Aile de cinsel yaşam..

o nasıl oluyor . eskiden birlikte yasanirmis ya köylerde . şu testisi için kavga eden baba oğul anlatırlardı. bu da iğrenç ya.

o nasıl oluyor . eskiden birlikte yasanirmis ya köylerde . şu testisi için kavga eden baba oğul anlatırlardı. bu da iğrenç ya.
Aynen öyle . Köyde yaşarken bir oda daha yapmak zor gelmiş. (!)Cümbür cemaat aynı odada yatıyorlarmış. Neyse yaaa söylenecek çok söz var da banlanmak istemiyorum.

Geçmiş senelerde zaten tehemmül sınırım bitti ve annemle konuştım kardeşimde duyduğı için.
Mahremiyet acisindan dikkat etmiyorlarsa siz kardeşinizle ayrı bir eve çıkın veya dubleks bir evde altlı üstlü oturun. Hepiniz rahat edersiniz.

Biz eşimle çocukları uyuttuktan sonra 3 oda öteye geçip 3 ayrı kapı kapatıyoruz çocuklar görmesin, duymasın diye.
Eskiler bu konuda cok cahildi malesef. Benim babamda çok dikkatsizdi bu konularda.

Bu saatten sonra kimse değişmez maruz kaldiklariniz hiç normal değil.
Yapacak tek şey kendi evinize çıkmak yoksa bu devran böyle gelmiş böyle gider malesef.

Şimdiki annelerde de rastlamıştım aynı yerde çalıştığım arkadaşımdı Aynı birimde hemşirelik yapıyorduk eşiyle beraber olurken oğlunun uyandığını görüp ara vermediğini anlatıyodu hatta en son patlamam ve kavga etmemizin sebebi adam benim üstümde tepiniyo oğlan da babasının üstünde demişti çocuk oyun zannetmiş garibim nevrim dönmüştü sen nasıl annesin diye tartıştım yüzüne bakmadım daha sonra hastanede anlatamadı tabii neye kızdığımı anneliğime laf ediyo diye insanlara beni kötü göstermeye çalışmıştı

ayy sapıklık resmen başka açıklaması yok.

Allah.m ben ne okudum inanamiyorum ya bu nedir, yazıklar olsun çocuk kaç yaşında peki. Ya inanamiyorum o kadar üzüldüm ki dehşet içindeyim şu an. Yazıklar olsun çocuk elinden alınsa daha iyi,

Bi arkadaşım 17 yaşındayken anne babasını öyle yakalamıştı. Kız buz gibi soğumuştu ailesinden. Bir arkadaşımında annesi babasının dergilerini bulmuştu arada bi kaç cd de vardı evde bende varken caçıp bakmışlardı tvde biz şok tabi...
Benim babam annem bu konuda çok dikkatlilerdi ama kazayla bende çocukken bir kere ses duymuştum. Tuvalet ile yatak odası yan yana olunca tuvalete giderken odadan azıcık ses gelmişti. Duymamazlığa verdim tekrarı olmadı.
Bunlar hassas konular ebeveynlerin çok dikkatli olması gerekiyor. Çocuklar böyle şeylerden çok etkilenebiliyor. Ve unutulmuyor. Sizin aileniz mahremiyet kavramını bilmiyor. Çok üzücü bir durum. Soğumakta sonuna kadar haklısınız. Bence ayrı eve çıkma şansınız varsa çıkın.

Allah.m ben ne okudum inanamiyorum ya bu nedir, yazıklar olsun çocuk kaç yaşında peki. Ya inanamiyorum o kadar üzüldüm ki dehşet içindeyim şu an. Yazıklar olsun çocuk elinden alınsa daha iyi,
İğrenç bi kadındı zaten tek muhabbeti yataktı ona buna kız verdin mi sevgiline o buna veriyo sen nişanlına veriyo musun çok sıkmıştı kimse konuşmuyodu onunla artık

İğrenç bi kadındı zaten tek muhabbeti yataktı ona buna kız verdin mi sevgiline o buna veriyo sen nişanlına veriyo musun çok sıkmıştı kimse konuşmuyodu onunla artık
Allah.n cezası keşke çocuğu olmasaymış o çocuğa ne yaşattığının farkında mı, anlattığınız şey korkunçtu

Of çok boş konuşan insanlar var ya,yoookkk artııııkkk fakesiiiinnnn level atlamışsın yalan da bilmem ne
Başına gelmeyen anlamıyor işte.
Bende böyle bi anne baba da büyüdüm,hergün ilişki sesleri konuşmaları,kanepenin gıcırtısı,her defasında uyanıp uyuma taklidi yapmam...belkide bu sebep aileme hiç bir zaman saygım yoktur.annemi çok severim bizim için canımı verir ama sırf bu sebepten bazen aklıma gelir olmadık sebeplerden kavga çıkartırdım

Tamam çocukken tiksinti duymak normal,o yaşlarda bize bu tür şeyler ayıp diye ögretilirken kendi anne babamızı o şekilde duymak görmek kötü etkiliyor da yaş ilerledikçe seks normal birşey,bizde o sayede can buluyoruz bunun farkına varıyoruz... çok da abartmayın kendi kendinize piskolojik eziyet ediyormuşsunuz gibi geliyor bana

Ben de burdaki benzer bir konuda;
'çocuklar anlamıyor-duymuyor zannetmeyin, dikkatli olmak lazım' diye bir üyeyi uyardığımda,
'sen bu konuda tecrübelisin herhalde' şeklinde saygısızca bir cevap vermişti.
Bazı insanlar hem saygısız, hem de edepsiz
ne yazık ki.

Ben de benzer bir konuda, cocugun yaninda seks yapmak istismardir dedigim için topa tutulmustum.
Oysa hukuki olarak da cocugun yaninda teshircilik yapmak, cinsel eylem ve soylemlerde bulunmak itismardir. Hepsi bir yana igrenclik, konu komşunun yanida nasil sevismiyorlarsa ev halkinin yaninda da sevismesinler.

Benzer bir video dönüyordu twitterda, aile parkta bir yandan çocukla sohbet edip bir yandan iliskiye giriyordu, bazilari sadece fantazi malzemesi cikarmak için uruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…