Aile düşkünü eş

Eşimin ailesi çok beklentili insanlar.
Bin km mesafeye bile 2 günlüğüne gel diyebiliyolar, anlayışsız ve benciller.
Oyüzden baştan beri mesafeliyim.
Her gidişimde isteksiz gittim.
Hiç pişman değilim.
Çünkü istekli yaptığın her iş görevin gibi düşünülüyo bi süre sonra.
Böyle beklesin dursunlar.

Çoğu erkek aile düşkünüdür yada bana rastlayanlar genelde hep aile düşkünü çıktı vah vah senin durumunla benim içinde bulunduğum durum aynı canım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Onlarin iyiligini gitme de gor canim suan gittigin icin iyiler.mesafeni koru baska ugraslar bul bahaneler uret alismasinlar her hafta her hafta.

Benim eşimin ailesi de çok bencil ve menfaatçi insanlardır bu yüzden hepsinden nefret ediyorum. Ben çok şükür ki uzak oldukları için, senede bir defa ramazan bayramında iki gün gidiyorum sadece bu bile çok fazla geliyor boğulacak gibi oluyorum.Sizinkiler iyi insanlarmış en azından buna şükredin ama her hafta yine de çok fazla bence ya... Bir hafta eşinin ailesine gidiyorsan öbür haftada kendi ailenize gidin eşinizi de götürün çağırdılar gitmemiz lazım falan deyin emri vaki yapın biraz. O size nasıl yapıyorsa sizde ona öyle yapın. sık sık ailenize gitmek isteyin . Bir kaç hafta sonra ne sizin ne de kendi ailesine gitmek istemez kesin...

Bazı şeyleri nişanlı iken ayarlamak alıştırmak gerekiyor bence ..
Benim Nisanlim da önceleri ailem ailem deli olurdu..
Aynen dediginiz gibi perde aşmak, hatta köşe başındaki marketten ekmek almak için bile ararlardi.
2 saat dışarıda bulussak gorumcem arardi.
Sonra ben biraz baskin davrandım..
Pazar günü için sinema bileti aldım.
Yemek rezervasyonu yaptırdım.
Şu eksiğim var bana eşlik et dedim .
Eşya bakalım.
Çok sıkıldım bunaliyorum dedim.
Dedim de dedim .
Ve alıştı . Hayır demeye de , hafta sonunun özel olduğuna da ...
Sanırım siz nişanlı iken de gitmissiniz böyle alışmışlar..
Ailesine yardım etmeli elbette ama her hafta değil..
Güçleri varsa da işlerini yaptıracak birini bulabilirler...
Sizin aile olduğunuzu her iki tarafta anlamali..

Ben zorla alistirdim ama Zaten ben ailesi ile problemliyim.
Böyle de olunca tamamen uzaklasildi...
Onlar aramadan aramaz ama görünce de soğuk olmaz .

Ya haftada 1 de sık ama yinede 2haftada 1 olsa okey dicem. Birde 1 ay olmus evleneli ne diye esin her hafta gider anlamadim ki .s bence en iyisi esini kirmadan soylenmeden birseyleri denemek. Bu hafta sonu sinemaya gidersek bana daha iyi gelecek yada bu hafta sonu benim annemlere gidersek cok mutlu olurlar gibi gibi..

Babasi yok mu.benim.esimde iki erkek kardes digeri disarda biz ayni sehirdeyiz eve sinek girse esimi cagirir kv.kocasi old halde.artik ben gitmiyorm sen git diyorm.cok kavga ettik simdi biraz daha iyi gidip gelme azaldi tabi hamileyim onunda etkisi de var.2 yil oldu birde anca alisti.şurekli dile getir basbasa vakit gecirelim benimde ailem var onada gidelim de.her gittiginizde ailenede gotur belki evini ozler.ben cok kavga ettim artik yildi benden.alistirirsan surekli gider

canım daha yeni evlisiniz sakın ailesi ile ilgili birşey söyleme
hafta içinden plan yap şunu yapalım mı diye
ama engel olmaya çalışıyor gibi değilde sanki sen sıkılıyormuşcasına
sonra kaldığınız hafta sonlarını çok eğlenceli hale getir baş başa güzel kahvaltılar, filmler vs. belki yavaş yavaş alışır evine

ilk gunden kötü olma
sen 1 hafta git diğer hafta gitme
sen çalışıyormusun eger cvp evetse , çamaşırı ütü yapma biriksin yapamadım bu hafta sonu hepsini yaparıZ de ,
güzel bir yemek tarifi buldum onu deniyecem de ,
belli etmeden bir şeyler uydurmaya çalış,

Ben 9 aydir evliyim. Ilk basta esim hep gitmek isterdi. Ugrayalimmi derdi bende hayir diyemezdim. Haftada bir gitmek cok normal. Baktim uzuyor ben kendim derim annenlere gidelim mi diye. Galiba bende ozluyorum :)

Seninle aramizdaki fark, biz is icin degil sohbet muhabbet icin gidiyoruz. Is icin daha bukadar kisa evliyken gitmeniz normal degil.

