- 26 Ocak 2013
- 143
- 49
- 298
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
SakııınMerhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahasıne önerirsiniz hanımlar
Sabrınız varsa taşının. Sonrasında beni sinir hastası ettiler demeyin. Kaynanayla yaşamak zor iş.Merhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahasıne önerirsiniz hanımlar
Mesafeli davranır çok görüşmez iseniz eşiniz sizinle tartışır mı?Merhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahasıne önerirsiniz hanımlar
Ben hiç aynı binada yaşamadım. Çevremde yaşayan ve mutsuz oln, bu yüzden psikolojisi bozulan kadınlar gördüm. Bak net diyorum. Bedava aynı apartmanda saray versinler, aynı apartmanı bırak aynı mahallede gitmem. Ki aynı şehirde bile zor oluyor. Aklın varsa gitme. Giderim tüm maaşı gerekirse kiraya veririm oraya gitmem. Gidersen aynı ev gibi olacaksınız.Merhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahasıne önerirsiniz hanımlar
Çıkarsın ona ne ki. Çıkarır çıkarır susar. Çok mu korkuyorsun kvdenEkstra bilgi vereyim bende atama bekliyorm bebeğim var annem yardımcı olur diye düşünüyordum yakın şehir yazsak mı bilemedim çünlü aynı şehir olsa büyük olay çıkarır evin varken kiradasın diye
Kirasını size versinler o evin madem sizin geçiminiz için gelin diyorlar. Yeni binaya taşınmak istiyoruz vs diye bahane uydurun bence altlı üstlü olmaz kırk iyi de olsa olmaz.Merhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahasıne önerirsiniz hanımlar
kaç kaç kaçMerhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahasıne önerirsiniz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?