Aile apartmanina kaynim kadin getirip duruyor

leyla mecnu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2022
19
-4
1
31
Kızlar şimdi durum şu 3 katlı ev alt katta kaynanam ortada ben üstte boşandı eşimin abisi o oturuyor . Biz abisi daha evliyken evi kiraya verip başka bir eve geçecektik abisi olmaz dedi bura aile apt benim karım çocuğum anam var dedi şimdi hergu bir kadın yukarıda son ses müzik kendi sesleri duyulmasın diye ama duyulur afedersiniz ilişki sesleri saat 4 e5 e kadar gümbür gümbür ev aşağı kaynanam rahat bilse de güler geçer. Bu durum beni rahatsız ediyor ben eşime güvenirim tabi tamam ama burnunun dibine niye getiriyorsun bu bir ikincisi de ben kiracı alacakken evli bir çift alırdık yani aile onu kabul eymedjn şimdi niye giren çıkan belirsiz ben eş degilmiyim benimki çocuk değil mi anan artık anan degilmi . Eşim de diyorki bizi ilgilendirmez Allah çocuğudan cikartmasin bizene diyor nasıl bizene , ben ablama anneme yatıya gidiyorum herhun bir kadın ben kocamı evime de mi guvenmim bir anlık şeytan suçlusu kim olacak bugun

Birincisi anneniz ne alaka? Kayinvalideyi mi kast ediyorsunuz. İkincisi kocanız haklı. Sesten rahatsız olduğunu söyle. Çocuk uyumadiginda ara abi sesi kapatır mısın uyuyamıyoruz de. Ama adama eve kadın getirme deme hakkı ne sen de ne kocan da yok. Başka komşuya söyleyebilir misin böyle bir şey.
Valla o binaya gelen kadın normal bir kadın değilse komşuya da denir arkadaş. Siz duymadınız mı eve kadın atan ya da eve erkek alan kiracının bu sebeple evden çıkarıldığını. Ben komşum da olsa derim rahatsızlığımı dile getiririm. Başka şeyler yaşamak isteyen gitsin dışarıda ne yapıyorsa yapsın. Ama benim yaşadığım binaya sokamaz.

Kısmen hak verecek oluyorum size ama bu kadar küfürlü,pis konuşan birine nasıl hak verilir bilmiyorum.
Başka daireye geçin,abisi de laf ederse ki ,ona ne zaten ne hakla karışıyor onu da anlamadım,desin eşiniz benim eşim,çocuğum var,aile apartmanı olmaktan çıktı burası biz gidiyoruz diye. Eşiniz bunu der mi abisine orasıni bilemem tabi.

Kaynım üst katıma kadın getirse, ben evde olmasam düşüneceğim son şey "kocamın bir anlık şeytana uyması"dır.

Kocanız evde yokken siz yalnızken şeytana uyuyor musunuz böyle?

Yoksa kocanızın kardeşiyle grup seks yapma potansiyeli, sizin grup seks yapma potansiyelinizden daha mı yüksek?

Bugün arabasının aküsü bitmiş gecenin birinde aradı eşimi gel gitti geldilerbir kadın bende bizim arabayla geldiler sandım bi abinin siktiklerinj tasimamistik tam oldu dedim akuyu şart etmiş ayrı gelmişler beni de tanıyor kıskancım gecenin birinde sen busaate kadar be ereceğin kadının e işi var kocamla
Çüş hanfendü

Valla o binaya gelen kadın normal bir kadın değilse komşuya da denir arkadaş. Siz duymadınız mı eve kadın atan ya da eve erkek alan kiracının bu sebeple evden çıkarıldığını. Ben komşum da olsa derim rahatsızlığımı dile getiririm. Başka şeyler yaşamak isteyen gitsin dışarıda ne yapıyorsa yapsın. Ama benim yaşadığım binaya sokamaz.
Bana mahkeme kararıyla nasıl eve kadın atan kiracının atıldığına fair haberin linkini atabilir misiniz? Ev sahibi baskı yapabilir ama mahkeme bunu geçerli sebep hangi maddeye dayanarak sayıyor. Komşuya gelen kişi ister hep aynı kadın ister başka kadın beni neden ilgilendirsin de rahatsız olup söyleyeyim. Bana bir zararının dokunması gerekir bu haddi kendimde bulabilmem için ki bu durumda yok.

Kaynım üst katıma kadın getirse, ben evde olmasam düşüneceğim son şey "kocamın bir anlık şeytana uyması"dır.

Kocanız evde yokken siz yalnızken şeytana uyuyor musunuz böyle?

Yoksa kocanızın kardeşiyle grup seks yapma potansiyeli, sizin grup seks yapma potansiyelinizden daha mı yüksek?
Bu konudaki en mantikli yorum.

