- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Annen baban sizin kiranızı öderken adamın cebine harçlığı koyarken ailesiyle görüşmeme şartı mı koşmuştunuz. Muhtemelen bu yapılan iyilikler karşılığında eşinin ailene ve sana kendi ailesinden çok daha fazla önem vermesini bekliyordunuz. Ama gerçeklerle yüzleşmek acıtmışa benziyor. Eşin muhtemelen size elini açtığına da çok pişmandır. Ailesinin durumu yoksa adam ne yapsın. Devamlı adamın başına kakıyorsanız yaptıklarınızı normaldir şu yaşananlar. Keşke ne siz özveride bulunsaydınız bu kadar, ne de ondan bu kadar beklentiye girseydiniz.
Benim ailem de çok varlıklıdır. Ama eşim değil. Bu nedenle evlenirken bir taraf ezilmesin diye ailelerden kesinlikle yardım almamaya karar vermiştik. Erkekler anneye düşkün olur. Kaldı ki annesinden de uzakmış. bizim durumumuza çok benziyor. Ama neyse ki sonu benzemez. Çünkü babamdan 5 kuruş almadık. Eşimin annesi de gelir 1 ay benle kalır ses etmem. Eşim yurtdışında çalışıyor bu arada. Yalnız kalırım annesiyle. Çünkü annem değil de o benim bi ablam gibi.
Eşin çocuğun değil, sadece bir hata yapmış ailenden yardım Kabul ederek ..
Benim ailem de çok varlıklıdır. Ama eşim değil. Bu nedenle evlenirken bir taraf ezilmesin diye ailelerden kesinlikle yardım almamaya karar vermiştik. Erkekler anneye düşkün olur. Kaldı ki annesinden de uzakmış. bizim durumumuza çok benziyor. Ama neyse ki sonu benzemez. Çünkü babamdan 5 kuruş almadık. Eşimin annesi de gelir 1 ay benle kalır ses etmem. Eşim yurtdışında çalışıyor bu arada. Yalnız kalırım annesiyle. Çünkü annem değil de o benim bi ablam gibi.
Eşin çocuğun değil, sadece bir hata yapmış ailenden yardım Kabul ederek ..