• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile eş maddiyat

Taraflardan birinin rizasi yoksa zor
Esiniz sizin istemediginiz bir yatirimi veya yardimi yapsa siz de hoslanmazdiniz emin olun. Bence ikna etmeye bakin. İkna edemezseniz de vermeyin ailenize para

Eger köydeki eve kardeşim tek yardım ederse, kentsel dönüsüme girecek evden bir payımız olmaz. Onu sana yedirmem deyin. Yani bi nevi tehdit 😂 yada aileme destek olamassam burdaki evi satabilirler

Maddi durumumuz yerinde arabamiz var ama evimiz yok. ama kira odemiyoruz. kayinbabanin evindeyiz. Laf edebilecek kisiler. Ve bizden maddi anlamda hicbir beklentileri yok onlarin.
Siz kayınpederin evinde oturup kendi ailenize ev almanız tuhaf değil mi? O insanlar her ay 1 kira parasından vazgeçiyorlar sizin için. Maddi durumunuz yerindeyse önce bunu borç kabul edip ödeyin.

Yardım edersiniz yada etmezsiniz ama şunu söylemeden geçemeyeceğim

Evladı büyütüp okutan maddi manevi zorluklarını yaşayan anne baba sefasını süren eş...

Doğanın konunu bu ama böyle bir durumda da bunlar düşünülmeli aileniz onlar sizin büyütüp okutan eşiniz bencillik yapıyor ...

Borc verirsem 50 bin kredi cekecegim. Ama eve ortak olursam 100 bin cekip faiziyle 140 odeyecegim. Esime de hak veriyorum ama gonlum ise annenleri kirma diyor. Annemlerin yanina geldim bakalim. Ev isini konusacagiz kardesim hepsine cekebilirse sen cek diyecegim.

Kusura bakmayon ama esiniz tamamen hakli. Bu devirde sirf aileniz sehir hayatindan sıkıldı diye bunca borcun altina girilir mi? Girilmez. Bunun "onlar beni büyüttü okuttu" buhuhuu mevzuya cevirmeye de gerek yok. Ailenizin böyle bir beklentiye girmesi yalnis. Heleki kendi ailekiz varsa

Gerçekten çok uyanık. Anne babamın hayır duasını almak isterim ama onda öyle bir duygu da yok neyse. İstediğimi alir harcarım onlar da sıkıntı yok ama meblağ büyük olunca sıkıntı yapiyor
Cok haklısınız. Ama eşinizin de rizasini almaya çalışın. Zaten babanız da size hisse vermeyi teklif etmiş.

Valla eşiniz haksız siz çalışıyorsunuz siz kendi paranızla kendi anne babanıza yardım edeceksiniz ki etmenizde lazım eşinize demiyorsunuz mesela annemlere yardım et diye eşiniz empati kurşun ya kendi ailesi o talepte bulunsaydı yinede hayır derMiydi?

Borc verirsem 50 bin kredi cekecegim. Ama eve ortak olursam 100 bin cekip faiziyle 140 odeyecegim. Esime de hak veriyorum ama gonlum ise annenleri kirma diyor. Annemlerin yanina geldim bakalim. Ev isini konusacagiz kardesim hepsine cekebilirse sen cek diyecegim.

Meblağ yüksek, eşiniz haklı
Bu tutarda bir borç aile ekonomisine etki eder
Üstelik eşinizin ailesinin evinde karşılıksız otururken

Back
X