- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
- Konu Sahibi ironman_2020
-
Sizdede mi çift bütçe muamelesi var Allah kurtarsınBizde de oara muhabbeti var bir türlü bağını kopartmıyo.babanın kartını geri ver diyorum ubutmuşum diyo.habersiz kardeslerinin bişileribi ödüyo.ödemesi değil haber vermemesine sinie oluyeoum.Kesinlikle özelden yazacağım size
Öyle bir kıyamet koparırsiniz ki eşiniz evli olduğu 5. Yılda anlar.e ben bu yolu biliyordum ama hep sana değer verdiğim için değer verdilerin de kiymetliydi..demekki benim yerimde olsanız çıldırırdınız beterin beteri var ben 7 yıllık evliyim ve eşimin ailesiyle 2 sokaklık mesafedeyim kendi ailem çok uzak ve sizin gibi sadece haftasonu değil haftaiçide beraberiz sürekli ya onlar çağırır ya çatkapı gelirler 7 sene oldu bıkmadılar eşimde düşkündür gel gel git git hep böyle birşey olur şunu yap bunu yap misafir geliyo gel bize misafir gelse çağırmsk zorundayım kvalide herşeye karışan yönlendiren tip en azından haftaiçi rahatsınız ve uzaksınız ben ne yapayım????
Sizdede mi çift bütçe muamelesi var Allah kurtarsın
Sen haftada bir gidiyor musun,ben her güngitmek zorunda bırakılıyordu m..düğün sabahı 10 kişi gittim mesela kahvaltıya,balayında geldim 3. Akşamdı sanırım aradı kv kp yemeğe geliyorlarmis.ben şaka sandım ama öyle olmadı.evimde olduğum her gün hazırlık yapıp misafir agirladim.kp.nin amcaogluna kadar.ne işleri vardı demi? Hep sordum niye bu insanlar bize geliyor diye gecistirilen cvp.lar..mutfak isigimi acmazdim..burdan geciyorlarsa çay içmeye durmasinlar diye ...
Daha neler yazarım..ağzın açık alır..saf ve salak yerine koymayı ağlayıp zirlayıp öyle güzel beceriyor ki.. ACIMA!!! yıllar sonra diyecekler ki bu kadar iyi niyetli olmasaydın! Ve sen annene soveceksin, fedakâr ol dedi diye.esine soveceksin senin ne b.. olduğunu iki yavrum doğmadan anlayamadım diye,babasını ň artık insana ihtiyacı yokmuş!!!!!!.. görümce ne beddua edeceksin, toplayıp g..tünu gittin senin babanın tüm pisliğini ben çektim diye..Ve ben ne evliliğinden,ne cocuklarimdan hiçbirşey anlayamadım..
Hayatta hiç bir zaman değmeyecek insanlar için çok büyük fedakarlık lar yaptım.adim NANKÖR oldu.
O kadar mutsuzum ki..hatam iyi niyetli olmak..herkesi Allah a havale ettim ve ne öz annemi,ne kp mı,ne de gorumcemi görmüyorum.
Ben gitmek istemiyorum de! Kendi gitmek istiyorsa bırak gitsin.ama öyle acondirmalara gelme..bu hayatta tek başına sin ve sana hiç kimse acimayacak!
