Öle olacak suan ayni onu yapıyoruzKendi yağimla kavrulup eş ailesine de merhaba merhaba yapardım.
Yakın oturuyoruz hatta yan bınasındayız o yuzden bence bukdr takılıyoruz uzak olsaydık en azından cok görmez ve duymazdıkHaksızlığa tahammül edemiyorsunuz anlıyorum. Ama bu eşinizin sorunu maalesef
O yuzden cok takılmamanız gerek yoksa
Sinir hastası olursunuz.
2 kat mesafeli davranmanız sizin hayrınıza olurYakın oturuyoruz hatta yan bınasındayız o yuzden bence bukdr takılıyoruz uzak olsaydık en azından cok görmez ve duymazdık
Yardım istiyorlar kayınvalıdem sürekli temızlık yapamıyorum diyor. Çünkü kendisi rahatsız.Evet yaptıkları ayıp, çocuk ayıran ailelerden nefret ediyorum . Siz de hiç bi şekilde yardımda bulunmayın aile dediğin zor zamanda belli olur , onlar sizin yanınızda olmamış
Kesinlikle ztn davranışım Yüzdeyüz degısti. Ztn içimden gelmiyor samımı davranmak2 kat mesafeli davranmanız sizin hayrınıza olur
Şuanda maddi anlamda cok zor 2 cocugum var cunkı. Ama muhtac etmaisn rabbim. Eşim düğün olacak takı kıyafet ıcın para istedi babasından vermedi hatta hıc sormuyorlar bıle napıcaksınız dıe cok garıplerBunu esiniz ailesi ile halledecek. Sizlik bir durum yok. Maddi acidan kendinizi daha iyi garantiye almanin yollarini arayin.
Şuanda maddi anlamda cok zor 2 cocugum var cunkı. Ama muhtac etmaisn rabbim. Eşim düğün olacak takı kıyafet ıcın para istedi babasından vermedi hatta hıc sormuyorlar bıle napıcaksınız dıe cok garıpler
Şuanda tam ilgi çağları o yuzden evdede zor. İleriki zamanlarda elbet bişey şer hallolcak. Ben sadece davranışlarına kızıyorum. Sankı biz baskalarının evladıyız. İleride de Allaha havale ediyorumBöyle evlat ayirimi yapanlari hic anlayamiyorum. Benimde iki evladim var. Ikisine sabah kahvalti tabagi yaparken bile herseyin sayisinin ayni olmasina dikkat ederim. Allah kimseye muhtac etmesin kimseyi. Cocuklariniz cok kücük degilse belki evden yapacak is imkanlari da bulabilirsiniz.
Şuanda ztn yaşanan düşünülen şeyler senelerin birikmişliği. Çünkü hep bir abi ayrımı varmış evlerinde. Abisini üstün tutma bişey yapılacaksa ona sorma gibi. Bir ayrım var belli birşey. Bana düşen birşey yok. Ben sadece eşime üzülürüm mesafeli koyarım okadar.İç ilişkilerini bilemezsiniz.
Ablam bekar bir kadın, senelerdir ailemin her türlü işini hallediyor zaten beraber yaşıyorlar.
Faturasıdır bankasıdır vergisi hastalığı maddi manevi, ben istesem de asla o kadar yanlarında olamam mümkünatı yok çocuklarım sebebiyle.
Şimdi ablama alınan şeylerden ben de mi hak talep etmeliyim, hayır edemem.
Dışarıdan biri görse evlat ayrımı der, öyle değil o mesele.
Sizin de bilmediğiniz şeyler olabilir, zamanında o abi belki senelerce eve maddi manevi destek oldu belki düğün sürecinizde bile bir sürü şey yaptı, bilemezsiniz.
Kardeşin yani eşinizin içi rahat ise size laf düşmez.
1 yıldır bnde yanlarindayim ve 1 senelik evliyim esim yok sadece 4 ayda bir geliyor o zaman kendi evime gidiyorum son 4 ay son dedim ocakta evimde olcam bebegimi evimde buyutcem 1.5 aylıkta hamileyim çekemiyorum artk kimseyi hiç kimseyi anneme gitcem eşim izin vermiyor birşey olacak diye kafayı yicem artkYakın oturuyoruz hatta yan bınasındayız o yuzden bence bukdr takılıyoruz uzak olsaydık en azından cok görmez ve duymazdık
Kayınpederiniz iki çocuk sahibi kocaman insanların kıyafeti için para mı versin bir de. Beklentileriniz inanılmaz gerçekten.Şuanda maddi anlamda cok zor 2 cocugum var cunkı. Ama muhtac etmaisn rabbim. Eşim düğün olacak takı kıyafet ıcın para istedi babasından vermedi hatta hıc sormuyorlar bıle napıcaksınız dıe cok garıpler
Aynı misafir gibi gidip gelmeye devam ederdim. Muhattap bile olmazdım.Mrb hanımlar
Ben 7 yıllık evliyim. Aslında çok karışık. Kirada oturuyorm suanda. İlk evlenıncede kiraya gittim. Sonra kendı annemlerın evinde oturdum. 3 yıl oturduktan sonra evın terası akıyor dıe eşimin babasının evi dubleks üst katta eşyalarınızı koyup onların yanında kaldık. Hiçbir türlü terası kaldırma planları yoktu. Ve ozmn hamıleydım. Sonrasında bende kiraya cıkmadk istedim çunkı kimse ne üstü kaldırmak ne burda oturun dıe laf etmedi. Şimdi eşimin abisi evleniyor. Teras katı komple bastan yaptırdılar. Eşimin babasıda yardımcı oldu maddi manevi. Üstelik tanıdık mobılyacı bulup yardımcı oldular. Bizde yakın oturuyoruz. Gidip gelmiyorum DİE laf ettiler birkaç kere. Ama içimden gitmek gelmıyor. Çunkı bız zor durumdayken hıcbır türlü destek olmayıp diğer çocuğuna yardımcı olması hoş deıl. Ve herzaman eşimden abisini ayrı tutuyorlar. Abisi herzaman ön planda. Şuan bozulmasın dıede hıcbır türlü laf etmiyoruz. Ama gıttıgımde de suratım beş karış otururiyorum. Misafir gibi gidip geliyorum. Siz olsanız nasıl davranırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?