aile bagimlisi nankor esim

Eşiniz hazıra konmaktan mütevellit erkek olduğunu unutmuş.

Arkadaslar ben 3 yillik evliyim.esimle evlendigimde bir copu bile yoktu. Yeni mezun olmustu.Herseyimi benim ailem yapti babam cebine harclik bile koydu. Esim de ben de ayni meslekteniz.Esimin benim memleketim yasiyor bu arada. Esim aileme hic bir zaman minnet duymadi.hep soguk davrandi. Ben dogum yaptigimda annemi evimizden kovdu(kovdugu evi herseyiyle annem dosedi.kirasini annem vermisti) ve oyle bir ailesi var ki gelip aylarca ben de kalmak istiyorlar ,15 gun kaldi diye annesi kiyametler koptu. Bu kadar az kalacagini bilseymis 8 saatlik yolu gelmezmis efendim diyo bana. Esim gunde 5 6 kez ailesiyle konusur. Annesine canim diye hitap eder. Ve annemlere hic gelip gitmez.ben hayatim boyunca boyle mantalitede esi olan birini gormedim. Ben artik ailemle esim arasinda kalmaktan yoruldum. Bilmiyorum napacam. 1 haftadir kusuz bugun memleketine gitti. 1,5 yasindaki yavrum nasi uzuldu arkasindan agladi.bu adamin huyu huc duzelecek gibi degil.ben daha fazla sabredebilirmiyim bilmiyorum

Neden ailenize karşı soğuk davranıyor?

canım bu yazdıklarını yaşamayan tam olaak anlayamaz.eşinin ailesiyle yakın olmayan yada kendi ailesine uzak olmayanlar senin bu psikolojini anlayamaz.benimde eşim aile düşkünü özellikle anne düşkünü.benim ailem uzakda.o istedi diye geldim buraya.onun ailesi bizm eve arabayla 5 dklık mesafede.ama ona rağmen günde kaç defa konuşur.hafta sonları oların bir işi olsa evi bırakır onlara koşar. yanı hep aklı ordadır.benim memleketime gidince sabah kalkınca ılk ışı onları aramak olr.bizimkiler gelincede her fırsatta bir bahaneyle evden uzaklaşmak olur.annesinin yanında bizmkilerle çok konuşmaz.benim gibi bunlar yaşıyan varmı?

canım bu yazdıklarını yaşamayan tam olaak anlayamaz.eşinin ailesiyle yakın olmayan yada kendi ailesine uzak olmayanlar senin bu psikolojini anlayamaz.benimde eşim aile düşkünü özellikle anne düşkünü.benim ailem uzakda.o istedi diye geldim buraya.onun ailesi bizm eve arabayla 5 dklık mesafede.ama ona rağmen günde kaç defa konuşur.hafta sonları oların bir işi olsa evi bırakır onlara koşar. yanı hep aklı ordadır.benim memleketime gidince sabah kalkınca ılk ışı onları aramak olr.bizimkiler gelincede her fırsatta bir bahaneyle evden uzaklaşmak olur.annesinin yanında bizmkilerle çok konuşmaz.benim gibi bunlar yaşıyan varmı?[/
malesef ki ben :19: aynen yazdıklarınızı eşimde yaşıyorum ve ondan intikamımı alacağım günü iple çekiyorum ki az kaldı inş.....ailesi ve onu başbaşa bırakıcam

canım bu yazdıklarını yaşamayan tam olaak anlayamaz.eşinin ailesiyle yakın olmayan yada kendi ailesine uzak olmayanlar senin bu psikolojini anlayamaz.benimde eşim aile düşkünü özellikle anne düşkünü.benim ailem uzakda.o istedi diye geldim buraya.onun ailesi bizm eve arabayla 5 dklık mesafede.ama ona rağmen günde kaç defa konuşur.hafta sonları oların bir işi olsa evi bırakır onlara koşar. yanı hep aklı ordadır.benim memleketime gidince sabah kalkınca ılk ışı onları aramak olr.bizimkiler gelincede her fırsatta bir bahaneyle evden uzaklaşmak olur.annesinin yanında bizmkilerle çok konuşmaz.benim gibi bunlar yaşıyan varmı?

bende yaşıyorum,kardeşimde çewremdeki kişilerde,neden bilmiyorumm,,sanki onlar olmasa eşimle mutlu mesut olucam,tamam aile atılmaz ama bukadarda olmaz ve doldurmalarıda hayır madem ailecisin ewlenme.

Back
X