aile baskısı ile boşanma?

bunlarda evlendikten 2 ay sonra çıktı ortaya

kızın sağlıklı karar veremediğini düşünüyorlar
Aile kendi istediğini yaptıramadığı için adı "sağlıklı düşünemiyor " oluyor.
Bu kız yurtdışında yaşamış, master yapmış, sevmiş, evlenmiş....
İnsanlar arasında farklılıklar gözeterek hayatı zindan eden onlar.
Kim sağlıklı düşünemiyormuş???

Eve kapatmak ne demek !!! Kızcağız fırsatı bulduğunda ilk işi kaçmak olacaktır. Yardım et , edemiyorsan yardımcı olacak başka birilerini bul !

EEE???? simdi? Ne olacak? Ne yapacaksiniz? Neden hala susuyorsunuz? Neden kuzeninize destek olup kocasiyla kanadaya gitmesini tavsiye etmiyorsunuz? Okumus egitimli insan, elbet orda da bi is bulur, dil ögrenir.

Mune bu konuya bi el atarmisiniz, ortada yetiskin bi kadini evde alikoyma gibi büyük bir suc var.

Benim içim şişti cevap alamamaktan... Siz de muhtelemen alamayacaksnz.
Arkadaş nasıl vazgeçirirm düşüncesinde yoksa diğer türlü olsa neden el atmasın olaya?

Benim içim şişti cevap alamamaktan... Siz de muhtelemen alamayacaksnz.
Arkadaş nasıl vazgeçirirm düşüncesinde yoksa diğer türlü olsa neden el atmasın olaya?

Yok yani ben anlamiyorum, biri baskasini evde zorla tutacak, bende o kisiyi ordan cikarmak icin degilde, ailesinin hakli oldugunu anlatmak icin ugrasacam? Feristahi gelse tutamaz beni. Isterse babam olsun. Derim, size on dakika süre, kizi biraktiniz biraktiniz, birakmadiniz polisi ariyorum diye!

Bende aynı şeyi yaparım, vicdan meselesi... İşin garibi, kız evden kaçma gibi bir girişimde bulunmuyor, eşi " karım nerede, neden gelmiyor " demiyor ... Ha bir de dün akşam kız bunlarda kalmış, ben olsam kocasının yanına kaçırırdm... Eşi galiba tr'de çok da kolay olurdu. Hayır yani bir adam hiç mı görmek istemez eşini Allah Allah ne kopuk şeyler bunlar...

Evet cok haklisin, ama belki kizida cok korkuttular falan dicem, kocaman kadin 29 yasinda. Evlenmis, esi zaten yabanci, ayni anda bileti alip firrr yok olabilirlerdi.

Evet cok haklisin, ama belki kizida cok korkuttular falan dicem, kocaman kadin 29 yasinda. Evlenmis, esi zaten yabanci, ayni anda bileti alip firrr yok olabilirlerdi.
Korkunun ecele faydası yok. Kim ayrı tutabilir beni eşimden ? Sabahtan eşimi gizlice ararım gece bunlar uyurken kaçar giderim.. yurt dışında okuyacak kadar yüreği var eşiyle gizli gizli evlenecek yüreği var ama kaçacak ya da polise şikayet edecek yüreği yok ? Yok ya bu olay çok karışık bana kalırsa...

en son adamla konuşmaya karar verdiler tüm sülale toplanıp adamla konusacakmış kızda dün gece bizde kaldı çok pasif hareket ediyor korkudan çünkü eşini öldürmekle tehdit etmişler. annesi boğazını keserim demiş.

ister iannın ister inanmayın ama konu gercek

ama olabılır kıza öz annesı gırtlağını keserım demiş. aile yapısı biraz şiddet eğilimli ve bu konu onlar için çok çok hassas kızın zorla evlendiğini tehdit edilğini ilaç falan aldığını düşünüyor aile gidersen bizi sil diyor ya da eşini öldüreeğiz diyorlar kızda ailesine arkasını dönemıyor

Defne potansiyel suçlu akrabaların var.. keşke senin sülaleni tanısam da tek tek şikayet etsem içim anca soğur ...

kız dün akşam bizde kaldı. bende yengemle konustum aile de kötü durumda herkes şokta bu kadar pasif bir kızdan kımse böyle birşey beklemıyordu ale olayı çözmeye çalışıyor. bu akşam eşiyle görüşeceğiz diyorlar.

Bence eşi oraya gelmesin yoksa sabah haberlerinde senin sülaleyi görürüz... Pasif olan birisi yurt dışına çıkıp da okuyamaz kimse kusura bakmasın... Çözülecek bir durum yok ortada. Yapacağı tek şey eşinin elinden tutup gitmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…