Aile de cinsel yaşam..

Çok zor bi hayatınız olmuş gerçekten

Çok zor bi hayatınız olmuş gerçekten
Hayat bu düşe kalka öğreniyor insan ders almak lazım önüne bakmak lazım ha şimdi gülerek anlatıyoruz ablamlarla neler yaşadık diye siz de öyle yapın hayatınıza bakın doğru kararlar verin

Taciz değil ama başka benzer bir konuda ben babamla 27 yaşımda yüzleştim bir tartışma esnasında. Beni dövdü. Çenemi morartmıştı tokatları karnıma yumruk atmıştı. Ama çok ilginçtir ki kendimi savunmadım. İtmedim. Bıraktım vursun. Nefret bile etmiyorum. Benim için bitti. Evime gelir kızıma bayılır. Hem var hem yok benim için. O da farkında. Onu sevmediğimi biliyor. Ama silmedim. Annemi babamdan önce kaybedersem işte o zaman babam biter benim için.

Seni çok çok çok iyi anladım. Hatta belki burda en iyi anlayan benimdir. Ben anlatmadım kimseye. Cesaret edemedim. Bir kere babama dedim bunlar oldu. O öfkeyle evden çıktım annemle buluştum ona sordum. Neden dedim. Cevap vermedi. Valizimle çıktım. Annem yalvardı gitme diye. Döndüm geri. Ama ertesi gün sevgilimin yanına gittim birkaç günlüğüne (eşim şimdi) Diyorsun ya merhametlidir iyidir diye. Babamda öyle aslında. Sokakta hayvan görse ekmek vermeden gözüne uyku girmez. Bizlere can lazım olsa bir saniye düşünmez. Evde pişen yemekten yaşlı komşulara götürmek ister. Her konuda çok iyidir. Ama diğer taraftan hayatlarımızı kararttı. İlginç bir durum. Gerçekten anlıyorum. Destek almalı mıyız bilmiyorum. Evli değilsin anladığım kadarıyla. Ben anne oldum on ay önce. Bir şarkı var ilhan irem kızım için diye. Tesadüfen açıldı geçen gün youtube da. İlk kez dinledim. Evde eşim yoktu. Bağıra bağıra ağladım. Anne olunca anladım çok büyük baba boşluğu var içimde. Çok büyük hem de. Nasıl dolacak bilmiyorum. O kadar sarılmak istiyorum ki bir babaya. Ama kendi babama sarılmak değil dokunmak bile istemiyorum. Sımsıkı sarılabileceğim bir babam olsun istiyorum. Boşluğu dolduramıyorum.

İşte aynı frekanstan konuşmak anlamak ne kadarrrr önemli, benzer durumları yaşayan birinin olaya yaklaşımı bambaşka.

Hayat bu düşe kalka öğreniyor insan ders almak lazım önüne bakmak lazım ha şimdi gülerek anlatıyoruz ablamlarla neler yaşadık diye siz de öyle yapın hayatınıza bakın doğru kararlar verin
Kesinlike aynı düşünüyorum, ve öyle de yapıyordum ama son olan olay birden dengemi sarstı. O hissi bi atamadım içimden. Ama paylaşmak o kadar iyi geldi ki anlatamam

Allah.m yazacak bir kelimem yok sana sımsıkı sarılmak istedim. Bir ailen var Rabbim bozmasın, çokk mutlı ol, öyle mutluluklar yaşa ki mutsuzlukların silinsin hiç bir tesiri kalmasın . Amiiiinnnmmm.

Kesinlike aynı düşünüyorum, ve öyle de yapıyordum ama son olan olay birden dengemi sarstı. O hissi bi atamadım içimden. Ama paylaşmak o kadar iyi geldi ki anlatamam
Aman dertsiz insan yok herkesin içinden atamadığı çok şey oluyo allah daha büyük dert vermesin

Aman dertsiz insan yok herkesin içinden atamadığı çok şey oluyo allah daha büyük dert vermesin
Aynen öyle çokk çok doğru, insanların ne büyük sınavları var bu ne ki. Ben hiç ah vah etmiyorum asla. Nankörlük etmiş olurum. Çok şükür. Sadece etkilendim işte o kadar, çok teşekkür ederim yorumlarınnn için.