Böyle analar evlat evlendirmesin böyle rvlatlarda anasının kanatları altından çıkıp kendi karısına afedersiniz metresmiş gibi hayat yaşatmasın. O kadar kızıyorum kızmaktan ziyade üzülüyorum ki bu duruma. Benimde kv tek başına güne düğüne olsa ayaklarını totosuna vuruyo giderken muayenesi olsun oooooğlum koş. Bayramda seyranda daha içeri adım atmadan ekmek al su al limon al dondurma al bi hoşgeldiniz de önce sonra zaten aldıracaksın o belli anladık. Ama ev taşıdık bir kez aramadı beni oğlunu arayıp selam yolluyo bana ölür müsün öldürür müsün selam yollanacak zaman mı işin ucundan ysrdım etme zamanımı. Şimdi onunda bir ayağı çukura girecek tek başına iyi günlerinde kimle güldüyse kötü günlerinde onla ağlasın. Nefretim kalktı artık. Hayatımda ilk defa birinden böyle nefret ediyorum kin duyuyorum. Seni o kadar iyi anlıyorum ki gitsen surat beş karış gitmesen neden gelmediniz ooooğlum
Bizde de vardı baştan. Sonradan olaya ciddi şekilde el attım. Başka türlü benim rızkımı neden maaş alan tek yaşayan ev kirası vermeyen annesi yesin ki. Muhtaç olsa ben zaten yastığa kafamı koyup uyuyamazdım. Ama mubaaç degıl en basitinden devlet hastanesinde muayene olmak ıstemezmış doktorları ıyı degılmıs sıra beklıyomus o hep ozele gitmiş. Oğlu evlendıkten sonra gidemedi çünkü maniler kesilmek zorunda kaldı. Aynı işlemi devlet hastaneside yapıyor bende gidiyorum incilerim dökülmüyo bide emeklisin imkan bol ama olmaz alışmış herşeyi oğlu ödesin eli cebine gitmiyodu hastane işi falan olunca. Sonra aradan bıkaç yıl geçti benim duvar gibi durdugumu gorunce sımdı endoskopiye kadar devlet hastanesinde yaptırmak zorunda. Kadına araştırma hastanesi deyince aklına kasap yazısı geliyo sanırım. Bir an önce kurtarın kendinizi arınmaya bakın bunlardanZaten olayın temeli bu...Kopamadıkları bu bence en başta...ordan sağladığı parayı sen verebilsen hatta daha çoğunu belki düzelme olacak
Bizde de vardı baştan. Sonradan olaya ciddi şekilde el attım. Başka türlü benim rızkımı neden maaş alan tek yaşayan ev kirası vermeyen annesi yesin ki. Muhtaç olsa ben zaten yastığa kafamı koyup uyuyamazdım. Ama mubaaç degıl en basitinden devlet hastanesinde muayene olmak ıstemezmış doktorları ıyı degılmıs sıra beklıyomus o hep ozele gitmiş. Oğlu evlendıkten sonra gidemedi çünkü maniler kesilmek zorunda kaldı. Aynı işlemi devlet hastaneside yapıyor bende gidiyorum incilerim dökülmüyo bide emeklisin imkan bol ama olmaz alışmış herşeyi oğlu ödesin eli cebine gitmiyodu hastane işi falan olunca. Sonra aradan bıkaç yıl geçti benim duvar gibi durdugumu gorunce sımdı endoskopiye kadar devlet hastanesinde yaptırmak zorunda. Kadına araştırma hastanesi deyince aklına kasap yazısı geliyo sanırım. Bir an önce kurtarın kendinizi arınmaya bakın bunlardan
Gelmedi canımÖzelden yazdığına cevap yazdım. Ordan bi konusalım senle
Ne yapacağımı bilmiyorum artık ve size danısmak en mantıklısı..daha yeni evli (1 ay oldu) yim.eşimde ailesi de çok iyi insanlardır ama eşimin bu aile düşkünlüğü beni bitiriyor.kendi aileme uzaktayım eşimin ailesine 2 saat mesafede. Her hafta birley çıkıyor hep nedense kaynana evinde yapılması gereken bir iş olması gerekiyor.kaynanam çok iyidir ama bu gelin gidin iş var olayı beni şimdiden tüketti. Eşim gitmek istmeiyorsan gitme diyor zorlamam ama ben yeni evliyim ve her haftasonu gitmek istemiyorum onunda gitmesini istemiyorum
Söylediğimde onları sevmiyor gibi oluyorum.ama artık bıktım nişanlılık dahil hiç gitmesek iki haftada bir mutlaka gittik bunaldım. Napmalı nasıl davranmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?