• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile durumları..

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
biliyorum hep aynı muhabbetlerim.
ama ben anlam veremiyorum.. Gerçekten bi insanın annesinden baskası yalan. yada üzüldüğümden ağrıma gidiyo.
öyle kardes falanda hikaye yada bnde yok diye..
bi insan abisinden soğur mu? soğudum. nice abiler var halbuki..
sen butun fedakarlığı yap ama evlenirken tek bişiy iste bi ton bahaneler..
halamı söylemiyorum bile. .
belkide babam yok diye oluyo butun bunlar.
halam tam bi erkek sevdası :) butun mal mülk erkekte olsun..
sen fedakarlık yapsanda etsende farketmez ve öyle ki bana babalık yapmayan abime bende babammış gibi davranmamı bekliyor.
abin senin baban sıkı sıkı sarıl :) dayanamadım ne babalığı gördumde sarılıcam dedm.
onun içinde ne fırtınalar kopuyo belli edemiyo hı hı hala doğrudur dedim.
halam gitmiş abime yengeme beni ne doktorlar muhendislr öğretmenler istedi zengin bulsaydı demiş :) benim için .. Annem de kader kısmet bu işller demiş. eger ben bandırmada oturrsam gezmeye yanıma gelecekmiş utanmadan :)
ve yapması gerekenleri buyuterek millete biz yaptık evlendrdık kızımızı dıyecekler. öyle tuhafıma gidiyo ki.
tencere takımımı yemek takımımı alıp evlendirecekler :) bi arkadasaa alır gibi. eksik tamamlar gibi..
bende bi karar aldım baya gec kaldım. çeyizimden yardım almayacagım. almak isteyecekler nişanlım aldı diyeceğim :)
sanırım soğudum yani silemem küs kalamam belki ama en azndan benden bu kadr .. Annem ve eger kısmet olurda evlenirsem kocamdan baskası olmayacak :)
bir ailennin daha sonuna geldik ..

Biraz karışık olmuş sanki konunuz .. hayırlısı olsun hakkınızda. Çok beklentiye girmemek lazım aile bile olsa bu durumlarda. Az beklenti çok huzur ...

Biraz karışık olmuş sanki konunuz .. hayırlısı olsun hakkınızda. Çok beklentiye girmemek lazım aile bile olsa bu durumlarda. Az beklenti çok huzur ...
içimi dökmek istedim aslında hepsi bu .. haklısınz kimseden kimseye fayda yok. .

Valla her gün aynı konular. Burada sizlanmak yerime somut adımlar atın. Tavrınızı koyun madem bu kadar rahatsız oluyorsunuz
ben sadece zamanımı bekliyorum. Annem zor durumda kalıyo.. zamanı gelene kdr da limanda bekliyorum sadece. .

Bende ne abilerim ne de ablam varmış gibi hissedemiyorum birbirine bağlı olan kardeşlere imreniyorum. Ağlarsaanam ağlar gerisi yalan ağlar
Aynen öyle valla.. Fedakarlık yapıyorsun ama olmuyo.. Bir de vicdanlarını rahatlatmak için aramalar , sormalar , kızımlar havada uçuşuyo. . .

Ne nişanlınız ne de siz ekonomik, mental ve ruhsal olarak büyümemişsiniz.
Yok görümcem benim takip etti/etmedi, yok abime verilen ev diye 85 konu açmanız, 33 yaşına gelmiş olmanıza rağmen hayatınıza hala bir yön verememiş olmanız, yok halam onu dedi, halam da halam. Hala ne bilsin kadın da kendince bir şeyler söylüyor siz de gelişmediğiniz için kadını takıp takıp duruyorsunuz. evlenince artık kaynım bunu dedi eltim tavır aldı diye 90 konu açarsınız buraya.
eğer gerçekten dikkat çekmek için açmıyorsanız bu başlıkları, eğer gerçekten sıkıntılarınız bunlarda ciddi bir psikolojik destek alıp, kitaplar okumanızı tavsiye ediyorum size. Yaşam koçu mu tutarsınız artık bişey yapmanız lazım. sorun sizde.

Ne nişanlınız ne de siz ekonomik, mental ve ruhsal olarak büyümemişsiniz.
Yok görümcem benim takip etti/etmedi, yok abime verilen ev diye 85 konu açmanız, 33 yaşına gelmiş olmanıza rağmen hayatınıza hala bir yön verememiş olmanız, yok halam onu dedi, halam da halam. Hala ne bilsin kadın da kendince bir şeyler söylüyor siz de gelişmediğiniz için kadını takıp takıp duruyorsunuz. evlenince artık kaynım bunu dedi eltim tavır aldı diye 90 konu açarsınız buraya.
eğer gerçekten dikkat çekmek için açmıyorsanız bu başlıkları, eğer gerçekten sıkıntılarınız bunlarda ciddi bir psikolojik destek alıp, kitaplar okumanızı tavsiye ediyorum size. Yaşam koçu mu tutarsınız artık bişey yapmanız lazım. sorun sizde.
benim hayatım yolunda ben sadece zamanını bekledim bazı seylerin bazılarında yanımda arkamda kimse olmadıgı için mantıklı kararlar veremedim kiminde verdim hepsi bu. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyosam 13yıldır bir şirkette çalışıyorsam mental olarak pek mümkün gibi.. Ben sadece Ailemn yanımda olmamasından bana sahip çıkılmamasından dert yanıyorum topu topu 2 kardeşiz diyorum butun bunlar niye neden bi kere de benim acımdan düşünmüyolr diye söyleniyorum hepsi bu.. Görümce , Hala mevzusu değil yani.. ben onları açtım bitti kafamda..

Back
X