- Konu Sahibi buzkutlesi
-
evin tapusu eşininizin üzerinemiEkstra bilgi vereyim bende atama bekliyorm bebeğim var annem yardımcı olur diye düşünüyordum yakın şehir yazsak mı bilemedim çünlü aynı şehir olsa büyük olay çıkarır evin varken kiradasın diye
Esinizin şehrine gidebileceginize emin misinizMerhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahasıne önerirsiniz hanımlar
Yazmayin aman gözünüzü seveyim. Bosverin Herkes tek basina cocuk büyütüyor. Annenizi de bosverin. Evliliginizi huzurunuzu koruyun. Kayinvalideyle ayni sehirde oturulmaz. Birkac ay kaliriz , sonra ev tutar cikariz laflarina da sakın ha sakın inanmayinEkstra bilgi vereyim bende atama bekliyorm bebeğim var annem yardımcı olur diye düşünüyordum yakın şehir yazsak mı bilemedim çünlü aynı şehir olsa büyük olay çıkarır evin varken kiradasın diye
Bu çok ender bir durum.Bende kayinvalidemi ve kayinpederimi ayni binaya almayi planliyorum. Simdide zaten yakin oturuyorlar. Bizde durumlar böyle: Mesela kayinvalidem yemek yapti, gelin dedi. Ben hayir desem veya esim dese hic "vayy neden gelmiyorsunuz diye olay cikmaz. Esime veya bana kendi fikirlerini söyleselerde (bizde fikirlerini sordugumuz oluyor) bize empoze etmeye calismazlar. Ev icinde veya cocuklarla yaptiklari yardimlarini (Allah razi olsun yapiyorlar) yüzümüze vurmazlar. Ayni sekilde bizde öyle. Yani kisaca saygi cercevesinde herkesin yasam alanina saygi duyuluyor. Öyle bir durumda ayni eve girilir. Aksi takdirde tavsiye etmem. Evin icinde en önemlisi huzur. Huzurunuz bozulacaksa yapmayin
Bu çok ender bir durum.
Siz sanslisiniz.
Yok yok değişmezler.Ayni binaya girdikten sonra birden 180 karakter degisikligi yasamazsak insallah böyle devam ederAma simdi de yürüme mesafesinde oturuyoruz
Yok yok değişmezler.
Baştan beri sevimli sevimli takilmislar.
Bu aile yapısı kültürü çok önemli.
Asla derim dertsiz başına dert almak istemiyorsan aslaaMerhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahasıne önerirsiniz hanımlar
Aklın varsa kaçarsın diyorum netMerhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahasıne önerirsiniz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?