- 20 Aralık 2017
- 9.818
- 32.067
- 548
- Konu Sahibi buzkutlesi
-
Siz daha kendi cebinizden çıkacak para ile ilgili sınır çizemiyorsanız,kendi kararınızı uygulayamıyorsanız aynı binada "onun evinde" oturduğunuzda onun istediği saatte kalkıp kahvaltıya çıktığınızda ...onun istediği gün misafirlerine hoşgeldine gittiğinizde görün aynı binada oluyor mu olmuyor mu diyeEkstra bilgi vereyim bende atama bekliyorm bebeğim var annem yardımcı olur diye düşünüyordum yakın şehir yazsak mı bilemedim çünlü aynı şehir olsa büyük olay çıkarır evin varken kiradasın diye
bundan cekindigine göre cadoloz bi gelin degilsin belli kocan elindemi once onu soyle anasına danasına kardesine halasına cok baglı mı oraya gittiginde zırt pırt gelen giden varmı yani en basta kaynanayla kavga edip ya orda oturcan bunu göze alcan cunku hicbir zaman iyilik ten iyilik olmazzMerhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahasıne önerirsiniz hanımlar
Ben şuan iki saat uzakliktayimayy gerçekten problem mi arıyorsunuz gitmeyin o şehire her şeye karışacak kayınvalidenin yanına gidince anneniz evinize huzur mu pompalayacak. Akıl sağlığınızı düşünün
Apartmanına derken kendi evleri olduğu için mi istiyorlar yoksa kira mı kayınvalidenin evide? Valla haklısın kiralar çok fazla ama kayınvalide ile yaşamak çok daha zorMerhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahasıne önerirsiniz hanımlar
Aile apartmanından bildiriyorum. 1 buçuk senelik evliyim. Köpek gibi kira ödeseydim de yinede oturmasaydım. Canım çıktı düzene oturtana kadar geceler boyu ağladım çok yıprandım. Sakın.Merhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahasıne önerirsiniz hanımlar
Aynı şehirde sıkıntı çıkaracak, niye evinize gelmediniz diye olay çıkaracak tiplerse uzak durun.Ekstra bilgi vereyim bende atama bekliyorm bebeğim var annem yardımcı olur diye düşünüyordum yakın şehir yazsak mı bilemedim çünlü aynı şehir olsa büyük olay çıkarır evin varken kiradasın diye
Ayni apartmandan bildiriyorum yapma etme. Bir süre sonra herşey ama herşey batmaya basliyacak çok muhabbet tez ayrilik getirir. Sonra eşin ister istemez çok arada kalacak bu bi zaman snra iliskinize yansiycak. Ya aranız bozulacak ya da çok fazla taviz vereceksiniz. Üstelik siz kendi başına yaşayıp snradan aile aprt. geliyorsunuz bu daha zor alistigin düzen varMerhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahasıne önerirsiniz hanımlar
Her şeye karışan kv nin dibine kadar girmek istediğine emin misin bunu bi sakin kafayla düşünün. Cevap sorunun içinde gizli zaten.Merhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahasıne önerirsiniz hanımlar
Kayınpederiniz hiç akıllı değil. Böyle '' Kira parası cebinize kalır, biriktirirsiniz. '' diye baştan yemleyip, sonra birikmişe şu ihtiyaç var bu ihtiyaç var diye çökmek dururken..Bdv de okuduğum konulardan sonra aile apartmanında oturacağıma 1+0 daire tutar huzur icinde yaşarım daha iyi.
Ben bu konuda rahatim k.p in 7 8 evi var gelin oturun demez. Hee geçenlerde ele kira vereceklerine gelsin bana versinler demiş . Yimezlerrrrrrrr canım yimezlerrr
Kayınpederiniz hiç akıllı değil. Böyle '' Kira parası cebinize kalır, biriktirirsiniz. '' diye baştan yemleyip, sonra birikmişe şu ihtiyaç var bu ihtiyaç var diye çökmek dururken..
Uzak olmakta fayda var..Merhaba hanımlar eşim memur ve doğu görevimiz bu sene bitiyor eşimin ailesi aile apartmanına gelmemizi istiyor doğal olarak ve il olarakda orayı yazmamızı istiyor ve sürekli her iki konuşmasında bunu ifade ediyor kayınvalidem tipik kayunvalide herşeyimize karışan bi karakteri var en basiti içtiğim çaya kadar karışır ben bu marka içmem sevmiyorum gibi…. Ama benim ailemde aynı ilde yaşıyor çok kararaız kaldık eşimizle şu zaman da malum kiralar da ateş pahasıne önerirsiniz hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?