Aile bağımlılığını hayırlı evlat olmak sanıp yuva dağıtan eşim

Öyleyse anlayışlı olması lazım Allah şifa versin

Nasil ya... sizin şartlarınız bu kadar iyiyken böyle bir gelişimini tamamlayamamış insanla nasıl devam edersiniz

Nasil ya... sizin şartlarınız bu kadar iyiyken böyle bir gelişimini tamamlayamamış insanla nasıl devam edersiniz
Evet insan özgüven sahibi olamayınca karşıdaki de bunu anlayınca sürekli suçlayarak manipüle ediyor.Bu sorduğunuz soruyu ailem de çevrem de sordu ama o kadar salağım ki bir türlü vazgeçemedim

Evet vazgeçmek için çok çabaladım ama bir türlü olmadı.Cesaretli olup bu sefer gideceğim yoluma inş

Adam olamamış biriyle evlilik sürmez. Zaten yaşadığınız şeyin adı evlilik değil kabus bence. Gücünüzü toplayın ve boyun eğmeyin lütfen.
Ben boyun eğdikçe o kendini haklı gördü ve nitekim baskı kurmaya devam etti.Bir bardak süt için inek besledim senelerdir

Okurken içime fenalık geldi. Kaç kurtul arkana bile bakma sakin

Kadının maddi gücü olmasıda masalmış meğersem, herşey kafada bitiyor

Belki biraz acımasız olacak yorumum ama ben bu anlattıklarınızda en büyük suçu sizde buldum. İnsanın kendine ettiğini kimse edemezmiş gerçekten. Her şey ortadayken bile isteye evlenmişsiniz. 3 yıldır evliyiz diyorsunuz ilk haftadan yatak ayıran adamla ne 3 yılı şaka mısınız? Dünyaya bir kere geliyoruz. Yanlış seçimlerinizin bedeli bu yaşadıklarınız. Hiçbir şey için geç değil hayatınızı düzeltmek istiyorsanız yapmanız gereken belli yok eğer cesaretiniz yoksa bahanelerin arkasına sığınacaksanız buyrun çekin ne diyebiliriz başka

O giden güven onun etkisinden kurtuldukça geri gelecek. En doğru kararı vermişsin. Bağımlılık derecesinde anne babaya her gün gitme olayını sevmiyorum. Her iki taraf için de geçerli bu. Gidin gezin, misafir edin , misafir olun ama her gün her gün olursa o evlilikten hayır gelmez. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir demiş atalarımız. Sürekli bi arada olunca yüzgöz olmak kaçınılmaz bir son. Bu sadece anne baba için değil bütün ilişkiler için geçerli komşu, eş dost , akraba vs. Üstelik dayatmalarla tehditlerle seni yola getirmeye çalışması ekstra yanlış. Kullandığı söylemler nasıldı kimbilir. Ayrıldıktan sonra herşeyin zamanla düzeleceğine inanıyorum. Giden güveninde , yaşama Sevincinde yerine gelecektir. Hakkınızda hayırlısı olsun

Çok haklısınız.Yanlış tercih yaptım diye kafamı kuma gömdüm.Onu ailemin yakınına geldiği için taviz üstüne taviz verdim.ihtiyacım var bu şekilde konuşulmasına.Bugünden itibaren hayatımın direksiyonuna ben geçeceğim ve hayatımı yönlendireceğim

Kurtulduğunuza yatın kalkın şükredin, işiniz var aileniz destek, daha ne istiyorsunuz.

Evet her gün içiçe olan tüm arkadaşlarını örnek veriyor.Artık sırf kız doğduğum için üzerimden prim yapmasını saçma sapan isteklerine çare bulmaya çalışmayacağım.Boşanarak kendi duruşumu sergileme vakti geldi.

Avukatla gorusun ve parayi sizden aldigini kanitlayin banka yoluyla . Paranizi bile kurtrma ihtimaliniz var bence

Evet ama hep kendimi suçlamaktan,onun istediği gibi olmaya çalışmaktan,düzeltme umudundan 10 sene bitti.Artık mahkemede sürecimiz başladı...
Bir 10 seneniz daha gitmeyecek öyle düşünün, psikolojik destek alırsınız bu süreçte.

Bakın evlenecek kızlar;

Anneci ve aileci erkekler değişmezler. Sadece evlenene kadar sizi değiştikleri konusunda kandırırlar. Ha bunu neden yaparlar anlamış değilim :)

Evlendikten sonra bunun dozunu daha da arttırırlar, sizi ana baba düşmanı gibi görürler...

Aman dikkat edin.. Oyuna gelmeyin..

Ayrıl ve davul zurnayla kutla bu nedir ? Neden bu kötülüğü kendinize layık görürsünüz kü hem de baştan her şey belliyken pes doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…