Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tane aile dizilimi etkinliğine katılmıştım. Sadece katılımcı oldum soru sormadım. Ama güzeldi tavsiye edebilirim. Kişinin bir sorunu oluyor mesela babasıyla ilgili katılımcılardan birini baba olarak kaldırıyor sonra işte diğer hayatındaki kişiler icin birer birer kaldırıyor. O şekilde kalkan kişiler içlerinden geldiği gibi davranıyor. Bir sonuç çıkıyor mesela katıldıgım etkinlikte soru soran kişinin aslında babası degilde dayısında olan bir problemin yansıması oldugunu farketmişti ordan gelen bir sıkıntı varmış.
Aile dizimine birçok kez izleyici olarak katıldım.Kendim için de aile dizimi açtırdırm. Birçok sorun yaşadığım için ikinci kez açtırmaya karar verdim.Pek çok şifa tekniğiyle ilgileniyorum ama aile diziminin kesinlikle çok farklı olduğunu düşünüyorum.Normal bir terapide 7-8 seansta olan çözülme aile dizimiyle bir dizimde gerçekleşiyor.Ben "Hayatımda belirgin bir sorun yok." diyenlerin de aile dizimi açtırmaları gerektiğini düşünmekteyim.Sadece izleyici olarak katılmak bile kişide şifalanmaya sebep oluyor.kızlar aile dizimi terapisi hakkında ne biliyorsunuz
Kesinlikle müthiş bir şifa,sadece açtıran değil rol alan ve izleyenler de şifalanıyor.Bende katıldım Beylikdüzünde. Hiç inanmamıştım açıkçası . Ama çok iyiymiş.
Beylikdüzü'nde nerede katıldınız acaba?Bende katıldım Beylikdüzünde. Hiç inanmamıştım açıkçası . Ama çok iyiymiş.
Beylikdüzü'nde nerede katıldınız acaba?
Konudan biraz bahsedersen alternatif şifa ve terapiler hakkında bilgi verebilirim.Ama bence sorunların çöGeçen gün ben burada bir derdim var da bir konu okurken kendimle ilgili bir sonuca ulaştım böyle bir şey mi bu aile dizilimi, ilk defa duydum umarım yaygınlaşır
Beylikdüzü'nde nerede katıldınız acaba?