Benim umurumda olur.
Ama kocam kadınla bir şeyler yaşar diye degil.
Yaşadıgım aile apartmanı ise eğer kesinlikle rahatsızlığımı dile getiririm, hoş değil.

Millet baskalarla ugrasmasin diye aile apartmanina tasiniyor, sonra kayin kendine seks yuvasi yapiyor orasini :D

Bana mahkeme kararıyla nasıl eve kadın atan kiracının atıldığına fair haberin linkini atabilir misiniz? Ev sahibi baskı yapabilir ama mahkeme bunu geçerli sebep hangi maddeye dayanarak sayıyor. Komşuya gelen kişi ister hep aynı kadın ister başka kadın beni neden ilgilendirsin de rahatsız olup söyleyeyim. Bana bir zararının dokunması gerekir bu haddi kendimde bulabilmem için ki bu durumda yok.
Ben mahkeme kararıyla demedim ki. Günümüzde olan şeyler diye dedim. Apartman sakinleri rahatsız olur ya da ev sahibi rahatsız olur çıkartır. Sırf bu sebeptendir zaten bekar erkeğe kiralık ev verilmek istenmemesi. Demek ki rahatsız olunacak bir durummuş.

Millet baskalarla ugrasmasin diye aile apartmanina tasiniyor, sonra kayin kendine seks yuvasi yapiyor orasini :KK70:
Kadın bundan rahatsız olduğunu dile getiriyor kadın suçlu oluyor
Burda bir dünya konu aclıyor komşudan gelen ses diye
Oysa burda akraba abi yani abinin her haltini duyuyorsun
Gitsin kendine bir ev tutsun otele gitsin
Düşüncesiz adam
Yanı boşanmış bu adamın çoluğu çocuğu var duyalrar diye de korkusu yok
Ama kk bayanları kadını suçlamış ne ilginç

Ben mahkeme kararıyla demedim ki. Günümüzde olan şeyler diye dedim. Apartman sakinleri rahatsız olur ya da ev sahibi rahatsız olur çıkartır. Sırf bu sebeptendir zaten bekar erkeğe kiralık ev verilmek istenmemesi. Demek ki rahatsız olunacak bir durummuş.
Ev sahibi kirasını ödemeyen kiracıyi bile zor çıkartıyor. Mahkeme olmadan kiracıyı böyle bir sebepten çıkartıyorsa kiracı kibarlığından veya bilgisizliğinden çıkmıştır. Objektif olarak başkasının evine giren insanların komşuları rahatsız etmesi için bir sebep yok. Her hoslanılmayan durumda kiracı çıkarılıyor olsa çok çocuklu insanların, hayvan sahibi insanların da yasayamaması gerekir. Ama herkes gül gibi geçinip gidiyor. Komşunuza deseniz rahatsız oluyorum gelmesinler diye sanane senin evine mi geliyor der muhtemelen size.

Bazı yorumlar kadını suçlu çıkarmak için herşey yazılmış
Konu sahibi de gitmiş
Evet ağzı bozuk üslubu olmayan biri
Fakat aile apartmanında eşinizin abisi alem yapsa sabahlara kadar vur patladın çal oynasin yaparsa
Seks sesleri gelirse
Kim rahatsız olmaz acaba
Uçkur derdindemisiniz o saatte sen niye uyumadın esin yan gözle mi bakar buna benzer yorumlar var
Cidden şaşırıyorum
Şunu yapan görümce olsaydı neler denilirdi neler o görünceye.

Kadın bundan rahatsız olduğunu dile getiriyor kadın suçlu oluyor
Burda bir dünya konu aclıyor komşudan gelen ses diye
Oysa burda akraba abi yani abinin her haltini duyuyorsun
Gitsin kendine bir ev tutsun otele gitsin
Düşüncesiz adam
Yanı boşanmış bu adamın çoluğu çocuğu var duyalrar diye de korkusu yok
Ama kk bayanları kadını suçlamış ne ilginç

Konu sahibinin dedigi gibi kadinlari sokaktan alip eve getiriyorsa gayet hakli. Fuhus yapacak baska yer mi bulamadi? Basli basina igrenclik bir kere. Üniversitede biri bize Türkiyede nasil öyle bir hayat kadina sadece iki mark (o zamanlar daha euroya gecmemistik burda) ödedigini anlatmisti..masada herkes igrendi resmen. Bende etrafimda istemem, üstüne saatlerce gürültülü müzigi felan kimse cekmek zorunda degil. Aynisini bir kayin degilde bir görümce yapsa bak bakalim o "aile apartmaninda" tas üstünde tas kalir mi. Esinin de aklina sokmasindan korkmasi burdaki konulara baksak da öyle uzak bir düsünce degil.

Back
X