- 27 Ekim 2022
- 19
- -4
- 1
- 31
- Konu Sahibi leyla mecnu
-
Valla o binaya gelen kadın normal bir kadın değilse komşuya da denir arkadaş. Siz duymadınız mı eve kadın atan ya da eve erkek alan kiracının bu sebeple evden çıkarıldığını. Ben komşum da olsa derim rahatsızlığımı dile getiririm. Başka şeyler yaşamak isteyen gitsin dışarıda ne yapıyorsa yapsın. Ama benim yaşadığım binaya sokamaz.Birincisi anneniz ne alaka? Kayinvalideyi mi kast ediyorsunuz. İkincisi kocanız haklı. Sesten rahatsız olduğunu söyle. Çocuk uyumadiginda ara abi sesi kapatır mısın uyuyamıyoruz de. Ama adama eve kadın getirme deme hakkı ne sen de ne kocan da yok. Başka komşuya söyleyebilir misin böyle bir şey.
Çüş hanfendüBugün arabasının aküsü bitmiş gecenin birinde aradı eşimi gel gitti geldilerbir kadın bende bizim arabayla geldiler sandım bi abinin siktiklerinj tasimamistik tam oldu dedim akuyu şart etmiş ayrı gelmişler beni de tanıyor kıskancım gecenin birinde sen busaate kadar be ereceğin kadının e işi var kocamla
Nasıl dümdüz söyleyebilmiş böyle ben anlamadım. Ben utanırım ya diyemem.Çüş hanfendü
Ben de diyemem sasirdim zatenNasıl dümdüz söyleyebilmiş böyle ben anlamadım. Ben utanırım ya diyemem.
Bana mahkeme kararıyla nasıl eve kadın atan kiracının atıldığına fair haberin linkini atabilir misiniz? Ev sahibi baskı yapabilir ama mahkeme bunu geçerli sebep hangi maddeye dayanarak sayıyor. Komşuya gelen kişi ister hep aynı kadın ister başka kadın beni neden ilgilendirsin de rahatsız olup söyleyeyim. Bana bir zararının dokunması gerekir bu haddi kendimde bulabilmem için ki bu durumda yok.Valla o binaya gelen kadın normal bir kadın değilse komşuya da denir arkadaş. Siz duymadınız mı eve kadın atan ya da eve erkek alan kiracının bu sebeple evden çıkarıldığını. Ben komşum da olsa derim rahatsızlığımı dile getiririm. Başka şeyler yaşamak isteyen gitsin dışarıda ne yapıyorsa yapsın. Ama benim yaşadığım binaya sokamaz.
Bu konudaki en mantikli yorum.Kaynım üst katıma kadın getirse, ben evde olmasam düşüneceğim son şey "kocamın bir anlık şeytana uyması"dır.
Kocanız evde yokken siz yalnızken şeytana uyuyor musunuz böyle?
Yoksa kocanızın kardeşiyle grup seks yapma potansiyeli, sizin grup seks yapma potansiyelinizden daha mı yüksek?
Benim umurumda olur.
Ama kocam kadınla bir şeyler yaşar diye degil.
Yaşadıgım aile apartmanı ise eğer kesinlikle rahatsızlığımı dile getiririm, hoş değil.
Ben mahkeme kararıyla demedim ki. Günümüzde olan şeyler diye dedim. Apartman sakinleri rahatsız olur ya da ev sahibi rahatsız olur çıkartır. Sırf bu sebeptendir zaten bekar erkeğe kiralık ev verilmek istenmemesi. Demek ki rahatsız olunacak bir durummuş.Bana mahkeme kararıyla nasıl eve kadın atan kiracının atıldığına fair haberin linkini atabilir misiniz? Ev sahibi baskı yapabilir ama mahkeme bunu geçerli sebep hangi maddeye dayanarak sayıyor. Komşuya gelen kişi ister hep aynı kadın ister başka kadın beni neden ilgilendirsin de rahatsız olup söyleyeyim. Bana bir zararının dokunması gerekir bu haddi kendimde bulabilmem için ki bu durumda yok.
Kadın bundan rahatsız olduğunu dile getiriyor kadın suçlu oluyorMillet baskalarla ugrasmasin diye aile apartmanina tasiniyor, sonra kayin kendine seks yuvasi yapiyor orasini
Ev sahibi kirasını ödemeyen kiracıyi bile zor çıkartıyor. Mahkeme olmadan kiracıyı böyle bir sebepten çıkartıyorsa kiracı kibarlığından veya bilgisizliğinden çıkmıştır. Objektif olarak başkasının evine giren insanların komşuları rahatsız etmesi için bir sebep yok. Her hoslanılmayan durumda kiracı çıkarılıyor olsa çok çocuklu insanların, hayvan sahibi insanların da yasayamaması gerekir. Ama herkes gül gibi geçinip gidiyor. Komşunuza deseniz rahatsız oluyorum gelmesinler diye sanane senin evine mi geliyor der muhtemelen size.Ben mahkeme kararıyla demedim ki. Günümüzde olan şeyler diye dedim. Apartman sakinleri rahatsız olur ya da ev sahibi rahatsız olur çıkartır. Sırf bu sebeptendir zaten bekar erkeğe kiralık ev verilmek istenmemesi. Demek ki rahatsız olunacak bir durummuş.
Şunu yapan görümce olsaydı neler denilirdi neler o görünceye.Bazı yorumlar kadını suçlu çıkarmak için herşey yazılmış
Konu sahibi de gitmiş
Evet ağzı bozuk üslubu olmayan biri
Fakat aile apartmanında eşinizin abisi alem yapsa sabahlara kadar vur patladın çal oynasin yaparsa
Seks sesleri gelirse
Kim rahatsız olmaz acaba
Uçkur derdindemisiniz o saatte sen niye uyumadın esin yan gözle mi bakar buna benzer yorumlar var
Cidden şaşırıyorum
Kadın bundan rahatsız olduğunu dile getiriyor kadın suçlu oluyor
Burda bir dünya konu aclıyor komşudan gelen ses diye
Oysa burda akraba abi yani abinin her haltini duyuyorsun
Gitsin kendine bir ev tutsun otele gitsin
Düşüncesiz adam
Yanı boşanmış bu adamın çoluğu çocuğu var duyalrar diye de korkusu yok
Ama kk bayanları kadını suçlamış ne ilginç
Şunu yapan görümce olsaydı neler denilirdi neler o görünceye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?