Mrb hanımlar
Ben 7 yıllık evliyim. Aslında çok karışık. Kirada oturuyorm suanda. İlk evlenıncede kiraya gittim. Sonra kendı annemlerın evinde oturdum. 3 yıl oturduktan sonra evın terası akıyor dıe eşimin babasının evi dubleks üst katta eşyalarınızı koyup onların yanında kaldık. Hiçbir türlü terası kaldırma planları yoktu. Ve ozmn hamıleydım. Sonrasında bende kiraya cıkmadk istedim çunkı kimse ne üstü kaldırmak ne burda oturun dıe laf etmedi. Şimdi eşimin abisi evleniyor. Teras katı komple bastan yaptırdılar. Eşimin babasıda yardımcı oldu maddi manevi. Üstelik tanıdık mobılyacı bulup yardımcı oldular. Bizde yakın oturuyoruz. Gidip gelmiyorum DİE laf ettiler birkaç kere. Ama içimden gitmek gelmıyor. Çunkı bız zor durumdayken hıcbır türlü destek olmayıp diğer çocuğuna yardımcı olması hoş deıl. Ve herzaman eşimden abisini ayrı tutuyorlar. Abisi herzaman ön planda. Şuan bozulmasın dıede hıcbır türlü laf etmiyoruz. Ama gıttıgımde de suratım beş karış otururiyorum. Misafir gibi gidip geliyorum. Siz olsanız nasıl davranırdınız