Ben de yeni evliyim. Yalnız ben baştan beri hep çok mesafeliyimdir. Eşim de benim aileme karşı mesafelidir. Bu konuda hiç sorun yaşamadık şu ana kadar. Abisi ile aynı şehirdeyiz. Gider gelir; görüşürler. Ona karışmam ama ne abisi ile ne hanımı ile samimiyetim yok. Evime de bir kere çağırdım. Bir daha ne zaman çağırırım Allah bilir. Zaten zibilyon tane işim var. Onları çekmek istemiyorum bir de ne yalan söyleyeyim.

Haftada bir olayı değil ki arkadaşlar. Her hafta olayı. Ne münasebet ayrıca. Ben olsam gidip kalırdım sürekli bunaltırdım onları kocama sırnaşırdım çünkü adam rahat edemediği yerde kalmaz kendi kocamdan biliyorum sizde gittiğinizde kendinizi geri çekin

Ben sizle çok benzer hatta birebir aynı bi durumu yaşadım. O da tek erkek daha kötüsü babası ölmüştü, aynı şekilde bahçeleri vardı ve 2 saat uzaktaydı...Bahçeleri varsa zaten bahane bitmez ömürlük..Annesi evde tek kaldığından her ne iş olursa oğlunu arardı. Düğün var gel cenaze var gel, bahçe işini desen zaten kendi yürütüyordu. Aslında annesi de onun kadınıydı bi tarafta 2 eşli gibi düşün aynen öyle oluyor biraz ķumaya benziyor açıkcası...Sen hsonu planı yapıyorsun ama aniden bahcede veya annesinin evinde bir iş çıkabiliyor ve herşey direkt iptal ve hemen oraya gidiliyor...Zaten benimkinin eski eşinden boşanma sebeplerinden biri de bu düşkünlükmüş. Ben hep böyle sürmez derken 4 yıl önceki fotografları gördüm hayatı yine annesiyle beraber geçiyormus o an değişmeyeceğini anladım...Bu tipleri hiçbir kadın eve baglayamaz cunku evlenseler de kendilerini 2 aileye birden ait hissediyorlar asla kendi öz ailelerine daha az zaman ayırayım demezler hatta onlar önceliklidir zaten eski eşiyle tartısmalarının biçoğu da bu sorun kaynaklıymış..Boşandıktan sonra daha da bağlanmış ailesine onu anladım...Bana özelden de sorabilirsin...Herkes aynı olmaz ama cok benziyor durumumuz..Mesela benimkinin kafasındaki tüm planlar annesinin evinin eksikleri uzerineydi hsonları hep o eksikler için avm dolaşır mobilya vs arastırır hsonu da atladıgı gibi iş var diyerek o eksikleri tamamlardı...Irgat gibi çalışır her işi kendi yapar telefonumu bile açmazdı meşgulum diye, oraya gidince iletişimimiz sekteye ugradıgı için trip naz yapardım ama azarlardı benim götümden ter akıyor burda işim var bilmiypr musun diye..Artı para ilişkileri de vardı bütçeleri ortak gibiydi bu da kopamama sebeplerinden biri tabi. Daha anlatsam roman olur. Her hafta olmasa da bu bile yetiyor. Bahçenin işi zaten asla bitmez, ya gübre atılacaktır ya ilaç zamanı gelmiştir ya da bi gidip öylesine bakılacaktır. Kısacası bence hiç mücadeleye bile girme ben o hatayı yaptım kötü oldum. Tek istediğim bana zaman ayırmasıydı ama kötü olan ben oldum. Ya bunu kabul et ya da bırak düzeltmeye uğraşma çünkü adam oraya kanalize olmuş hipnoz gibi bi nevi..

Ben reklam için geldim, günlerdir sitede reklam yapıyorum, bir daha yapmayacağım, reklam rekabet yönetmeliğine aykırı olarak haksız tesirle örtülü ticari reklam yaptığım için özür dilerim.

Bizde de oara muhabbeti var bir türlü bağını kopartmıyo.babanın kartını geri ver diyorum ubutmuşum diyo.habersiz kardeslerinin bişileribi ödüyo.ödemesi değil haber vermemesine sinie oluyeoum.Kesinlikle özelden yazacağım size

Çok sıcak kanlıyım y yapamıyorum.yapmam lazım ama

Böyle analar evlat evlendirmesin böyle rvlatlarda anasının kanatları altından çıkıp kendi karısına afedersiniz metresmiş gibi hayat yaşatmasın. O kadar kızıyorum kızmaktan ziyade üzülüyorum ki bu duruma. Benimde kv tek başına güne düğüne olsa ayaklarını totosuna vuruyo giderken muayenesi olsun oooooğlum koş. Bayramda seyranda daha içeri adım atmadan ekmek al su al limon al dondurma al bi hoşgeldiniz de önce sonra zaten aldıracaksın o belli anladık. Ama ev taşıdık bir kez aramadı beni oğlunu arayıp selam yolluyo bana ölür müsün öldürür müsün selam yollanacak zaman mı işin ucundan ysrdım etme zamanımı. Şimdi onunda bir ayağı çukura girecek tek başına iyi günlerinde kimle güldüyse kötü günlerinde onla ağlasın. Nefretim kalktı artık. Hayatımda ilk defa birinden böyle nefret ediyorum kin duyuyorum. Seni o kadar iyi anlıyorum ki gitsen surat beş karış gitmesen neden gelmediniz ooooğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…