Aile düşkünü eş

İnşallah çünkü kaynana kayınbabadan soğumak da istemiyorum fazla muhabbet tez ayrılık derler. Ben erkek çocuğum o işleri yapmam lazım demiyormu sinirden ölüyorum da sen bilirsin diyip kalıyorum ama suratım beş karış.zaman demekki...

Ayrilik getirecek kadar da tez bi bulusma degil ama bunlar siz yinede sukredin. Bir yasayan, evleri cok yakin olanlar var. Surat asmayin. Haftaicinden plan yapin hevesli hevesli. 2 haftada bir gidersuniz en azindan.

Eski eşim değişmedi dedim ya 4 yıl üzerine bosandık
Bu eşimle de ailesi ile uzaktayız diyedir bir de ben ailesine cok mesafeliyim

İyi atlatmışsınız. Allah bazılarına akıl fikir versin gerçekten. Perde asmaya, yatak çevirmeye insan çağrılır mı
Kullanıyorlar işte oğullarını
Oğullar da merhametli
İyi niyetli olunca kıyamıyorlar

Ayrilik getirecek kadar da tez bi bulusma degil ama bunlar siz yinede sukredin. Bir yasayan, evleri cok yakin olanlar var. Surat asmayin. Haftaicinden plan yapin hevesli hevesli. 2 haftada bir gidersuniz en azindan.
Tek zaman geçirdiğin haftasonu olunca değerli oluyor.hayırlısı artık bişey diyemiyorum

Kullanıyorlar işte oğullarını
Oğullar da merhametli
İyi niyetli olunca kıyamıyorlar
Yazık ya valla. Ben adama kıyamazken herkes kıyıyor ya en çok ona üzülüyorum
Doğru pardon ya ben düzeldi sandım bian eski eşim demişsnz aynen

Yazık ya valla. Ben adama kıyamazken herkes kıyıyor ya en çok ona üzülüyorum
Doğru pardon ya ben düzeldi sandım bian eski eşim demişsnz aynen

Kıymazsan kıyarlar işte kıyacaksın.
Bir kaç haftasonu hastalık çıkar yanımda kal diye nazlan seni bırakıp gitmez sanırım.
2 haftada bir bile çok bana göre ayda bir yeter yahu..

Aslinda nasil alistirirsan oyle gider. Esinizle konusun. Yeni evliyiz, hafta içi aksam kısıtlı vakitte gorusuyoruz, hafta sonlarimizi birbirimize ayiralim, ozluyorum seni deyin. Piknik, gezi vs gibi programlar yapın.
Eşim her ctesi çalışıyordu, sadece pazarimiz vardi ve daha sabah biz uyanmadan ararlardi, hadi ne zaman geliyorsunuz diye. 1.5 sene falan genelde boyle devam etti. Sonra ben artik pazarlari gitmiyorum diye rest cektim. Esim de sagolsun anladi anlattigimi. Ama bugunku aklim olsa baştan da gitmezdim

Kıymazsan kıyarlar işte kıyacaksın.
Bir kaç haftasonu hastalık çıkar yanımda kal diye nazlan seni bırakıp gitmez sanırım.
2 haftada bir bile çok bana göre ayda bir yeter yahu..
Aynısını düşünüyorum. Hastalansam da gidemese filan. Zor ya evlilik gerçekten

İşte alıştırmak istemiyorum hiç.ya bide bi gün işçi alsınlar ölüerlermi? Patlayasım var benim da ama erken sanırım.onlara itmek istemiyorum.1.5 sene nasıl davrandınız peki gidip döndüğünde

Esimin ailesiyle bi sorunumuz yoktu ama hep beraber olmak istiyorlardı. Ctesi de çalışıyordu, her pazar onlarda geçince sıkıldım. Ama ayni sıkıntıyı esim de yasadi. Ya niye hep ariyorlar, neden hep çağırıyorlar derdi. Sorun cikarmadan, boynumu bukerek, gozlerimi biraz doldurup, ama ben seni cok özlüyorum hic doyamiyorum falan dedim gerçekten de sıkıntım esimin ailesi degil, esimi görememekti. Simdi 4 yılı gecti, hic bi pazar gitmeyiz istisna dışında. Bence olay cikarmayin, hakliyken haksiz duruma dusersiniz. Bu pazar piknige gidelim, haftaya da annenlere gideriz dersiniz. Sonraki ay, ya annem telefonda agladi beni çok özlemiş ne zaman musait olursun ne zaman gidelim deyin. Direk soylemeyin yani, dolaylayin bi sure.

7 aylık evliyim. Ramazana kadar hatta ramazanda resmen hergün oradaydık burada konu bile açmıştım. Aldığım öğütler doğrultusunda eşimle biraz sert konuşma yaptım. Kv gerçekten iyi bi insan ve tek başına eşim iki güne bi görmek istiyor. O da haklı ama bende haklıydım.

Sonuç olarak zafer benim oldu. Artık kendime vakit ayırtıyorum. Ne kendi aileme nede onun ailesine sık sık gitmek istemediğimi söyledim. Bi kaç tripten sonrada zafere ulaştım.

Yol yakınken çizginizi belli edin yoksa önüne geçemezsiniz.

Nisanlilikta oyle alistirmasaydin keske

Plan yap önceden hafta sonu için eşinle daha şimdiden söyle Cumartesi liraya gidelim diye 2 haftaya düşür Kv ye gitme olayını böylece onlarda zamanla alışırlar hem yeni evli Kişiyi neden devamlı çağırırlar ki

demekki benim yerimde olsanız çıldırırdınız beterin beteri var ben 7 yıllık evliyim ve eşimin ailesiyle 2 sokaklık mesafedeyim kendi ailem çok uzak ve sizin gibi sadece haftasonu değil haftaiçide beraberiz sürekli ya onlar çağırır ya çatkapı gelirler 7 sene oldu bıkmadılar eşimde düşkündür gel gel git git hep böyle birşey olur şunu yap bunu yap misafir geliyo gel bize misafir gelse çağırmsk zorundayım kvalide herşeye karışan yönlendiren tip en azından haftaiçi rahatsınız ve uzaksınız ben ne yapayım????

Kıyanlar daha kıymetli
Oluyor valla
Ben de kıyamazdım
sorma ya sinir bozucu valla.değerli olan onlar oluyor

bende söyledim ama çok sert değildim.sanırım ondan.ve bilerek orda bişeylerini bıraktığını düşünüyorum artık.hep ya şu da vardı diyor mecbur bırakıyor.ben gitmesem de o gitsin diye.bence.

Nisanlilikta oyle alistirmasaydin keske
ah keşke.özledikçe bende gittim.kötü oldu işte

bir anlasam.kötü insanlar değiller ama oğulları olmadan kolları kalkmıyor sinir oluyorum.

size de üzüldüm de beterin beteri var her zaman derler.sizden kötü olan da vardır.bu kendi yaşantıma üzülmeme engel değil.keşke hepimizin eşi bizim istediğimz gibi olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…