Rica ederim çok güçlü ol hayat zayıfları harcar

Allah.m yazacak bir kelimem yok sana sımsıkı sarılmak istedim. Bir ailen var Rabbim bozmasın, çokk mutlı ol, öyle mutluluklar yaşa ki mutsuzlukların silinsin hiç bir tesiri kalmasın . Amiiiinnnmmm.
Amin. Teşekkür ederim. Anne olana kadar baba kavramı önemsizdi benim için. Takmazdım yani. Bende eksik olduğunu anlayamamışım. Şimdi o boşluk büyüyor her gün. Tedavisi varsa git lütfen. Anne olunca daha farklı oluyormuş. Ben etkilenmişim bilmiyormuşum. İnşallah sende kendi aileni kurarsın hayırlısıyla. Dua edeceğim senin ve burda benzer şeyler yaşadığını söyleyenler için. Allah kalplerimize ferahlık versin.

Çok kötü

bende bazen babam ölse üzülürmüyüm ki diyorum ama sonra vicdanen kendimi kötü hissediyorum. Nankörlük ediyormuşum gibi.
Bende bazen annem icin bunu diyorum ama tabi ki üzülürüm. Uzulmemem mümkün değil yalnız normalde olması gereken bir anne kız bağı yok aramızda onunda bana karşı yok. Aile kader. Yapacak cidden birşey yok. Ben akisina bıraktım. Gerekli oldugunda konuşuyorum.
Ebeveyn olmak ne demek bunu bilen bilinçli ailelere özeniyorum. Bir gün anne olursam öyle olmayacağım en azından. Bir çocuğa nasıl davranilmaması gerektiğini öğrettiler.

Baba neyse de anne o kadae önemli bi faktör ki insan hayatında. Her kadın aynı vicdan ve hassasiyette olamıyor.

Doğru olanda bu zaten
Doğrusu bu bize göre ama bı başkasına göre değilmiş neler yazılmış.
Ailemizden böyle gördük.
Bir kere dahi konuşmaları, hareketleri, tavırları, çocuk sevme şekilleri vs vs o kadar dikkatlilerdi ki...
Ben evde babamı eşofman üzerine uzun tişört ya da üstlerle gördüm. Yazın şort giyecekse bol şortlar.
Abilerim büyüdü aynı şekilde.
Havlu konusunda çok dikkatliydiler, daha doğrusu her konuda.
Babam abilerimi karşısına alıp sizin bı kız kardesiniz var kıyafet, konuşma, arkadaş vs vs çok dikkat edeceksiniz.
Annem de çok edepli bı kadındır ağzından kötü bı söz hiç duymadım.
Cinselliği halamın torunu anlatmıştı küçüktüm kaldıramadım o konuşmayı. Psikolojim alt üst olmustu.
Hemen anneme koştum anne böyle böyle bişeyler anlattı sen bana hiç böyle bı konuşma yapmadım ama dedim.
Annem bulaşık yıkıyordu. O kadar güzel bana anlatıp sakinleştirdi ki.

Benim bir arkadasim da anne babasinin defalarca yaninda iliskiye girdiğini, babasının normalde hayvan gibi asabi, bagirip cagiran bir insanken annesine yanaşmak istedigi zamalarda uysal bir sesle guzel konuşmalarini duydugundan falan bahsetmisti. Bu nedenle kendisine iyi davranan erkeklere (icten ice) guvenmiyordu çünkü cinsellik yasamak icin rol yapiyorlar gibi gelirdi. Ister istemez ilişkilerinde sorun yasiyordu bu olay yüzünden, kötü cocuklara ilgi duyuyordu vs. Ayrica vajinusmus problemi yasiyordu...
annesi babasi o geceki sevismesini hatirlamiyordur bile ama geride 30 senedir ikili ilişkilerinde hep problem yasayan bir kiz biraktilar ..
Ben sizi anliyorum. Bence bir kavga aninda bu olanlardan bahsedin. Birakin utansınlar.
En azindan sen rahatlarsin. Bazi seyleri icinde tutmak hoş degil...

Baba neyse de anne o kadae önemli bi faktör ki insan hayatında. Her kadın aynı vicdan ve hassasiyette olamıyor.
Kesinlikle annesi her durumda yanında olan kızlar hep bir başka güçlü. Tabi bunları kimseye anlatmıyorum ama o gucsuzlugu belli etmesem de dışarıya karşı hep icimde yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…