aile apartmanı

buzkutlesi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
143
49
298
Merhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahası ne önerirsiniz hanımlar

Sakııın ‍Aslaaa Allah korusun. İki kuruş fazla verin, kendi düzeniniz olsun

Sabrınız varsa taşının. Sonrasında beni sinir hastası ettiler demeyin. Kaynanayla yaşamak zor iş.

Ekstra bilgi vereyim bende atama bekliyorm bebeğim var annem yardımcı olur diye düşünüyordum yakın şehir yazsak mı bilemedim çünlü aynı şehir olsa büyük olay çıkarır evin varken kiradasın diye

Mesafeli davranır çok görüşmez iseniz eşiniz sizinle tartışır mı?
Bunuda düşünmek önemli gündüz hiç inmeyip eşinizle haftada bir inseniz kv karışır eşiniz sizinle kavga eder mi?
Eder ise çekilmez arkanızda olması lazım işte huzur kaçar

Ben hiç aynı binada yaşamadım. Çevremde yaşayan ve mutsuz oln, bu yüzden psikolojisi bozulan kadınlar gördüm. Bak net diyorum. Bedava aynı apartmanda saray versinler, aynı apartmanı bırak aynı mahallede gitmem. Ki aynı şehirde bile zor oluyor. Aklın varsa gitme. Giderim tüm maaşı gerekirse kiraya veririm oraya gitmem. Gidersen aynı ev gibi olacaksınız.

Çıkarsın ona ne ki. Çıkarır çıkarır susar. Çok mu korkuyorsun kvden

Kirasını size versinler o evin madem sizin geçiminiz için gelin diyorlar. Yeni binaya taşınmak istiyoruz vs diye bahane uydurun bence altlı üstlü olmaz kırk iyi de olsa olmaz.

Ben de kv ile aynı şehre atandım 1,5 sene önce. Onların da dairesi var aile apartmanında ama ben istemedim ayrı ev tuttuk. Onlar da neden yaptın demedi. Sağolsun hiçbir şeye karışmaz hep siz bilirsiniz der. Zaten sizin kv hamurunu belli etmiş, olay çıkarır falan demenizden nasıl bir tip olduğu belli. Burada önemli konu eşiniz sizin fikirlerinize saygı gösteriyor mu?

Böyle bir tiple ayn binada olmayın. Aman canım iki evde yemek mi pişsin der her akşam aynı sofraya oturursun, artık sıkılıp gitmek istemediğinde buna bi haller oldu değişti derler.

Temizlik vs bir işi olduğunda yardım bekler, gitmezsen bak ben ne haldeyim evinde oturuyor derler. Kocanla başbaşa bir çay bile içemezsin benden söylemesi.

Bebeğimde olsa aynı apartman şartı varsa yazmazdım sanırım.
Hem şu ana kadar olmamışsınız yüz göz olacaksınız.
Hem anneniz bebeğe bakacak olursa oda belki problem olabilir.
Annenizin bakması problem olmasa da, bakım şekline müdahele olabilir.

Hemde ne güzel çoğu kişinin yapmadığı şehir değişikliği olayını istediğiniz bir yere yapma imkanınız var.
Huzurlu, sakin bir sahil kasabası seçer, mis gibi yaşarsınız ne güzel.

Kiralar malum derken sizin de aslında gitmeye gönlünüz var da biraz destek bekliyor gibisiniz. Şu an yaşadığınız şehirde kira ödemiyor musunuz, gittiğiniz yerde 3 eksik 5 fazla yine kira verirsiniz, sonuçta harcamanızı giderinizi kira parasını çıkararak yapıyorsunuz aynı düzene devam edeceksiniz o kadar. Aynı şehirde ev var ev var yani, açık açık söyleyeceksiniz aile apartmanı kesinlikle istemiyoruz, bizi yanınızda istiyorsanız ona göre şartları bilip tamam deyin ki sonradan porblem yaşamayalım, aynı şehirde farklı semtlerde otururuz diye özellikle altını çizerek belirtin. Pişman olursunuz. Bile isteye neden aile apartmanına gidilir,bu duruma nasıl sıcak bakılır aklım mantığım almıyor bu devirde. Kvyi biliyorsunuz bir de ona rağmen ne yapayım diye konu açmak, ılımlı bakmak kendi bacağına sıkmaktadır. Net.

Madem kendi aileniz de o ilde, o ili yazabilirsiniz. Bebeğiniz varmış, annenizin bakmasını istiyorsunuz e yazın tabii ki.
Ama aynı bina değil, aynı mahalle değil.
Bunu yapamaz mısınız?
Beğendiğiniz size uygun gelen bir semtte bir ev tutarsınız bitti gitti. Benim kayın ailem benim oturacağım semte karışamaz ki o yüzden anlayamıyorum belki de böyle aileleri.
Asla, katiyen aynı binaya gitmeyin. Lütfen gitmeyin.

Bazen an geliyor ki lanet olsun ne kadarsa verim kiraya çıkim diyebiliyorsun canım ki benim kv çok karışan biri olmamasına rağmen aynı yerde olunca illaki huzursuzluk yaşanıyor

kaç kaç kaç
ne aile apartmanı hanımefendi ? o biriktirdiğiniz para ya psikolojik tedaviye gider yada boşanma avukatına
aman diyim aman . başka şehir yazın

Sizin kv kendini belli etmiş. Eşiniz de aman annem iyiliğimizi düşünüyor derse tam şenlik.

Aynı binada geleninize gideninize de karışır bu kadın. Vay efendim anneniz ne sık geldi olur. Kendine gelen misafire e gelin gel bi hoşgeldin de yardım et olur. Çocuk öyle bakılmaz böyle bakılır biz de büyüttük olur.

Aynı şehirde farklı ev olsa ay beni istemedi tonla para vermeye razı oldu olur. Belki bak bak gördün mü benden kaçtı da anasına yakın ev tuttu olur.

Şansi fikrim böyle kv ye sahip olsam kendi ailemle aynı şehirde olmamaya da razı gelirim. Belki şöyle ortalama 3 saat mesafede iki aile için de ihtiyaçları olunca hemen yetişebileceğim ama çat diye bana gelemeyecekleri gönlüme uygun bir şehir tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…