Aile bağımlılığını hayırlı evlat olmak sanıp yuva dağıtan eşim

Evet kimseye bu kadar tahammül etmezdim.Basiretim bağlandı sanki

Zamanında çok koştum artık ben buyum kabul edersen diyor.Hint kumaşı sanıyor kendini

Deli misiniz yahu başınızdan atın gitsin. Ayrıca delil olarak kullanın psikolojik şiddeti. Tazminat öder inşallah size cektirdiklerine karşılık. Hasta ruhlu adam.
Aşırı takıntılı,kinci ve de bedelini fazlasıyla ödetti bana ailelere yakın yaşamak istemediğim için

Evet toplum yok mu bir şey diye diye yanlış evlilk tercih ettim
Peki şuan toplum seninle üzülüyor mu? Senin içini, yaşadıklarını biliyor mu? O yüzden nasıl mutluysan öyle yaşa. Bu dünyaya bir kere geldin. Herkesi mutlu etmen mümkün değil, ki mecbur değilsin. Bundan sonra kendin için yaşa. Allah karşına mutlu olacağın insan çıkarsın.

Eski esimi yazmissiniz adeta.
Canim bak bu adam ile yolunu ayir. Hayat cok kisa. Degmez. Sal ipini.
Annesine bagimli olan erkekten eş olmaz. Olmadi.
Anne baba baki degil, yuva kirmak yeterince zor niye anlamiyorlar bunu.
Topla kafani. Boşan. Anasiyla otursun.

Evet özdeğerimle alakalı sorunum var sürekli kendimi suçluyorum bu psikolojiden çıkmam lazım

Amin Allah razı olsun inş bu günleri iyi ki atlatmışım dediğim insanlar çıkar.Çok sağolun

Arkana bakmadan kaç kurtul... O ne öyle beddua gibi adam, sakın hayatınızı bu adama adamayın yaşınız kaç olursa olsun

Evet nerdeyse 10 yıl geçti kendini bağlı sanıyor ama değil bağımlı iç içe bir hayat kurmak istiyor ki yaşaması çok zor

Bebek yok diyince oh çektim. Onlarla asla kopamayacak bit bağ olacaktı.

Maalesef ki evlendiginiz kişi bir hiç. Çok çok şanslısınız , işiniz eviniz aileniz var.

Sakın geri dönmeyin. Yüzlerce söz verse bile kabul etmeyin. Bundan sonraki yillarinizin çöp olmasını istemiyorsanız silin hayatınızdan.

Konuyu okurken inşallah gidecek yeri vardır maddi durumu iyidir dua etmeye başladım ki son cümlelerde bir ohhh çektim.Valla kesinlikle arkana bakmadan git düzelecek bir konu yok ortada kimse kimsenin hayatına bu kadar karışımaz.Sizin 2 gün üst üste gitmeyi kabul etmeniz bile hata.Evlilik böle birşey değil ne kadın ne erkek 3. Kişiler için birbirini hiçe saymamalı

Çok doğru bir karar vermişsiniz. Kocaman bir ömrü düşünecek olursak 3 yıl hiçbişey değil böyle düşünün ve çok şanslısınız.
Arkasında destek ailesi işi gücü olmadığı için belki düzelir ümidiyle katlanmak zorunda olan çok kadın var.
Bu bir eş değil ancak yük olabilir. Herşey bittiğinde üstünüzden kalkan yüke siz bile şaşıracaksınız emin olun.

O ailesine düşkün ama sen ailene yakın oturuyorsun bana mantıksız geldi

Unutma sen çok kıymetlisin bu hayata bir daha gelmeyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…